Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - sisisisko

Sivuja: [1]
1
Kiina / Shanghaista?
« : 30.08.2007, 14:38:28 »
Mulla on lennot Shanghaihin 30.11-10.12, mukavalle pikkulomalle menossa siis.

Olen kova taiteen ystävä, mutta keskittynyt lähinnä länsimaiseen taiteeseen. Mutta kun kerta noin kauas menee (ensimmäinen Aasian matkani), niin tietenkin haluan tutustua paikalliseen taiteeseen. VINKKEJÄ?

Olen kiinnostunut myös leluista, nukeista ja teatterista. VINKKEJÄ?

Ja tietenkin kaikki muukin neuvo otetaan vastaan. :D Kiitos.

2
Tyhmät kysymykset / tavaroiden säilyttäminen teltassa
« : 09.07.2007, 23:27:32 »
Toivottavasti en nyt saa tähän sellaista vastausta, että asiasta on miljoona ketjua, käytä hakutoimintoa. Noin kahdesta sadasta etsimästäni ketjusta en löytänyt sopivaa.

Eli tarkoituksenani on yöpyä leirintäalueilla teltassa (yksin) ja viipyä aina muutama päivä samassa paikassa. Päivisin kun kiertelen jossain, en tietenkään jätä rahoja, passia, lippua, kameraa yms telttaan, mutta mieluusti kaiken muun. Vähän kalliimmat jutut ovat maalit, pensselit yms välineet(ja tietenkin valmiit työt), joiden menettäminen kyllä ärsyttäisi kovasti.

Onko vinkkiä, miten voisi välttää luvattomia vieraita teltassa? Tai jotain  tarinoita?

Ajattelin niin, että levitän kaiken mahdollisimman levälleen, että ei ainakaan ole helppo napata yhtä kassia kainaloon. Ja jätän teltan oven eteen toiset kenkäni kuin sisällä olisi joku. Mutta muuta en oikein keksi.

3
Tyhmät kysymykset / http://www.hospitalityclub.org/ ???
« : 02.07.2007, 15:35:49 »
Olen yrittanyt reilun viikon ajan rekisteroitya palveluun, mutta aina on serveri alhaalla. yritin siella chatissakin kysella, mutta en saanut vastausta. Onkohan tuo palvelu enaa toiminnassa? Ja tietaako joku jotain toista vastaavaa, jos ei ole toiminnassa.

S

4
Junamatkustus / reittien ja aikataulujen pitavyys?
« : 22.05.2007, 16:42:41 »
Mina yritan tassa piirtaa karttaa viivoja, kun suunnittelen reittiani. Kuinka hyvin teidan konkareiden reitit ja suunnitelmat ovat pitaneet?

Minun mielenlaadulleni kun olisi parasta olla tekematta mitaan suunnitelmia, jos vaikka jaankin viikoksi Arlesiin maalaamaan.  :P

Mutta toisaalta matkani osuu heina-elokuulle ja kaikki muutkin matkustavat silloin, joten on syyta varmaan varailla vahan nukkumapaikkoja etukateen.

Mutta siis, kuinka hyvin suunnitelmanne pitivat ja muuttuivatko ne itsenne takia vai ulkopuolisista syista?

5
Olen palaamassa heinäkuussa takaisin Suomeen Lontoosta ja mietin, miten saan tavarani takaisin. Ne tulivat yhdessä matkalaukussa tänne, ovat mokomat kasvaneet.  :D

Lähden siis itse kiertämään Eurooppaa ja en halua ottaa isoa osaa tavaroista mukaani. Arvioisin, että sellainen ehkä matkalaukullinen 20-30 kiloa (?) olisi Suomeen menossa.

Laivarahtina? (mistä sellaista voi kysyä?) Tai jollain kuriiripalvelulla? Vai millä? Onko kokemuksia jostain?

Kiitos vinkeistä.

6
Eurooppa / nukketeatteria Itä-Eurooppa ja Lontoo
« : 28.05.2006, 18:00:10 »
Käsittääkseni maailman parasta nukketeatteria tehdään Itä-Euroopassa. Onko kukaan nähnyt, tutustunut?

Ja toinen. Mistähän Lontoosta voisi hankkia marionettinuken? Tietääkö joka alan kauppaa?

7
Lentomatkustus / Kuka syynätään tarkemmin?
« : 28.05.2006, 17:44:03 »
Minua kiinnostaa, että millä perusteella henkilökunta valitsee turvatarkastuksessa tarkemmin syynättävät tyypit. Tietenkin ulkonäkö on varmasti yksi, mutta onko sitten joku "joka 10. tyyppi katsotaan" tai jotain.

Nauratti vaan, kun viimeksi matkustin Tre-Stanstedt, niin Tampereella mut tutkittiin tosi tarkasti. Täti tutki sillä käsikäyttöisellä metallinpaljastimella (mikä sen nimi lie). Piti näyttää, että hihan olla on hikinauha, jossa on metallisia koristeita. Toisesta taskusta löytyi.... purukumin sisuspaperia ja toisesta hiuslenksu, jossa oli siis muutaman millin mittainen metalliosa.

Takaisinpäin Englannin suunnassa sitten tyttö meni läpi, mutta käsiveska tuotti tuskaa. Kamera, kännykkä ja mp3-soitin syynättiin kaikki läpi ja nainen kysyi vielä, että ovatko ne varmasti ehjiä kaikki. (Sitä en oikein tajunnut, että mitä se sillä ajoi takaa).

Ja mitähän ne tekee, jos vastaan kysymykseen, että olenko itse pakannut laukkuni, että en, äiti pakkasi. En ole uskaltanut kokeilla. :D

8
Espanja / Playa del Ingles
« : 26.05.2006, 13:54:02 »
Hei!

Olemme menossa koko perhe (äiti, isä ja aikuiset lapset 23- ja 27-vuotiaat tytöt) juhlimaan uutta vuotta ja pyöreitä syntymäpäiviä Playa del Inglesiin.

Olemme matkanneet omatoimisesti Euroopassa (Englanti, Skotlanti, Saksa, Pohjoismaat, Ranska, Albania, Baltian maat), mutta varsinaisessa turistikohteessa etelässä emme ole koskaan olleet. Aika erikoista väkeä, kun "kaikki" muut tuntuvat käyneen siellä jo 80-luvulla. :D

Aiomme nauttia toistemme seurasta, hyvästä ruoasta ja luonnosta. Meitä kiinnostavat historia, taide, kulttuuri, luonto, meren elävät, mutta tietenkin myös rannalla lojuminen ja pikkushoppailu.

Eli kaikenlaisia vinkkejä kaivataan. Mitä kannattaisi huomioida, kun olemme tottuneet lähinnä kaupunkilomiin pohjoisemmassa.

Onko siellä kirkkoja/luostareita?

Saahan sieltä suomalaista ruokaa? (Sisko asuu Englannissa).

Ja hintatasoko on samaa luokkaa Suomen kanssa? Ruoka, alkoholi, tupakka, vaatteet, sisäänpääsyt yms?

/terveisin se vanhempi sisko

Sivuja: [1]