Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - groupie

Sivuja: [1]
1
Laatikon pohjalta löytyi Tukholman Förköpsremsa (SL), jossa vielä neljä käyttämätöntä kuponkia. Eli käytännössä voi matkustaa esim. kaksi kertaa tunnelbanassa yhdellä vyöhykkeellä. Ikävä kyllä, voi käyttää enää helmikuussa, mutta jos joku on Tukholmaan menossa vaikka budjettimatkalle seuraavan viikon aikana voin pistää postiin niin joku voi tästä löydöstä vielä saada jotain iloa:) Yksityisviestillä vaan osoite mulle niin laitan postiin:)

2
Itse olen edelleen menossa, mutta lähtevä seurueemme pieneni ja myynnissä olisi nyt 2kpl lippuja Madonnan keikalle Tallinnan laululavalle ti 4.8. hintaan 70 euroa/kpl, liput voi ostaa myös erikseen, tai tehdä tarjouksen.
ota yhteyttä yksityisviestillä.

3
Tällainen kisa tuli vastaan, kun katselin lentohintoja. Joku joka on Tukholmassa silloin voisi käydä koettamassa onneaan/taitojaan Speed bookingissa 21. tai 22.4. Stureplanilla.

http://www.norwegian.no/sw40097.asp

4
Asian vierestä ja vieläkin kauempaa / talo espanjassa
« : 17.01.2007, 20:47:58 »
Voi vitsi ku ois pokkaa osallistua.
Onko kukaan ilmoittautunut? Ite en kyllä taida uskaltaa. Aika houkuttelevaa kyllä!

http://oppiminen.yle.fi/taloespanjassa

5
Käsimatkatavaranahan saisi viedä yleensä yhden laukun matkustamoon.
Miten on läppärilaukun kanssa, ollkalaukku-mallisen?,saako sen viedä virallisesti extrana vielä toisen laukun lisäksi matkustamoon?
Itse olen näin tehnyt ainakin Blue1 ja Iceland express lennolla, eikä ongelmia ollut.
Mitenköhän on muitten yhtiöitten kanssa, tai ovatko säännöt tai periaatteet muuttuneet viime aikoina? Onko kenelläkään tullut ongelmia turvatarkastuksen kohdalla jos on ollut liikaa tavataa mukana matkustamoon? Voidaanko passittaa takaisin checkaamaan ylimääräisen laukkunsa ruumaan?
Matkustamassa pian ja tarkoitus saada mahdollisimman paljon kamaa mukaan ilman lisämaksua:)
ja vielä, minkälaisista kiloylityksistä olette mahdollisesti joutuneet maksamaan lisämaksun?

6
Ulkomailla asuminen ja työskentely / Geiranger, Norja
« : 11.03.2006, 23:40:12 »
Onkohan kukaan ollut töissä Norjassa Geirangerissa?
Itse olen lähdössä toukokuussa ja olisi hyvä kuulla jotain kokemuksia tai vinkkejä?

7
Olettekos kuulleet... / Flyme perui lentojaan
« : 11.03.2006, 22:53:42 »
Tietääkö kukaan, miksi Flyme peruu lentojaan Tukholmaan?
Sain juuri viestin, että lentoni Tukholmaan aamulla 11.5. on peruttu ja kun tsekkasin Flymen nettisivut en sieltä muitakaan aamulentoja enää löytänyt.
Sain sitten hankittua tilalle Blue1 lennon Tukholmaan, josta maksoin 92e!! että ehdin jatkolennolleni Tukholma-Bergen... ompas hienoa toimintaa. Ensimmäinen ja viimeinen kerta kun aioin käyttää Flyme;tä. no, ilmoittivat sentään ajoissa!

Sivuja: [1]