Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - J-Ko

Sivuja: [1]
1
Pallontallaajaklubi / Heinäkuun miitti lauantaina 3.7.?
« : 15.06.2010, 18:09:05 »
Olisikos kiinnostusta miittailla heinäkuun alussa, vai ovatko kaikki kesän kunniaksi reissussa?
Tuohon miitin alkuun sopisi loistavasti joku piknik(taikka ihan vaan pussikaljat), josta sitten Bakersiin. Huonon sään sattuessa sitten suoraan Bakersiin.

Että ei muuta kun hyviä piknikmestoja ehdottelemaan. Mites olis Suomenlinna?


2
Syksyllä saavutti suuren suosion tervehenkinen pallisreippailu Nuuksiossa.

Olisiko talvella hyvä vastine tälle lähteä joku lauantai-tai sunnuntaipäivä laskemaan mäkeä? Paikkaa saa vapaasti ehdottaa. Ensimmäisenä tulee mieleen Malminkartanon mäki, sieltä ylhäältä saa varmasti hyvät vauhdit.

Jos joku ei pulkkaa omista, niin niitä saa ilmaiseksi porttikongeista, tai suotavampaa on käydä hankkimassa oma jostain kaupasta. 10 euron hintaan saa jo valita ja reilusti halvemmallakin pääsee.

Olisko mitään? Päivämääräehdotuksia kehiin vaan. Lauantai olisi siitä mukava että joku voi haluta ottaa mukaan minttukaakaota lämmikkeeksi.

Ketjun otsikko muutettu pyynnöstä. -phanatic-

3
Eurooppa / Varsovan ampumaklubit
« : 03.01.2010, 20:44:23 »
Tiedän että voi olla epätoivoista kysellä asiaa täältä, mutta sattuisiko jollain olemaan kokemuksia Varsovassa sijaitsevista ampumaklubeista?
Guuglauksella muutamia löytyy, mutta harvalla on sivustoa englannin kielellä. Ollaan tekemässä poikain kanssa pientä talviretkeä ko. kaupunkiin ja pakollisten kirkkovierailujen lisäksi voisi käydä vähän räiskimässä kun kaikki asiasta kiinnostuneita.

Että miten on?

Kiinnostavaa on:

- Hinta
- Turvallisuus
- Perehdytys
- Ohjaajien kielitaito

Jos löytyy henkilöä joka pystyy vertaamaan klubeja esim. Helsinki Shooting Clubiin niin aina parempi.

4
Asian vierestä ja vieläkin kauempaa / Big Brother 2007
« : 02.09.2007, 22:40:57 »
Avataanpas ketju tälle koukuttavalle sarjalle.
BB-taloon asettui 12 henkilöä, 6 miestä ja 6 naista, ikähaarukka 18-36 vuotta. Yksi asukas häädetään ulos joka viikko. Viime vuonna taloon tuli uusia asukkaita kesken kaiken, saas nähdä miten käy tänä vuonna. Voittaja selviää 'bout 3 kuukauden päästä.

Ensimmäinen pudotus on nyt nähty. Maria halusi pois ja äänestävä yleisö oli samaa mieltä. Vastaehdokas Einari taas mielestäni on sen verran värikäs persoona, että hänestä on vielä paljon iloa.
Mielestäni oikea henkilö lähti.

Miten tästä eteenpäin? Mikä on viikkotehtävä? Mitä näyttää Tiinan raskaustesti? Kuka tuuppaa ensimmäisenä ja ketä? Kuinka kauan naiset sietävät Einarin lääppimistä?
Kuka on SINUN suosikkisi?

Kadi voittaa....Toivottavasti. IHQ. :oops:

5
Matkapäiväkirjat / Euroopan turnee 08/07 (SK)
« : 31.07.2007, 20:15:21 »
Tällä kertaa voisin yrittää pitää jonkinlaista matkapäiväkirjaa reissun etenemisestä. Voisi sitä sitten syksyn pimeinä iltoina lueskella ja muistella että miten meni. Yritän kirjoittaa tästä niin vauhdikkaan kuin insinööriltä suinkin irtoaa. Toivottavasti tapahtuu asioita joita ei tänne kehtaa kirjoittaa….

Homman nimi:

Kahden viikon reissu Euroopassa rinkka selässä. Majoitutaan hostelleissa ja tarkoituksena on vaan aistia tunnelmaa. Mitään suurempaa missiota tällä matkalla ei ole. Reissun ensimmäinen kohde Krakova on jo nähty, joten siellä voi ottaa iisisti koska ei ole suorituspaineita(ainakaan niin paljon).

Reittisuunnitelma on kohtalaisella varmuudella lyöty lukkoon. Mä en vaan osaa kulkea virran vietävänä. Mun täytyy tietää missä olen 2 vuorokauden päästä.

1.8.07 Keskiviikkona aamulla lähtö Krakovaan ystäväni Kimmon kanssa. Kimmon kanssa on tarkoitus reissata ensimmäinen viikko.
Tämän jälkeen Kimmo suuntaa himaan ja minä jatkan lonely riderina.

4.8. Lauantai-iltana lähdetään yöjunalla Wieniin. Tätä samaa junaa käytettiin muuten reilillä vuosi sitten.

7.8 Tiistaiaamuna minä suunnistan kohti Ljubljanaa ja Kimmo kohti Helsinkiä.

10.8 Perjataiaamuna lähtee juna kohti Zagrebia. Sieltä olisi tarkoitus seuraavana aamuna suunnata Splitiin josta illalla lautalla yli Anconaan, Italiaan. Tässä on pieni epävarmuustekijä, ajattelin ostaa lauttalipun vasta Wienistä. Jos lippuja ei enää ole, en tiedä miten edetään. Tämä on toki äärimmäisen epätodennäköistä.

Anconasta olisi tarkoitus siirtyä saman päivän aikana(sunnuntai) Roomaan josta keskiviikkona 15.8 myöhään illalla takaisin Suomeen.

Katsotaan miten jaksaa tänne käydä kirjoittelemassa. Saa kommaa!

6
Moi! Haluasin ostaa tuollaisen persoonallisen lahjan pikkujoulubileisiin.
Maksan levystä kelpo korvauksen, tosin en usko että kukaan haluaa tuollaisesta klassikosta luopua. :(
Jos joltain löytyy, niin vastaile nopeasti, tarvitsen tuon ennen lauantaita! :oops:

EDIT: Levy nimi saattaa olla Merry, merry christmas.

7
No niin, myivät sitten mulle matkavakuutuksen "väkisin". Jouduin varaussivuilla peruuttaamaan, kun Visa Electron ei(YLLÄRI) toiminut. Sittenhän sinne oli pompsahtanut että haluan matkavakuutuksen, vaikka sieltä alasvetovalikosta nimeomaan valitsin että en halua!
Voinko perua sen ilmen veloitusta? Sivuilla lukee että

"Lentopäivät, -ajat ja -reitit ovat muutettavissa saatavuuden mukaan, ja niihin liittyy tämänhetkinen 34 punnan / 35 euron muutosmaksu lentosuuntaa ja henkilöä kohden, jos varaus on tehty osoitteessa www.ryanair.com, tai 48 punnan / 70 euron maksu lentosuuntaa ja henkilöä kohden, jos varaus on tehty Ryanairin varauskeskuksessa (puhelinpalvelun aukioloaikana). Lisäksi veloitetaan myös hintojen välinen erotus, joka on alkuperäisestä varauksesta maksetun hinnan ja muutoksen tekohetkellä halvimman saatavilla olevan hinnan välinen erotus. Internet-varaushinnat eivät ole saatavilla, jos varausta koskevat muutokset tehdään varauskeskuksen kautta."

Entäs matkavakuutus ja sen peruminen? Ei viitsisi perua 14 euron vakuutusta jos siitä tulee 35 euroa kuluja.
Soittamaankaan ei pysty kun puhelu meni poikki. Ilmeisesti työnantaja on sitä mieltä ettei mulla ole mitään asiaa Raijan puhelintukeen. Hymiöitä voi laittaa ihan mielensä mukaan.
AUTTAKAA! MÄ HALUAN TAKAS MUN 14 EUROA!

Sivuja: [1]