Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - Shaon

Sivuja: [1]
1
Matkapäiväkirjat / Lauran blogi (SK)
« : 23.04.2007, 01:09:01 »
Täällä on juttuu mun viime kesän reilistä ja tarkoitus olis kesällä taas kierrellä eurooppaa niin lisää juttuu on luvassa! Saa ja pitää kommentoida :D

http://laura88.vuodatus.net

2
Yleinen / Extreme ja once-in-the-lifetime
« : 22.03.2006, 13:57:08 »
Mitä extreme temppuja tai vastaavaa ihmiset ovat tehneet matkoillaan? Olisi kiva tietää kun itse olen tälläinen seikkailija ja haluaisin kokeilla jotain once-in-the-lifetime juttuja maailmalla..

3
Espanja / Barcelonan L'Aquàrium
« : 14.03.2006, 15:39:05 »
onko kenelläkään kokemusta kyseisestä paikasta? Millainen oli? Lähinnä tuosta olen kiinnostunut kuin siellä olisi mahdollista sukeltaa haiden kanssa, once in the lifetime-juttu, eli onko ketään ollut tai nähnyt tai tietää jotain asiasta?? Olisin hyvin kiinnostunut nyt kun reilillä yhtenä määränpäänä kuitenkin on barcelona ja tekisi mieli kokeilla jotain hyvin extremeä :D Vaikka kallista touhua se onkin puljun nettisivuista päätellen!

4
Tyhmät kysymykset / Mielipiteitä!!
« : 14.03.2006, 15:11:36 »
Elikkä siis ensi kesänä olisi tarkoitus lähteä reilaamaan kaverin kanssa ja olen nyt keksinyt sellaisen ratkaisun, että lentäisimme ensin blue1 kanssa helsingistä kööpenhaminaan ( maksaisi n.50€ per nenä!! )

Lento olisi perillä joskus kymmenen paikkeilla illalla, ja olen juna-aikatauluja katsellut, että berliiniin lähtisi yöjuna klo 2.00 paikkeilla! Onko järkeä mennä tuohon yöjunaan ja jatkaa matkaa suoraan berliiniin?? Olisimme sitten berliinissä joskus 12 aikaan päivällä aikataulun mukaan??

Mielipiteitä! Onko tässä kyseisessä järjestelyssä mitään järkeä vai voittaako väsymys matkailijan?

5
Sellainen vain, että käykö tuossa kyseisessä nettikaupassa visa electron? Ja onks mahdollista tilisiirrolla maksaa?

6
Aasia / Living Colours sukelluskeskus
« : 13.03.2006, 20:59:31 »
Onko kenelläkään kokemuksia kyseisestä indonesiassa sijaitsevasta suomalaisten pitämästä sukelluskeskuksesta? Minulla on kaverini kanssa, tosin vielä vasta aivan ajatusvaiheessa, tuonne lähteminen!!
 
Pari viikkoa olisi tarkoitus siellä ainakin viettää.. Miten on, kuluuko aika jos käyttää sukelteluun vain neljä päivää? Tosin mielessä on, että lähtisimme kiertelemään muutakin indonesiaa ettemme viettäisi koko lomaa tuolla kyseisessä sukelluskeskuksessa..

Lennoista onko kenelläkään tietoa? Entä muuten hintatasosta? Ja onko toukokuu hyvä aika lähteä tälläiselle reissulle?

Neuvoja kaivataan!! :D

7
Lentomatkustus / Indonesiaan Manadoon halvalla!
« : 13.03.2006, 19:00:04 »
Miten pääsisi tuonne lentäen kaikkein halvimmalla? Tosin matka ei ole vielä aivan ajankohtainen, mutta kun olen hintoja katsellut ne ovat kyllä olleet niin kalliita, että kohta täytyy ajatella matkan perumista! Tarkoituksena olisi siis mennä sukeltamaan Manadon kaupungin edustalla olevaan suomalaisten pitämään sukelluskeskukseen!

Sivuja: [1]