Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - Neiti Q

Sivuja: [1] 2
1
Italia / Veneton viinitilat
« : 27.11.2012, 16:02:22 »
Onko joku retkeillyt Veneton viinitiloilla? Voisiko ihan Venetsian läheltä löytää kivan kohteen?

Minua kiinnostaisi tammikuussa poiketa Venetsiasta jollakin helposti lähestyttävällä tilalla, mutta hiukan epäilen, onko sellaisia. Tiedän, että esimerkiksi Zoninin viinitalon päätila tarjoaa jopa majoitusta ja ruokaa, mutta se lienee turhan kaukana kevyelle päiväretkelle julkisilla. Ehdotuksia saa antaa.

2
Ranska / Marseille
« : 27.03.2011, 21:28:01 »
Onko tallaajilla tuoreita vinkkejä Marseilleen? Moni on maininnut sen matkasuunnitelmissaan, mutta harva palannut kertomaan, mitä sieltä löytyi tai tuliko ylipäätään poikettua kaupunkiin. Onko se kenenkään ykkössuosikki Euroopan tai Ranskan kaupungeista?

Suuntaan touko-kesäkuun vaihteessa viikoksi seudulle. Lennot Marseilleen, joka on ainoa isompi kaupunki Provencessa, jota en entuudestaan tunne. Pohdinnan alla lähinnä se, kuinka monta iltaa tarvitsen täydellisen bouillabaissen löytämiseen :) Marseillen must-kohteet lienevät nopeasti katsotut; tunnelmaan en uskokaan pääseväni kovin syvälle viikossa.

Marseillen lisäksi on aikomus käydä joissakin vanhoissa tutuissa kaupungeissa. Tai sitten Toulousessa, joka kiehtoo oudosti. Pian pitää linjata, onko kulkupelinä auto vai pyörä. Tällä hetkellä vallalla visio, että Ile-sur-la-Sorguesta voisi vuokrata päiväksi pyörät ja tehdä vaihtelevan lenkin Luberonin laidalla (kartat on valmiina) muuten voisi ajella autolla minne nokka vie.


3
Eurooppa / Lissabonin ravintolat
« : 20.04.2010, 21:36:08 »
Millaisia makumuistoja teille on kertynyt Lissabonista?

Oletteko käyneet kunnon ravintoloissa vai nauttineet baarikatujen tarjonnasta? Mitkä on parhaat baarikadut, jos haluaa aistia tunnelmaa alkuillasta? Tiettyjä ruokia, joita on pakko saada tietyssä paikassa?

Viinibaarejakin saa suositella.

Jos tuhkapilvien haltija suo, lähden vapuksi Lissaboniin. Tästä matkasta en olekaan haaveillut kuin 3,5 vuotta.

4
Myytävänä 2- ja 3-istuttavat sohvat sekä tv-tuoli samalla vihreällä alcantralla päällystettynä. Pienempi sohvista aukeaa nukkumakelpoiseksi vuodesohvaksi (ei lattialle). Hintapyyntö 120 euroa / kpl.

Lísäksi tarjolla mäntypuisia kalusteita. Isohko lipasto, pyörille nostettu simppeli sohvapöytä ja pieni yöpöytä. Saa tarjota vapaasti.

Lisätietona: kiire päästä eroon vanhoista kalusteista!

 

5
Hei, vaihtaisin tuliterän Mondo-sarjan Pekingin kaupunkioppaan saman sarjan Barcelona-oppaaseen. 

Myös Bukarest-matsku kiinnostaa!

Asun Helsingissä, joten helpoiten sujunevat vaihdot pääkaupunkiseudulla.

6
Jos sinulla on joku tuore opas Kiinaan, mahdollisesti myös erikseen Shanghaihin ja Pekingiin, olisin kiinnostunut ostamaan sellaisen. Ota yhteyttä yv:llä.

7
*** Tiedote/Finnair Oyj: Finnairille kaksi päivittäistä lentoa Thaimaahan ***

Lehdistötiedote

1.8.2007


Finnairille kaksi päivittäistä lentoa Thaimaahan


Thaimaan suosion kasvu näkyy Finnairin reittivalinnoissa kapasiteetin lisäyksenä. Bangkokiin tulee talvikaudella edellistalven tapaan toinen päivittäinen suora vuoro joulukuun 3. päivänä. Huippusesonki Thaimaahan ulottuu joulukuusta pääsiäisen yli.


- Thaimaan takuuvarma lämmin sää ja uimavesi vetävät matkailijoita puoleensa ympäri vuoden, mutta kysyntä huipentuu talvikaudeksi, kertoo Finnairin reittistrategiasta ja liikennesuunnittelusta vastaava johtaja Petteri Kostermaa.


Vuoden ympäri lennettävän iltavuoron lisäksi Finnair lentää joulukuun alusta maaliskuun loppuun uuden päivävuoron, jonka lähtöaika Helsingistä on aamulla. Lento on perillä Bangkokissa vielä samana iltana. Tämä uusi vuoro lähtee Bangkokista takaisin yöllä ja saapuu Helsinkiin aikaisin aamulla.


- Näin tarjoamme asiakkaille mahdollisuuden valita heille sopivan lähtöajan reitin molemmista päistä, sillä jotkut asiakkaistamme haluavat lentää päivällä ja toiset taas suosivat yölentoja.


Finnair on talvikaudella toiseksi suurin Bangkokin lentoasemalle liikennöivä eurooppalainen reittilentoyhtiö.


Finnair Oyj

Viestintä

1.8.2007


Lisätietoja: Finnairin reittistrategiasta ja liikennesuunnittelusta vastaava johtaja Petteri Kostermaa p. (09) 818 8504 ja Finnair Media Desk (24 t), p. (09) 818 4020 tai [email protected]


Finnair konsernisivut: www.finnairgroup.com

via.Helsinki: www.viahelsinki.com

Finnairin kuvapankki: www.finnair.com/gallery


*****************************************


*TIEDOTE*TIEDOTE*TIEDOTE*TIEDOTE*TIEDOTE*

8
Pohjoismaat / Pyöräreitti Etelä-Savosta
« : 18.07.2007, 14:58:32 »
Joku Etelä-Savon suunnalla asuva tai siellä muuten aikaansa viettänyt pyöräilijä voisi vinkata jonkun hauskan lenkin. Mittaa lauantaipäivän ratoksi toteutettavalla lenkillä saisi olla 25 - 40 km. Tai jotain. Kysymys on *hieman* avoin, koska olemme elokuun alkupuolella menossa matkailuautolla kyläilemään jonkun veden äärelle Mikkelin lähistölle, mikä antaa vapauden valita ihan itse jonkun toisen yöpymispaikan lähiseutuvilta.

Oma ykköstoiveeni on, että pyörälenkin varrelta löytyisi kiva lounaspaikka (tyyliin Tertin kartano), mutta se ei ole ihan ehdoton, jos muuten löytyisi luonnonkaunista pätkää!

9
Lentomatkustus / Air Baltic lennättää taas halvalla
« : 20.06.2007, 22:36:05 »
Air Balticin tämän viikon tarjous on aika houkutteleva:


-30% for the flights in July
 
Greetings from airBaltic in the Midsummer Day. During holiday weekend airBaltic offers tickets with 30% discount for the flights in July. Discounts effective for the folowing flights in the both directions:

Athens, Brussels, Copenhagen, Gothenburg, Helsinki, Kaliningrad, Kiev, Kuressaare, Moscow, Minsk, Istanbul, Stockholm, Tallinn, Vienna, Vilnius – Riga

Brussels, Copenhagen, Helsinki, Riga, Stockholm, Tallinn, Zurich – Vilnius

Copenhagen – Kaliningrad, Liepaja

10
Olettekos kuulleet... / AirBalticilla jälleen tarjouksia
« : 27.04.2007, 11:54:36 »
Katso mm. hauskat Liepajan-tarjoukset täältä:
http://www.airbaltic.com/public/news_readable.php?template=59&article=411

11
Pallontallaajaklubi / Pikamiitti Helsingissä
« : 09.03.2007, 11:34:45 »
Pallikset goes Skumppa pe 16.3.  klo 17 @ Baker's!

Löytyykö viikon kuluttua perjantaina innokkaita viikonlopun aloittelijoita? Jutun juju on se, että Baker'sissa on klo 17 alkaen 100 minuuttia tarjolla kuohuviiniä (100 ml) 100 sentillä. Tähän ei ainakaan kenenkään matkabudjetti kaadu ;)

12
Kaikille kanssatallaajille, jotka eivät lue hesariaan:
Akateeminen kirjakauppa Helsingissä keskittyy viikonloppuna matkakirjoihin. Lupasivat 20 prossan alennuksen opaskirjoista 10.3. asti.

Huomenna pe on klo 17.15 Kyllikki Villa haastateltavana.

Lauantaina yhdeltä sankarimatkailija-oppaiden tekijöitä on paikalla kertomassa reissuistaan ja muusta.

13
Olettekos kuulleet... / Strombolin tulivuori purkautuu
« : 01.03.2007, 10:50:50 »
Matkavinkki Roomaan lähiaikoina suuntaaville :)

http://www.iltalehti.fi/uutiset/200702285803386_uu.shtml

14
Jordaniassa hyökättiin turisteja vastaan:

http://www.hs.fi/ulkomaat/artikkeli/Ulkomaisia+turisteja+vastaan+hy%C3%B6k%C3%A4ttiin+Jordaniassa/1135221404008

Päivitetyn tiedon mukan brittituristi kuoli hyökkäyksessä, viisi muuta haavoittui.

15
Pohjoismaat / Abiskoon vaeltamaan
« : 12.07.2006, 13:16:18 »
Onko Abiskon alue Pohjois-Ruotsissa tuttu kenellekään? Olemme menossa sinne vaeltamaan ja kalastamaan (sic!) elokuun loppupuolella, ja kuulisin mielelläni alueella kulkeneiden omia kokemuksia. Saa suositella kalaisia jokia tai kauneimpia reittejä tai vaikkapa sitten ainoaa mahdollista ylityspaikkaa sieltä jostain..

Ihan nopealla selailulla en löytänyt netistäkään muita vinkkejä kuin  päiväretkien kohde-ehdotuksia.  Menemme kuitenkin ihan oikeasti vaeltamaan viikoksi, mukana pieni teltta jne. Joten ehdotuksia reittisuunnittelun tueksi otetaan vastaan, kiitos!

16
Matkapäiväkirjat / Ukrainassa heinäkuussa 2006 (SK)
« : 12.07.2006, 11:44:15 »
Matkakuume huipussaan, lähtöön alle vuorokausi!

Lennän ystäväni kanssa 13.7. Riian kautta Kiovaan. Aiomme aluksi olla pari yötä pääkaupungissa; nämä yöpymiset ovatkin ainoa, mitä on varattu etukäteen. Jatkamme yöjunalla Lviviin, missä vietämme myös pari päivää. Tarkoitus on saapua yöjunalla Lvivistä Mustanmeren rannalle Odessaan 18.7. aamulla, ja sitten voikin jo hengähtää, kun on merituulta ilmassa. Odessasta jatkamme ehkä pari päivää myöhemmin Krimin niemimaalle. Jos Jaltalta löytyy kohtuuhintaista majoitusta, olemme siellä liki viikon, ellei löydy, reissaamme pitkin niemimaata ainakin paikallisen shamppanjan perässä. Palaamme n. 25.7. Kiovaan, mistä lennämme takaisin kotiin.

Odotan reissulta ihan outoa kulttuuria, kommelluksia ukrainan kielen kanssa sekä meren hajua ja korkeita huippuja. Koska kerrankin matkustan ylellisesti kokonaisen repun kanssa, mukaan lähtee myös pellavamekkoja ja iltapukeutumiseen sopivaa rekvisiittaa. Kännykän laturi on kanssa pakko ottaa, koska mies on samaan aikaan omalla toivioretkellään Alpeilla ja tekstiviestiä saattaa pukata :) Ja mahtuu sinne reppuun muutakin, tarkkaa listaa ette halua tietää mutta tärkeimpinä viinipullon avaaja, muovimukit ja minikokoinen venäjä-suomi-sanakirja.    

Valmistelut ovat jääneet täysin ystäväni kontolle, mutta onneksi hän pitää tutkimustyöstä. Niinpä meillä on jo tiedossa yöjunien aikatauluja, potentiaalisia vuokrattavia huoneistoja sekä muuta sälää. Netistä ei sen sijaan löytynyt kohtuuhintaista Tsernobyl-retkeä, sitä etsimme Kiovasta.

17
YLEn mukaan Blue1 aloittaa uudelleen lennot Tampereen ja Kööpenhaminan välillä syyskuun alussa. Lentoja on kahdesti päivässä.

18
Suomalaiset kisaturistit sekoilleet humalassa, otsikoi mm. HS tänään verkkosivuillaan. Hyi hyi. Latvialaiset ovat ihan onnettomia, kun tuolla lailla sikaillaan.

http://www.hs.fi/riika2006/artikkeli/Suomalaiset+kisaturistit+sekoilleet+humalassa/1135219811832

19
Aloitan päiväkirjan pidon tässä vaiheessa kun pyörät on pakattu. Paljoa muutahan tälle matkalle ei pakatakaan. Takalaukkuun caprit ja pari vaihtopaitaa sekä reissuissa rakkaaksi tullut windstopper-takki + sukat ja alusvaatteet, ja uimapuku. Päällä on pakolliset pyöräilyshortsit ja paita. Etulaukkuun tiukka valikoima pakollista kosmetiikkaa ja hieman eväitä alkumatkan vuoristoetappeja varten. Ja karttatasku pitäisi vielä löytää, että voin taiteilla Michelinin silmien eteen.

Reittiä on jälleen suunniteltu tarkkaan; säät ja muut määrää, miten tarkasti se toteutuu. Bastiassa kootaan pyörät ja tavoitteena on päästä matkaan sunnuntai-iltapäivällä. Majoitusvaraus on vain ekalle ja vikalle yölle, jotta voimme jättää pyörien kuljetuslaukut retken ajaksi. Harkinnassa on edelleen mm. se, haluammeko olla Sartenessa silloin kun kaikki muutkin eli pitkäperjantain kulkuetta seuraamassa.

Saa pitää peukkuja, että sekä Blue1 vie meidät Nizzaan että AirFrance Bastiaan ilman kolhuja.

20
Olettekos kuulleet... / FlyMe ostaa Lithuanian Airlinesin
« : 13.02.2006, 16:53:15 »
Tänään julkistettiin tieto, että ruotsalainen FlyMe ostaa liettualaisen Lithuanian Airlinesin. FlyMen  tavoitteena on saada Lithuanian Airlines kokonaan omistukseensa vuoteen 2009 mennessä. Se pitää kauppaa merkittävänä askeleena laajentumissuunnitelmassaan. Kauppa luo perustan kasvusuunnitelmille Itä-Euroopassa. FlyMen toimitusjohtajan Fredrik Skanselidin mukaan lentoyhtiöt eivät ole tähän mennessä  panostaneet Itä-Eurooppaan yhtä paljon kuin Keski-Eurooppaan. FlyMe toivoo Itä-Euroopasta hyvää markkinaosuutta.

Sivuja: [1] 2