Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - Teeku

Sivuja: [1]
1
Yleinen / Opiskelija - matkustus - rahoitus
« : 02.09.2010, 03:27:39 »
Aloinpa tuossa pohtimaan opiskelijoiden matkojen rahoitusta ulkopuolisten instanssien avustuksella. Eli onko kellään vinkkiä siitä, onko olemassa sellaista tahoa joka rahoittaisi opiskelijan matkustusta, joka liittyy koulutukseen, eli lähdetään esim. koulun kautta vaihto-ohjelmaan tms. Lions Club on varmaan se yleisin, mutta onko mitään muuta yleistä mistä voisi rahallista tukea reissukassaan kinuta?

Poisluetaan heti itsestäänselvyydet eli työnteko, koulut, vanhemmat ja muu suku sekä jo mainittu leijonaklubi.

Lisäksi voisi porukka heittää kommenttia siitä, millaisia summia kehtaisitte tai olette pyytäneet ja miltä suunnalta. Tähän kohtaan voisi ottaa mukaan myös nuo poisluetuiksi mainitut.

2

Helmikuussa on lähtö opiskeluvaihtoon Vancouveriin. Löysin lennot Seattleen 400-500€ halvemmalla kuin Vancouveriin. Onnistuisikohan se niin, että lentää Seattleen ja menee sieltä bussilla rajan yli Vancouveriin ilman, että siitä mitään ylimääräistä häsläämistä tulisi ja ettei paikalle tarvitse sitten suurlähetystöä sun muuta..?

Mietityttää ensinnäkin vähän tuo jenkkeihin saapuminen ja niiden protokollat, lisäksi on se rajan ylitys, jonka toiminnoista ja käytännöistä ei ole mitään hajua. Ehkä joku voisi selventää jos on samanlaisen tai vastaavan matkan tehnyt.

3
Varusteet ja pakkaaminen / Rinkka kokeilematta?
« : 29.03.2007, 20:27:55 »
Niin elikäs onko kannattavaa lähteä tilaamaan rinkkaa netistä kokeilematta sitä, vaikka sen nyt tietäisi olevan laatua (Haglöfs tms.) vai kannattaako käydä ensin kokeilemassa liikkeissä ja tilata vaikka vasta sitten jos saa netistä halvemmalla?


Soveltuu paremmin tanne "Varusteet ja pakkaaminen"-osastoon. -Daria

4
Junamatkustus / Reililipun uudistus
« : 16.01.2007, 22:53:00 »
Kun siitä lipun uudistumisesta nyt on ollut puhetta, niin joko se on uudistunut vai uudistuuko ollenkaan ja jos uudistuu niin koska? Ja ei kellään olisi mitään tietoa MITEN se uudistuu jos niin käy? Onko odotettavissa jotain isoakin muutosta, hinnan nousua tms.?

5
Lentomatkustus / Opiskelijakortti ja lentoliput
« : 11.09.2006, 14:34:06 »
Moni nyt omistaa luonnollisesti tuon opiskelijakortin, niin saako sillä minkäänlaista alennusta lentolipuista millään yhtiöllä??

6
Tyhmät kysymykset / Salmiakki
« : 10.09.2006, 02:05:11 »
Täällä muutamissa keskusteluissa puhutaan, että salmiakkia pitää tarjota uusille tuttavuuksille matkassa, jotta nämä saa uuden makuelämyksen. Siis missä maissa salmiakkia ei ole, kun oon käsittäny, että sitä on ihan joka paikassa. Valaiskaa tyhmää!  :D

7
Junamatkustus / Hostellikirja
« : 01.09.2006, 19:27:35 »
Kattelin tuossa Akateemisessa Kirjakaupassa sellaista hostellikirjaa, jossa tuntu olevan kaikki maailman hostellit osoitteineen ja tarkempine tietoineen. Nyt kysynkin, että onko tällainen kannattavaa hankkia ja onko siitä hyötyä matkalla, jos ei esim. pääse nettiin tms.?

8
Junamatkustus / Matka kokonaisuutena.. Vastatkaa!
« : 24.08.2006, 22:15:08 »
Eli tässä oltais lähdössä nyt vajaan vuoden päästä reissuun. Kohteina on C- ja D-vyöhykkeet.

Lennot. Reissu alkaa lennolla Tampereelta Frankfurtiin(Hahn). Josta jatketaan Sveitsin kautta Itävaltaan, Unkariin, Kroatiaan, Slovakiaan, Puolaan ja Tsekkiin, josta tullaan Saksaan ja sieltä lentäen kotiin.

Reililippu on siis tämä kahden vyöhykkeen, 22n päivän lippu. Aiotaan yöpyä lähinnä hostelleissa, välillä junissa. Ruoat tehdään ite ja syödään jtn halpaa sapuskaa sillon tällön. Pyykit pestään miten sattuu olemaan mahdollisuus.

Eli antakaa karkeaa arvioo (tai vaikka tarkempaakin), millä budjetilla tästä selviäis kun laskee kaiken mahdollisen yhteen lentoineen ja reililippuineen??

Matkan ajankohta on kesäkuun alusta se 3 viikkoa eteenpäin.

Suuret kiitokset! Ja lisätkää oleellisia asioita vaikka niitä en olis kysynyt!

9
Junamatkustus / Mahdoton matka?
« : 22.08.2006, 08:48:39 »
Eli olisin lähdössä 2007 kesällä reilaamaan tuonne C ja D-vyöhykkeille. Nyt kysynkin teiltä guruilta, että onko kaikki noihin molempiin vyöhykkeisiin kuuluvat maat mahdollista kiertää 22n päivän aikana (poislukien Bosnia-Hertzegovina ja Tanska) niin, että joissain kerkiää  vaikka ottamaan ihan lunkisti pari, ehkä jopa kolme päivää??

Sitten tuo pesuaine kysymys riivaa. Kun kaikki ovat eri mieltä ja samaa mieltä niin ei tiedä mitä ainetta sinne ottais nyrkkipyykille ja pitäiskö ottaa erikseen hygienia ja pyykkäämisaineet..mutta taidan koittaa etsiä lisää tästä aiheesta, jollei kukaan jaksa vastata   :D

Sivuja: [1]