Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - rommitommi

Sivuja: [1]
1
Noin, elikkä hakua tossa käyttelin, mutta en ainakaan mitään academy accessin DIBP keissiin viittaavaa nähnyt, tosin eipähän tuota ole kai järjestettykään kuin vasta kerran viime syksynä.

On Dallasissa jo aikasemmin tullut käytyä, mutta olis melko mielenkiintosta tietää jonkun kokemuksia siitä, miten hommat toimii opiskelijana, kun ei sitä parissa päivässä ite ehtiny nähdä kuin Six Flags over Texasin, tuttujakin tuolla asuu, mutta tuntuu, että oma elintaso tulee "vähän" eroamaan tuttujen tyylistä :wink:

Vuokrataso varmasti riippuu paljon alueista, ja olen antanut itselleni käsittää ettei Dallasissa varsinaisia slummeja olis kuitenkaan. Joku ihan normi luukku, ja mitä nyt realtorilta kattelin, niin jossain 500$ näyttäs jo saavan ihan ok näköisen (ja varsinkin kokosen) kämpän esikaupungista. Mitäköhän muita maksuja tulee vuokran päälle?

Kannattaako edes miettiä julkisia, kun yliopisto olis Irvingin esikaupungissa 15min päässä Dallasin keskustasta.

Jos sitten lähtee sille linjalle, että hankkis jonku halvan auton(500-1000$), paljonkohan tulee vakuutukset tms. maksut maksamaan?

Paljon kysymyksiä mielessä, mutta eihän niitä luonnollisesti kaikkea muista sillon kun pitäs, eli kertoilkaa vaan kaikenlaista mitä mieleen tulee :wink:

Sivuja: [1]