Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - Swingbream

Sivuja: [1]
1
Afrikka / Tristan da Cunha
« : 26.10.2006, 17:15:01 »
"There are no package tours for independent travellers, no hotels, no airport, no holiday reps., no night clubs no restaurants, no jet skis nor safe sea swimming."
http://www.tristandc.com/visits.php


Tristan da Cunha, siinäpä paikka jonka taidan säästää siihen "kun kaikki on nähty". Bhutankin kun on jo ihan pilalla, sinnehän pääsee jo ryhmämatkalle Suomesta. Tällä vauhdilla kyllä menee reilusti eläkeikään, mutta eivätköhän nuo vielä silloinkin siellä hummereita kalasta.

Kapkaupungista pääsee tuolle 280 asukkaan saarelle laivalla noin viikossa, laivoja menee kymmenisen kertaa vuodessa. Hinta näyttää olevan 800USD meno-paluu, jos ei satu asumaan lähisukua saarella. Oman reissuni kohokohta tulee olemaan telttaretki viereiselle Inaccessible Islandille.

http://www.tristandc.com/
http://en.wikipedia.org/wiki/Tristan_da_Cunha
Tristan da Cunha on Google Maps

Edit: Arvoisa moderaattori, tämän viestin saa siirtää myös "Paikka johon on vielä joskus päästävä" -ketjuun, jos tuntuu, että tämä Afrikka-osio on liian kaukaahaettu tälle aiheelle.

2
Olen tässä kehitellyt ajatusta nykyisestä duunista irrottautumisesta ja ulkomaille lähtemisestä. Tuolla Suomalaisia Irlannissa? -topicissa oli puhetta Irlannin call centereistä, joista käsin suomalaisetkin asiakkaat palvellaan. Siellähän niitä on kai paljon, mutta ilmeisesti  muuallakin, työilmoitusten perusteella esim. Lontoossa ja lähiympäristössä (kiinnostaa kovasti), käsittäkseni myös muualla Euroopassa.

Call center -työ kiinnostaa itseäni, koska olettaisin sen olevan ainakin hieman hotelli- tai ravintoladuunia paremmin palkattua, ja kuvittelisin työpaikan löytyvän kohtuullisen helposti jo Suomesta käsin. Tradenomin tutkinto tietojenkäsittelyn alalta ja useamman vuoden työkokemus on (ei tosin puhelipalvelusta), eli hieman vaativampaankin tekniseen asiakaspalveluun luulisi olevan cv kunnossa. Toisaalta taas koulutusta ja kokemusta vielä paremmin vastaava työ ulkomailla tuntuu liian vaativalta näin alkuun.

Nyt siis kiinnostaisi kaikki kokemukset tai ajatukset call centereistä ympäri eurooppaa (ja miksei muualtakin). Onko palkka sitä mitä luvataan (esim 1500-1800€/kk, technical support, Dublin), vai onko koira haudattuna, eli riippuuko palkka esim. puhelukiintiöistä, jotka ovat mahdottomia? Onko työ ollut siedettävää, vai läähättääkö piiskuri jatkuvasti niskaan? Tuleeko palkalla toimeen siellä, missä olet ollut töissä? Sijaitsiko työpaikkasi "korvessa", eli menikö työmatkoihin kaikki vapaa-aika?

Sivuja: [1]