Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - huruu

Sivuja: [1]
1
Matkaseuraa / Bangkok now
« : 15.01.2009, 13:52:36 »
Heipatirallaa!

Oiskos Pallontallaajia Bangkokissa tällä hetkellä, ketä haluis lähteä vaikka bissettää, syömään tai muuten vaan hengailee suomalaisen 25v rennon äijän kanssa? Otin loparit duunista ja lähin Kaakkois-Aasiaan reissailemaan nyt vähintään 3kk:ks... Tässä pari päivää Bangkokissa ainakin ja sitten Lipelle tms. saarille chillaamaan. Jos innostaa niin pistäkää yv:llä numeronne tai mailinne niin otan yhteyttä. Erawan housessa budjaan at the moment

2
Intia / Hotel Star, Delhi
« : 23.02.2007, 21:49:29 »
Monet on varmaan nykyään menossa Delhin kautta Intiaan ja jos aamulla jatkaa lentojaan niin tekis mieli käydä lepuuttaa jossain jonninaikaa. Ite bongasin tällasen hotellin siitä lentokenttien välistä jossa kävin "nukkumassa" ekan yön.

En pysty suosittelee...

Huoneessa ei intialaiseen tapaan olet minkäänlaista lämmitystä (pelkät hyttysverkot ikkunoissa) eikä vedenkään lämmitin toiminut vaikka hotshoweria mainostivat joten kannattaa ottaa ainakin vaatetta sen verta mukaan ettei jäädy! Lisäksi hotellin sijainti on varsin ihana - motarin varressa! Eli autojen ääniä saa kuunnella koko yön jos ei lampaiden kuorsausta kuule... Ainii ja lentokoneetkin lentää siitä yli. Muuten palvelu oli kyllä ihan ystävällistä vaikkei hakijaa lentokentällä ikinä näkynytkään :)

Puljun nettisivu
http://www.indiamart.com/hotelstar/

ps. en ole katkera, seuraavana päivänä sain jo sulaa +35C lämmöissä Gooalla...

Sivuja: [1]