Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - v-i-p

Sivuja: [1]
1
Kahden edellisen vuoden tapaan kyselen, josko olisi muita lähdössä Rainbow-pirskeisiin tänä kesänä?
Juu, Euroopan kokoontuminen on Kreikassa. Ei, tarkempaa paikkaa en tiedä minä eikä kukaan muukaan, kuin vasta hitusen ennen tapahtuman alkua.
Varsinainen Rainbow alkaa uuden kuun aikaan 8.7 ja päättyy uuteen kuuhun 6.8. Kohokohta täysikuu 22.7.

Täydenkuun juhla on se jossa olen paikalla. Lähtö edellisen viikon aikana, ehkä 18.7. Tai jotain. Leirillä ehkä viikko, tämän lisäksi ajanviettoa ainakin Korfulla.

Huhuu, juuri sinä! Tuletko mukaan?  :D
(Nyt ei ole aikomusta lähteä autolla matkaan, ilmojen halki ennemmin)

2
Viime vuoden tapaan kyselen, josko palliksista olisi muita lähdössä autoillen kohti leiriä?
Yksi autollinen uskoakseni on jo, tai tulee matkustajansa saamaan, eli toista ja miksei vaikka helkkarin montaa muutakin autoa mukaan matkaan? Viime vuoden autoreissu oli helkkarin päräyttävä, ja vaikka tänä kesänä matka on lyhyempi, ehtisi monet kenttäkeittiöt laittaa porukalla pystyyn, eksyä Slovakian metsäteille ja tarkoituksella venyttää ajoreittiä mm. Tsernobylin suuntaan..
Rainbow kestää sen kuukauden päivät, joten matka-aika on heinä- ja elokuun aikana "joskus". Tarkasta paikastakaan kun ei tietoa vielä ole, niin toistaiseksi ollaan menossa Slovakiassa "jonnekin".  ;)
Ideaali tilanne olisi se, että autokunta x matkustaa koko matkan, tai meno-/tulomatkan yhdessä, tai pienen pätkän jossakin päin Eurooppaa, tai ihan mitä tahansa. Eli kaikki käy kunhan uusiin ihmisiin tutustuu!!!

3
Tapana tuoda jääkaapin oveen magneetti reissuilta. Joitakin maita/paikkoja kuitenkin uupuu.
Jos ylimääräisen omaat, ota yhteyttä. Haluja olisi seuraaviin:

- Kiina ja/tai Hong Kong
- Laos
- Tsekki
- Sveitsi
- Espanja
- Portugali
- Hollanti
- Belgia
- Tanska

4
Matkaseuraa / European Rainbow Gathering 2011
« : 12.06.2011, 23:29:57 »
Onkos muita lähdössä?
Paikka on kaiketi lyöty nyt lukkoon, ja Portugaliin matka käy. Ajattelin käyttää 1-2 viikkoa leiriin, riippuen matkatavasta. Kaikki vielä avoinna, ja kaikki käy. Lentäen joko kokonaan tai osa matkasta, bussilla / junalla / kimppakyydillä..
Matkan loppusuoralle olisi kiva löytää kaveri, jos ja kun Koti on korvessa ja vaikeasti löydettävissä. Jalkapatikkaan jos joutuu niin joutuisammin menee jutellen  :)

5
Reissua suunnittelemassa?
Nina Within Rastaa ja Munkkeja - Kaakkois-Aasiaa kiertämässä seuraa kirjoittajan omaa reissua alueella. Lisänä hyviä vinkkejä mitä pakata mukaan, mitä ei.
Kirja on luettu kerran ja selailtu toisen kerran läpi, hyväkuntoinen opus. Kirja lähtee hintaan 10€ plus postikulut 3€. Laita viestiä joko tänne tai yv:nä jos kirja kiinnostaa.

6
Olettekos kuulleet... / tee-itse-(matkapäivä)kirja.fi
« : 09.03.2007, 20:40:16 »
Uudessa Mondossa oli pieni juttu sivustosta. Eli ideana on, että saa itse suunnitella kirjan, siihen kuvat ja tekstit. Matkapäiväkirjasta saattaisi tulla erittäinkin mainio kun se olisi "oikea" kirja!
Pitäisköhän koittaa tehdä jonkinlainen muisto itelle...

Ei kukaan kanssatallaajista ole sattunut kyhäämään itselleen kirjaa tuolla? Onko lopputulos hintansa väärti?
Kyselee v-i-p  :wink:

www.teeitsekirja.fi

7
Iso-Britannia / Dudley, Englanti?
« : 14.02.2007, 18:38:56 »
Onko kukaan ollut ko. paikassa?
Sain tänään tietää että työharjoittelupaikkani on Dudleyssa. (jos tähänkään nyt on luottamista, kohde on vaihtunut jo liiankin moneen kertaan..  :evil: )

Paljonkaan en saanut netistä (ainakaan vielä) kaivettua, kun pistää niiiiiiin vihaksi!! Tuolle alueelle kun en hakenut alunperin vaihtoon..

Mutta mutta, jos joku osaisi edes jotakin kertoa, olisin hyvin kiitollinen!

8
En pikasella haulla löytänyt olisko joku jo postannut tämän tänne..

Turun Sanomien sivuilta:

Kotimaa
TS: Tallink ei ole maksanut sovittuja palkankorotuksia
Turku,
(STT)

Virolainen laivayhtiö Tallink ei ole sopimuksesta huolimatta maksanut palkankorotuksia Superfast Ferriesin työntekijöille, kirjoittaa Turun Sanomat lauantaina. Tallink ja Merimies-Unioni sopivat korotuksista keväällä, ja niiden oli tarkoitus tulla voimaan kesäkuun alusta alkaen. Superfast Ferries liikennöi Hangon ja Saksan Rostockin välillä.

Merimies-Unioni harkitsee nyt toimenpiteitä, joita ovat puheenjohtaja Simo Zittingin mukaan muun muassa työnantajan haastaminen oikeuteen tai saarto.

Tallink osti Superfast Ferriesin maaliskuussa. Miehistö vaihdettiin suomalaisista virolaisiin ja palkat laskettiin neljännekseen. Merimies-Unioni saartoi yrityksen, kunnes palkkojen korotuksesta sovittiin kesän alussa.

Tallink Finlandin toimitusjohtaja Keijo Mehtonen ei suostunut kommentoimaan asiaa Turun Sanomille.

Julkaistu 19.8.2006 4:41:00Huh huh...
Mitähän virolainen miehistö on tuumannut kun tietävät että edellinen miehistö nosti nelinkertasta palkkaa heihin verrattuna?!?
Ja sitten luvattuja korotuksia ei makseta..
Ei tsiisus!

9
Espanja / Alicante?
« : 16.07.2006, 22:38:26 »
Hep!
Mietin tässä mahdollista reissua Alicanteen (halvat lennot, ei suuri budjetti), ja kyselisin jos joku malttaisi kertoa jotain ko. paikasta.. Haulla ei juuri mitään löytynyt täältä, enkä halua luottaa kaupunkien omiin esittelyihin, ne ovat usein niin ulkokultaisia ja kertovat sitä mitä haluaa lukeakin paikasta..
Eli; millainen paikka on?
Lämpötila? Erityisesti loppuvuodesta?
Onko ympäristössä jotain näkemisen/kokemisen arvoista vai kannattaako jäädä Alicanteen?
Hintatasoa?
jne jne....

Kaikki vinkit tervetulleita!
Vielä sellaista, että en etsi mitään tietyn tyylistä lomaa. Toki hieman erilaiset elämykset kuin "koko-perhe-kännissä-Kanarialla" -tyyliset ratkaisut kiinnostavat..

10
Kiina / Hongkongin "virastot"
« : 29.06.2006, 12:11:59 »
Ovatko muut matkailijat huomanneet Honkkarissa näiden hauskojen virastojen ilmoituksia?
Oli parhautta katella vaikkapa tv:stä mainoskatkoilla Hong Kong Department Of Drainagen varoituksia, että sadevesiviemäreissä ei saa leikkiä tai pestä pyykkiä, sillä rankkasateen sattuessa viemärit täyttyvät ja voi käydä köpelösri.
Tai hong kong Department Of Natural Catasthrophiesin tjmv. ohje työnantajille, että ohjeistavat työntekijöitänsä vaikkapa pyörremyrskyn varalle.
Näitä virastoja tuntui olevan joka lähtöön, välillä meni kummeli-tyyliseksi läpäksi ainakin omasta mielestä!

Olihan niistä hyötyäkin, joku matkailuvirasto tarjosi Honkkarin lentokentällä jos jonkinlaista karttaa ja opusta ilmaiseksi, eipä tarvinnut ostaa mitään tietoa itse.

11
Matkaseuraa / Kanton/Hainan/HK kesäkuussa
« : 26.04.2006, 23:54:13 »
Meitä on kaksi immeistä lähdössä siis kohti Kiinaa, 30.5-14.6 matkataan. Kantonissa pari päivää, jonka jälkeen Hainanilla viikon verran (luultavasti Sanya), Hong Kongissa 11.6 Lohikäärmeveneiden festivaali. Ei tarkkaa tietoa mikä se on, mutta hienolta kuulostaa!! Loppureissusta vielä Kantonissa pari päivää olisi tarkoitus olla.
Jos joku/joitakin lähdössä samoille alueille, ilmoitelkaa! Voisi vaikka törmätä jossain päin ja vaihdella esim. nähtävyyksien/tekemisen osalta vinkkejä..

Sivuja: [1]