Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - Nti Linnunrata

Sivuja: [1]
1
Vuokrapaperit on allekirjoitettu.

2

Haluaisin vuokrata yksiön tai kaksion mahdollisimman pian Helsingistä, mieluiten läheltä keskustaa. Otan kaikki tarjoukset mielelläni vastaan yksityisviesteillä.

 

3
Osta, myy, vaihda, vuokraa, lahjoita / O: LP Egypti
« : 14.06.2007, 18:13:55 »
Jos jollain on suht tuore Egypti-Lounari, lunastan sen mielelläni ja mahdolisimman nopeasti!

4
On suorastaan erinomainen idea lähteä reissuun jonnekin Venäjän sydänmaille ihkaoutojen ihmisten kanssa - siinä on hyvän matkan ainekset kasassa. Aika kolme päivää, menopeli Tolstoi, asenne survival.

Ei vaitenkaan, enhän minä sellaiseen ryhtyisi  :lol:  (no en, en oikeesti, äiti). Olen valmistautunut reissuun hyvin. Netissä on surffattu. On käynyt ilmi, että määränpää Tver on jossain Pietarin ja Moskovan puolessa välissä, ja että jos sieltä aikoo pokata naisen, kannattaa pukeutua ykkösiin. Pitäjä on kutakuinkin Tallinnan kokoinen, mutta luultavasti ei ihan näköinen. Taustatietoa on siis yllin kyllin, mutta ensivaikutelmahan se on joka ratkaisee. Ja sen aika on vasta sitten, kun on matkattu Tolstoin kakkosluokassa läpi kesäisen venäläisen yön, laulettu ehkä karaokea ilman säestystä, väitelty Eduard Uspenskin neroudesta ja samm… nukahdettu ennen Karjalan palauttamista. Eikö näin ryhmämatkoilla yleensä toimitakin?

Ryhmämatkalaiset olen tavannut kolme kertaa, yleensä kuplivain juomain äärellä. Heti ensimmäisellä tapaamisella panin merkille, että hani on mies ja akk nainen eikä kukaan muukaan sellainen kuin oletin, ja että PetraJii ja Joalina ovat kovia järkkäämään ja että samppanja maistuu jokaiselle. Heti toisella tapaamisella sain nakin kirjoittaa matkapäiväkirjaa... mutta en anna sen lannistaa. Jengi on mukava, kaikin puolin – paitsi sen VR:n harjoittelijan mielestä, joka sai varata 12 lippua Tveriin ja 11 lippua Pietarista takasin ja laskea jokaisen tiskiin latomat pennoset erikseen.

Lippu siis jo löytyy (jonkun muun hallusta tosin). Määränpää on ja seuraa kans. Perjantaina passin pitäis olla Venäjän-viisumia paksumpi.

Jee!  :D  :D  :D

Tästä alkaa matkapäiväkirja ja elämä ja ryhmämatkailun kultakausi. 23 päivää lähtöön.

Sivuja: [1]