Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - _niko_

Sivuja: [1]
1
Ensi viikonloppuna olen siis lähdössä kiertämään Iso-Britanniaa yksikseni. Tarkoituksena kiertää saari ympäri parissa viikossa ja viettää sitten pidennetty viikonloppu Lontoossa. Yksin on ihan kiva matkustella, mutta eihän se reiliseura olisi pahitteeksi. Eli jos liikuskelet samoilla suunnilla ja kaipailet matkaseuraa, niin pistäpä vaikka mailia...

[email protected]

2
Iso-Britannia / Iso-Britannia ympäri kahdessa viikossa
« : 07.08.2006, 23:46:12 »
Parissa viikossa olisi siis tarkoitus nähdä parhaimmat palat Iso-Britanniasta. Ajattelin lentää Lontooseen ja aloittaa kiertämisen sieltä. Kiertelyn jälkeen takaisin Lontooseen ja sieltä lentäen Suomeen.

Nyt kaipailisin ihan puhtaita vinkkejä reitistä. Eli mitkä kaupungit/paikat kannattaa ehdottomasti mahduttaa tuohon kahteen viikkoon ja mitkä jättää ulkopuolelle. Onko foorumilaisissa kenties samantapaista reissua tehnyttä? Lukisin mielelläni juttuja, erityisesti reittisuunnitelmat olisivat tervetulleita. Niiden pohjalta olisi helpompi lähteä suunnittelemaan omaa reissua. Nyt on hieman vaikea päästä suunnittelussa alkuun, kun aikaisempaa kokemusta reili-tyyppisesta matkustamisesta ei ole. Ei oikein ole käsitystä minkä verran mikäkin paikka ottaa aikaa.

3
Ostetaan hyväkuntoinen Deuter Vario Futura 40+10.

Tarjoa!

niko.vayrynen (ät) oyk.fi
0504000193

4
Junamatkustus / Vyöhyke A - Interrail vai ilman?
« : 07.08.2006, 03:07:48 »
Mielessä on jo pitkään muhinut ajatus reilaamisesta ja nyt ajattelin toteuttaa sen - tosin aika lyhyellä varoitusajalla. I-B kiinnostaa maana sen verran, että ajattelin keskittyä pelkästään A-vyöhykkeeseen parin viikon ajan. Pidempi ja laajempi reili sitten intin jälkeen.

Kysymys kuuluu, että onko edes järkeä hommata reili-lippua tuolle alueelle, jos pääpaino on eteläisellä I-B:llä? Kuitenkin tuo ~200e tuntuu aika tyyriiltä ja taitaisihan tuolla saada aika monetkin junaliput hommattua.

Tarkempaa reittisuunnitelmaa minulla ei vielä ole, mutta ajattelin ruveta suunnittelemaan reissua nyt ihan toden teolla. Saa nyt nähdä tuleeko reissusta ylipäänsä mitään...

5
Tilanne on lyhykäisyydessään seuraava: Tilasin erään keikkalipun 10.6 Lontoon lähellä olevaa keikkaa varten. Ostovaiheessa luvattiin, että postitus järjestyy. Nyt kun keikkaan on aikaa parisen viikkoa ja olisi aika lipun lähetykselle, niin firmasta tulee tieto ettei postitus onnistukaan erinäisistä syistä johtuen. Firma tarjosi vaihtoehdoksi lipun lähettämistä UK:n sisälle. Ongelma on kuitenkin se, ettei itselläni ole ketään tuttavaa Lontoossa jolta voisin lipun sitten noutaa paria päivää ennen keikkaa.

Kysyisinkin nyt että löytyisikö tältä foormilta luotettavaa Lontoolaista, joka voisi vastaanottaa lipun postitse ja hoitaa lipun sitten jonnekin päin Lontoon keskustaa viimeistään 9.6?

Rahathan tuosta varmaan saisi takaisin, mutta meneepä jo hankalaksi kun lennot ja majoituskin ovat hommattuina.  :(

Sivuja: [1]