Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - ronaz

Sivuja: [1]
1
Matkaseuraa / Matkaseuraa Jamaikalle
« : 20.04.2015, 01:15:43 »
Wha gwan? Jamaikalla käynyt tietääkin tuon lauseen tarkoituksen. Itsellä saarella yksi reissut takana, viime joulukuussa olin kuukauden. Tuli ostettua saarella moottoripyörä, ja ihan haettua provisional driver's lisencekin, vaikkakin itse kilpien hommaaminen veny ja veny kunnes ehdin jo lähteä. Nyt menopeli on rastamummon guest housen ylimääräisessä huoneessa parkissa, toivottavasti vielä siis.

Haenkin matkaseuraa,  joka myös olisi valmis liikkumaan omatoimisesti. Uusi, kiinalainen 150cc moottoripyörä maksaa saarella noin $1100, eli noin 1000 euroa. Tai sitten voi vuokrata, se oli vain vähän tyyristä per päivä, mutta jos ei nyt niin kauhean kauan ole. Voihan sen ostopyörän myydäkkin reissun lopussa, sain itse jo omalla reissullani tarjouksia omastani.

Ajattelin että matkaseuran kanssa olisi paitsi hauskempaa, niin turvallisempaa. Matkaseurasta ei ihmeempiä kriteerejä ole. Itse olen 27-vuotias, tekniikan yliopisto-opinnot joskus aloittanut, sitten maailmaa kierrellyt ja busineksen startannut mies.

Ajatuksenani oli vaikkapa kiertää saari kertaalleen, kulkusuunnasta ei väliä.

2
Mitä:
Sain 2 kpl tämmösiä bussilahjakortteja viimeksi kirjautuessani Reval Hotel Latvijaan sisään Riiassa. En kerkeä käyttämään niin lahjoitan pois.

Näillä lappusilla pitäs päästä tohon parempaan luokkaan, jossa käytännössä oli sähkötöpseli+sipsejä+limua paremmin kuin karjaluokassa, ainakin viimeksi.

Ilmeisesti voimassa vain tuolla:


Muita tietoja lappusista:
+3726800909
http://www.eurolines.ee/

Voimassa 2010-02-28 asti. En tiedä onko kyseessä varaus viimeistään tuolloin vai matka viimeistään tuolloin.

Kelle:
Tänne nopeiten uskottavan matkasuunnitelman, jossa näitä lippuja käytetään, keksijälle.  ::)

3
Matkaseuraa / Full moon party @ Koh Phangan, Huhtikuu 06
« : 12.04.2006, 15:04:45 »
Hojhoj

Koh Phanganilla vähän suomalaisia (mutta paljon paljon ruotsalaisia  :?) , nyt äkkiä kaikki tänne ja bilettämään songrania ja full moon partya 13.4 -> ..

Kaksi 18v sälliä reissus jo jonki aikaa tässä ollu, ilmotelkaas niin iltaa viettämään. Sovitaa jonnekkin miittinki jos halukkaita löytyy.

Yv/posti tähän threadiin, käynpäs pari kertaa katsomassa varmasti.

Sivuja: [1]