Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - IS

Sivuja: [1]
1
Tuli varattua lennot Panamaan ja Managuasta takaisin American Airlinesilla. Sekä meno- että paluumatka kulkevat Miamin kautta. Jenkkien kautta en ennen ole lattareihin lentänyt, joten kyselisin, asettaako se jotain erityisvaatimuksia esim. passin suhteen? Ilmeisesti joku lomake tarvitsee toimittaa lentoyhtiölle, mutta pärjääkö muutaman vuoden vanhalla "tavallisella" passilla vai koskevatko jenkkien ilmeisesti tiukemmat passivaatimukset myös kauttakulkua vaikkei kentältä aikoisi poistuakaan?

2
Väli-Amerikka ja Karibia / Väli-Amerikan banaanivaltiot
« : 02.11.2007, 23:07:41 »
Päätin avata uuden aiheen tälle kokonaisuudelle, koska en huomannut aiempia keskusteluja kootusti yhden otsikon alla.

Toukokuun alusta todennäköisesti Väli-Amerikan banaanivaltioita kiertämään. Lennot Panamaan tai San Joseen ja siitä sitten ylös päin. Matkani keskittynee nyt Panama-CS-Nicaragua-Honduras-Salvador-akselille. Lattareista on näitä viittä maata lukuunottamatta tullut nähtyä lähes kaikki. Guatemala teki itseeni suuren vaikutuksen ja siksi vuorossa ovat nyt nämä "loput" Väli-Amerikan maat.

Kiinnostaisi kuulla näissä maissa käyneiden kommentteja. Ovatko kuinka samanlaisia, stereotyyppisiä nukahtaneita banaanivaltioita? Tekikö erityisesti joku näistä vaikutuksen? Entä kannattaako joku jättää suunnitelmissa vähemmälle huomiolle? Sukellus ei itseäni juuri kiinnosta vaan pääpaino on yleisesti elämänmenon ihmettelyssä, auringonotossa ja voimien salliessa toisinaan jopa nähtävyyksissäkin.

Sivuja: [1]