Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - matami

Sivuja: [1]
1
Junamatkustus / Hangosta Rostockiin
« : 18.04.2006, 22:33:49 »
Elikä onko kannattavaa mennä laivalla Hangosta Rostockiin, kuinka kallis se on ja kuinka kauan kestää mennä... etc. Kävin kattoon Superfastin kotisivuilta, mutta jotenki tuntu aika uskomattomalta että siinä menis 23h, mikäli yhtää tajusin, elikä voitteko auttaa?

2
Moikkelis! Ni viel sitä et kannattaako sellane reitti ku:

BERLIINI - KRAKOVA - PRAHA - ATEENA - ROOMA - FIRENZE - BERN - PARIISI - CORK - DUBLIN - GLASGOW - BATH - LONTOO,

olisiko liian kunnianhimoista :?  mutta siis me lennetään berliiniin 16pvä ja reilikortti alkaa vasta 18pvä, ku hypätään junaan ja matkataan krakovaan.
  Tuo on kyl aika pitkä matka prahasta ateenaan, niin et jos kreikan jättäis välistä, mielipiteitä? onko ateena cool? ja siis yleisestikki onko jotkut noista kaupungeista huonoja valintoja, olisko teillä kokeneemmilla parempia vaihtoehtoja! Please auttakaa, reissu lähestyy ja pitäs hiukan lyödä suunnitelmia lukkoon  :P

kiitos kamalasti jo etukäteen, luotan apuunne  :lol:  :lol:  :lol:

Oiskohan otsikossa parantamisen varaa? -Suvih
Oli. Jouni
Kannattaa laittaa välilyönnit listaan niin ei venytä turhaan sivua, juspu

3
Ranska / Pariisin Eiffel-torni
« : 10.04.2006, 17:02:21 »
Ollaan menossa kesällä Pariisiin ja aiotaan tietenkin käydä tutustumassa Eiffel-torniin.Kiinnostaisi tietää paljonko ylätasanteelle meneminen maksaa?Koska reissu on vielä suunnitteluasteella, olisi kiva saada vinkkejä kokemisen arvoisista paikoista.Tarkoituksena on ottaa global-kortti, eli koko eurooppa on avoin.

Sivuja: [1]