Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - Lennu81

Sivuja: [1]
1
Afrikka / Kämppistä vailla Nairobissa?
« : 17.10.2011, 16:55:32 »
Hei!

Asutko Nairobissa ja onko sinulla huone vuokralla kimppakämpässäsi? Mukava pariskunta etsii huokeaa huonetta tai yksiötä Nairobista välille joulukuu-huhtikuu 2012. Ilmoittele! Kiitos.

2
Kenia / Etsitään huonetta Nairobista
« : 17.10.2011, 16:50:01 »
Hei!

Mieheni ja minä etsimme huonetta vuokralle Nairobista. Vuokra-aika n. joulukuusta huhtikuuhun 2012. Onko kenelläkään tietoa kimppäkämpistä Nairobissa? Tai edullisista yksiöistä? Mielellään hyvällä alueella ja ei liian kallis. Vinkkejä kaikenlaisista edullisista majoituksista otetaan vastaan. Kiitos!

3
Afrikka / Huone vuokralla Kapkaupungissa
« : 30.06.2010, 23:12:50 »
Hei,

Oletko tulossa Kapkaupunkiin vaihtoon tai harjoitteluun? Minulla on asunnostani huone vuokralla 1.8.2010 lähtien. Vuokraan huoneen mielelläni pitkäaikaiselle asukille, mutta lyhytkin vuokra-aika käy. Asunto sijaitsee Sea Pointissa, 10 minuutin päästä keskustasta. Huone on täysin kalustettu ja asunnosta on kauniit näkymät merelle.
Mikäli kiinnostuit, laita mailia lauramerilainen81(at)hotmail.com

4
Afrikka / Kokemuksia Namibiasta
« : 27.05.2007, 17:11:08 »
Olen lähdössä syksyllä noin kolmeksi kuukaudeksi Namibiaan, pääkaupunkiin Windhoekiin harjoitteluun, ja tarkoituksena on kiertää samalla hieman maata. En tunne ketään Namibian kävijää, joten olisi mukavaa kuulla kaikenkarvaisia tarinoita Namibiasta. Mitkä paikat tekivät vaikutuksen? Onko maa turvallinen? Mitä luonnonpuistoja suosittelet? Onko rannikko / aavikko nähtävän arvoinen? Entä malaria ja muut terveysriskit? Onko maa todella kallis?

Kiitos jo etukäteen niille, jotka vaivautuvat jakamaan tarinoitaan ja vinkkejään.  :)

5
Eurooppa / Mitä ihanaa voi tehdä Puolassa?
« : 17.03.2006, 19:31:37 »
Olen menossa poikakaverini kanssa toukokuun alussa Puolaan, ensiksi muutamaksi päiväksi Warsovaan, siiten loppuajaksi Krakowaan. Haluaisin nyt vinkkejä, mitä kaikkea ihkua voi noissa kaupungeissa kokea. Parhaimmat nähtävyydet, persoonallisimmat baarit, kauneimmat kadut, oudoimmat kahvilat, makeat shoppailumestat, ..mitä vaan, on aina hauskaa tsekata muiden kuin matkaoppaan suosittelemia paikkoja.

Minkälaisia puolalaiset muuten ovat? Mikä hintataso Puolassa yleisesti ottaen on?
Warsovasta on jo (tälläkin saitilla kehuttu) Okidoki -hostelli 2hengen huone varattuna, mutta Krakowasta pitäisi vielä mukava hotelli löytyä. Mitä suosittelisit?

Jeps, ois kiva kuulla vinkkejä ja niin, vielä semmonen juttu: olen kuullut jostain, että Auschwitchissä saa myös suomenkieltä höpöttävän opastusluurin kouraan. Onkohan höpöpuhetta?

Kaikki Puola-jutut jakakaa mulle!!! Kiitos!

Sivuja: [1]