Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - mayabee

Sivuja: [1]
1
Australia ja Oseania / Tahiti
« : 22.08.2007, 04:15:47 »
Olen menossa muutaman viikon paasta Tahitille muutamaksi paivaksi. Olisiko suosituksia missa yopya ja mita tehda? Vahan on jaanyt huonoksi tiedon hankkiminen saarista. Sen olen kuullut, etta kannattaa suunnata paasaarelta pois.

2
Etelä-Amerikka / Toita Saltassa
« : 09.08.2007, 04:46:37 »
Hei! Jos seikkailet poihjois Argentiinassa ja haluat pysahtya johonkin vahaksi aikaa, niin Saltassa olisi mahdollisuus tyoskennella majoitusta vastaan. Itse viivyin siella reilun kuukauden ja alyttoman hauskaa oli. Toita loytyy HI-hostelleista, joita paikka kunnalla on 3. Majoitusta vastaan tyoskennellaan 3-5 tuntia paivassa, mutta mulla se oli aina noin 3 ja puoli tuntia. Tyontekijat oli lepposia ja rentoja, joten turhaa ei tarvinnut stressata.  Hyva tapa saastaa vahan rahaa! Ainut vaikea asia oli lahteminen =(

3
Etelä-Amerikka / Peruun saapumismaksu
« : 06.08.2007, 18:05:22 »
Hei!

Onko kellaan tietoa, joutuuko Peruun saavuttaessa maksamaan jonkinlaisen maksun rajalla? Oon ylittamassa rajan Boliviasta ja olen kuullut muilta matkaajilta, etta joskus viranomaiset vaatii ns. gringo veroa? Aattelin vaan, etta kuika paljon tiedan varata kateista mukaan...

4
Asian vierestä ja vieläkin kauempaa / One night stand
« : 05.07.2006, 11:57:46 »
Hei! paluduin Suomen kamaralle kuukausi sitten maailmanympäri reissultani. Tapasin mukavan pojan ja kuinkas ollakkaan hukkasin matkan aikana häneltä saaman emailosoitteen. Eräältä britti pojalta kuitenkin kuulin, että on olemassa sivusto, jossa voi hakea näitä One night standejä. Sattuisiko kukaan tietämään osoitetta?

Sivuja: [1]