Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - sonya-

Sivuja: [1]
1
Tarkoitus olisi lentää Aeroflotilla Helsingistä Bangkokkiin. Tuossa välissä on koneen vaihto Moskovassa. Vielä ei ole selvillä laskeutuuko kone samaan terminaaliin Moskovassa mistä jatkoyhteys lähtee (lentokentän oman sivun mukaan koneet Helsingistä saapuvat F-terminaaliin, mistä myös Bangkokin koneet lähtevät, mutta Supersaverin mukaan Helsingin kone saapuu D-terminaaliin...kumpaa uskoa?). Terminaalien välit on ilmeisestikin kuljettava bussilla. Vaihtoaika on joka tapauksessa n. 2 tuntia. Kysymys kuuluu siis, tarvitseeko tuolle ajalle transit-viisumin ja jos, niin mitä semmoinen kustantaa? Paluu on samaa reittiä 3 viikon päästä. Kovasti olen yrittänyt kysyä asiaa herra Googlelta ja asiaan olisi kiva saada varmuus mahd. nopeasti, lentoyhtiössä vastataan puhelimeen vasta aamulla. Transit-viisumia varten on ilmeisesti toimitettava matkaliput, riittääköhän tulosteet e-lipuista?

Niin ja tietääkö joku millä koneella tuo Moskova-Bangkok väli lennetään?  ::) Jostain luin, että Tupolev vetää Hanoihin ja Havannaan, jostain taas että Tupolevien piti lähteä kalustosta ennen 2010 vaihtumista.

Myös muut kokemukset aiheen ympäriltä, kyseiseltä reitiltä ja kyseisellä yhtiöllä viime aikoina lentämisestä ovat tervetulleita!

Sivuja: [1]