Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - Arachne

Sivuja: [1]
1
Italia / Suomalaisnainen töitä Milano-Como alueella
« : 01.01.2013, 20:18:40 »
Hei kaikki Milano-Comon alueella asustelevat:

hyvä ystäväni, kolmekymppinen suomalaisnainen, asuu Appiano Gentilessä (Milanoon n.30km, Comoon n.20km) ja on töitä vailla. Puhuu erittäin hyvin englantia sekä italiaa (asunut Italiassa reilut 15v). Mikäli täällä jollakulla olisi töitä tarjolla / tietää avoimen paikan tuon alueen lähistöltä, otathan yhteyttä, niin annan hänen yhteystietonsa.

2
Baltian maat / Tallinna: rinkkaostoksille?
« : 01.01.2013, 16:03:38 »
Hei Tallinnan tuntijat: onko siellä kauppaa josta voisi halvemmalla kuikuilla matkustusrinkkaa? Vai ovatko samoissa hinnoissa kuin Suomessa?

Edit: löysinkin itselleni sopivan tarjouksen :D https://www.budgetsport.fi/tuotteet/hakutulokset?q=rinkka

3
Sanotaan nyt suoraan, olen LOTR-fanaatikko, ettei kukaan siitä enempää syytä. :D

Eli vuoden 2013 loppupuolella (syyskuu-marraskuu?) olisi tarkoitus päästä tuonne Uuteen-Seelantiin Sormusten Herran kuvausten jäljille, ja pienen tutkiskelun jälkeen totesin että Wellingtonissa on Kontu kun taas Queenstownista löytyy komeimmat maisemat. Kiinnostusta olisi molempia kohtaan - kertokaa nyt hyvät ihmiset, miten ja mistä tätä lankakerää alan purkamaan, lentäisinkö Wellingtoniin josta sisäisesti Queenstowniin (näyttäisi olevan halvempi yhtälö). Jätänkö Aucklandin toiseen kertaan? Wellingtonista näyttäisi löytyvän OK-hintaista majoitustakin, ja autoa en halua vuokrata, missään tapauksessa. Jo tämä oikeanpuoleinen liikenne hirvittää. Onko siellä suomalaisia jotka osaisivat näyttää paikkoja tms. ? Matkustusajaksi olen suunnitellut kolmisen viikkoa. Vähän, mutta matkakuume on niin hirvittävä ja opiskelu yms. kuviot eivät oikein anna tuon enempää aikaa.

Voi kun pääsisi jo matkaan  :D

4
Italia / Milano-shoppailua: nahkavaatteet tai secondhand?
« : 30.01.2007, 21:54:01 »
Apua kaivataan - tarkoituksena loytaa Milanosta nahkatakki edes kohtuuhintaan, secondhand-shopitkin mielta piristaisi! Kenellakaan kokemuksia?

5
Olen menossa elokuussa Lontoon Stanstedistä Saksaan Hampuriin, ja Ryanairilla tottakai! Nyt pitääkin kysyä teiltä, kumpaan tämä lentokone minut vie, Lyypekkiin vai Hampuriin? Matkahaku antaa tiedoksi "Hampurg (Lübeck) (LBC)". Samoin matkakohde esittelee ensisijaisesti Hampurin, sitten Lyypekin. Lentääkö kone molemmat vai mikä tässä on ideana..?

Sivuja: [1]