Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - migucca

Sivuja: [1]
1
Aasia / Tiibet ja Bhutan ja reppureissaaja
« : 07.07.2007, 09:59:49 »
Olisko Bhutanista kokemuksia? Mimmoinen maa ja mimmoinen meno. Kannattaako ottaa pakettimatka Kathmandusta vai onnistuuko omatoiminen reissaaminen ja miten jos onnistuu?  

Samat kysymykset Tiibetin osalta, eli kuinka se kannattaa kokea?

Alustavasti olen suunnitellut pakettimatkaa Kathmandusta molempiin paikkoihin eli pikaista pintaraapaisua, mutta mitä sanoo suuri yleisö? Vihjeitä otetaan vastaan.

2
Lähi-itä / Iran ja reppureissaaja
« : 21.06.2007, 13:35:19 »
Eli suunnitteilla on reppureissu Iraniin, kun sieltä ei juuri pahaa sanaa kuule sanottavan, matkailijan näkökulmasta siis. Nyt kelpaisi vihjeet siellä käyneiltä koskien hintatasoa, majoitusta, liikkumista ja paikkoja joissa kannattaa käydä. Mahdolliset ongelmakohdat (kieli, kulttuuri) ja tietenkin ympäröivien valtioiden linja passissa olevaa leimaa kohtaan jos niihinkin aikaa jäisi. Ja toki viisumi asiat.

Ajatuksena on sulauttaa Iran osaksi pidempää Aasian matkaa ja aikaa olisi semmoinen kuukausi. Ajankohta lienee marras-joulukuu 2007. Eli riittääkö kuukausi? Onko siinä viikko väljää jotain toista valtiota varten ja mikähän se valtio saattaisi olla? Toki omia mielipiteitä ja suunnitelmia on, mutta vinkit tekee monesti mutkia matkaan.

Onko matkustaminen Iraniin mahdollista junalla Suomesta? Kauanko kestää ja kuinka viisumit ja muut tulee järjestää. Mikä on hinta. Itse en netistä löytänyt reittiä perille saakka, mutta alkuun pääsin, eli jos tällaista tietoa jolla kulla on niin kiinnostuneena kuuntelisin siitäkin asiasta.

3
Aasia / Nepalissa tammikuussa
« : 23.10.2006, 14:23:13 »
Eli ongelma on seuraava: olen menossa Nepaliin tammikuussa ja kovasti kiinnostaisi nähdä itse iso paha Everest, siis nähdä, eli Tengboche voisi olla sopiva määränpää. Löytyykö tuoretta tietoa tuon alueen olosuhteista tammikuussa? Eritoten sitä silmällä pitäen, että mielummin en ottaisi kantajaa ja opasta, vaan kulkisin kylästä toiseen ja yöpyisin teahouseissa, ovatko olosuhteen suomalaiselle liikaa? Kokemusta kulkemisesta ja kylmästä on, eli ihan pikkuisesta en säiky, mutta henkeäänkään ei viitsisi menettää. Entäpä hinnat näissä teahouseissa? Sapuska ja yöpyminen? Sitten toki jos on muutama hyvä vinkki joka kannattaa ehdottomasti Nepalissa nähdä tai kokea. Kiitos jo etukäteen.

Sivuja: [1]