Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - ^alina^

Sivuja: [1]
1
Reissusta tulin viikko sitten ja luulin löytäväni heti helposti huoneen Hgistä. Noh, ei se sitten ollukkaan niin helppoa.

Elikkästä, 23-vuotias, luotettava yliopisto-opiskelija. Teen myös töitä Hgissä. Etsin ensisijaisesti huonetta kimppakämpästä/solusta mahdollisimman läheltä keskustaa. Huone voisi olla kalusteilla tai ilman.

Olisin tosi kiitollinen, jos jotain sopivaa löytyisi. Viesteile siis vaikka yv:llä, jos sinulla on huone tarjottavana. Muuton ajankohta voi olla milloin vain!:)

2
Matkaseuraa / San Francisco-Las Vegas ensi viikonloppuna?
« : 14.06.2007, 08:56:10 »
Heiih, Loytyyko taalta ketaan joka olisi ensi viikonloppuna lahdossa mahdollisesti autolla San Franciscosta Vegasiin pain? Ollaan itse taalla San Franciscossa ja koitetaan miettia vaihtoehtoisia tapoja Greyhoundin lisaksi paasta Vegasiin.

Tietylla tavoin voi nyt olla hieman epatoivoinen yritys taalta kysella lahtijoita, mutta koska jossain vaiheessa tuntui, etta autolla on ihmisia taalla pain liikkeella, niin paatinpa kuitenkin koittaa onneani.

Olisi myos tosi kiva kuulla, jos joku tietaisi hyvia ja halpoja (hyvaksikoettuja) tapoja paasta sinne Vegasiin taalta.. Meilla ompi tuo Greyhound 30 pvaa lippu ja sita toisaalta koitetaan mahd. paljon hyodyntaa:)

3
Osta, myy, vaihda, vuokraa, lahjoita / M: Mikro ja hylly
« : 18.01.2007, 23:03:20 »
Muutto taas edessä piakkoin, ja pitäisi päästä eroon mikrosta ja muutaman kuukauden käytössä olleesta "minikirjahyllystä". Tavarat ompi mulla täällä Vaasassa ja on kyllä tosi halpoja, jos jollain vain oisi tarvetta. Tarttee nyt koittaa kaikkia teitä, et pääsisikös niistä eroon, kun uuteen kotiin tulee oleen pitkä matka:D

4
Heippis,

Olen tässä mietiskellyt, että joskos sitä pitäisi jonnekin päin Amerikan mannerta lähteä kesätöihin, kun mieli niin kovasti tekisi. Haluaisin tosi paljon vinkkejä, mitä kautta voisi löytää jotain töitä (esim. myymälä/turismi tai sitten jotain viestintään liittyvää tai oikeestaan melkeen mitä vaan)? Myös jos jollain ompi jotain omia kokemuksia niin olisi kiva kuulla?

Myös vinkkejä työnsaannista Venäjällä olisi kiva kuulla? Allianssin kautta olen siellä ollut lasten leirillä, mutta ehkä jotain muuta?

Vinkkejä myös muihin maihin otetaan vastaan (paitsi Keski-Eurooppa ei tällä hetkellä nappaa, kun sinne taitaa päätyä syksyksi:)

Kiitos jo etukäteen:)

5
Matkaseuraa / elokuuksi reilille
« : 22.06.2006, 16:33:49 »
Alkoi taas tehdä mieli matkalle. Suunnittelen tässä elokuuksi jonkin sorttista reiliä. Tarkoitus olisi olla noin kuukausi matkalla ja esimerkiksi Amsterdam ja Keski-Eurooppa sekä kenties Italia ja Ranska kiinnostaisivat.

Matkaseura on kuitenkin vielä haussa. (tiedän että olen myöhään liikenteessä:) Olen 21-vuotias tyttö Espoosta. Sinä voit olla mukava tyttö tai poika ihan mistä päin Suomea tahansa.

Jos yhtään nappasi, vastailehan, niin katsotaan kohtaavatko toiveemme. Olen itse valmis joustamaan paljonkin, sillä monet mahdollisuudet kiinnostavat:)

alina

Sivuja: [1]