Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - AnnaRi

Sivuja: [1]
1
Pohjoismaat / Tukholma
« : 18.08.2004, 21:12:25 »
anteeksi nyt kamalasti jos tästä on jossain ollut jo juttua, mutta mie en löytäny  :oops:  eli, tukholmaan keikalle ollaan lähössä poikaystävän kanssa, ja mulla on pää ihan räjähtämispisteessä kun yritän ottaa selvää kaikesta mahollisesta..
pitäs päättää lennetäänkö vai mennäänkö laivalla, pitäs löytää suht. halpa mutta kuitenkin siedettävä majoitus ja kulkuyhteydet kaupungissa selvitettävänä ja kaikki! välillä jo tuntuu ettei musta oo miksikään reissaajaksi, ainakaan koto-suomen ulkopuolella  :(
lähinnä nyt tuota majotusta mietin. pari vaihtoehtoa tässä pyörii mielessä, globens vandrarhem hostel ja sitte tuommonen ku hotel vastberga. onko kellään kokemuksia tuosta retkeilymajasta? keikka ois globenissa ja toisaalta ois kiva ettei keikan jälkeen tarttis lähtee kauas illalla reissaamaan majapaikkaan, mutta toisaalta ois kiva olla lähempänä kaupunkia, mutta toisaalta, mutta, mutta..!
toimiiko metro sujuvasti tukholmassa? kulkeeko myöhään? netistä en saa selvää sitten millään.. voi johtua tästä tuskastumisesta ja väsymyksestäkin kyllä.. anteeksi laiskuuteni ja vuodatukseni! mutta kertoka varsinkin jos teillä on kokemuksia tuosta globenin majotuksesta!
kiitos ja anteeksi!  :wink:

2
Asian vierestä ja vieläkin kauempaa / Festarit!
« : 22.06.2004, 01:04:21 »
Ömm, anteeksi jos tästä nyt on jo jossain ollu puhetta, mie en kylläkään ihan äkkiseltään löytäny..  :roll:
mutta kertokaapas mitä tämän kesän festarisuunnitelmiin kuuluu? ja johan nuita joitakin pileitä on jo ollutkin, niin että oliko jotain mahtavaa, onko tulossa jotain mitä erityisesti odotatte?
itse tyydyn ihan vaan tuskaan ja ehkäpä sitten jos jaksaa niin qstockiin. niin ja olihan suunnitelmissa pyörähtää ehkä tammerfesteilla tuskaan mennessä, mutta saas nähä.. sana on vapaa!  :)

3
Iso-Britannia / Viikko Lontoossa
« : 03.04.2004, 16:55:26 »

Heipsan! Olen ihan uusi täällä, joten kertokaapa te kokeneet matkaajat, että mitä kannattas tehä Lontoossa viikon aikana.  :)  Pari vuotta sitten siellä kävin noin kolmen päivän visiitillä, ja ne "pakolliset" nähtävyydet, kuten esim. Tower ja Dungeon, tuli nähtyä. Mutta taitaa olla vielä paljon näkemistä siinä kaupungissa!

Äiskän kanssa oon lähössä reissuun, joten taitaa tälläkin kertaa jäädä tutustuminen Lontoon raskaamman musiikin ystäviin vähemmälle.. Tietenkin jos tiedätte mielenkiintosia baareja tms. joissa saattas kuulla metalli- tai goottimusiikkia, niin kertokaa ihmeessä! :)

Sivuja: [1]