Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - cryinga

Sivuja: [1]
1
Eurooppa / viikko Ateenassa+Mykonoksella?
« : 19.01.2008, 18:43:11 »
Kaverini kanssa olemme suunnitelleet irtautumista opiskeluista ja tarkoitus olisi perioditauolla maaliskuun toisella viikolla reissuun lähteä.  Lentoja katselimme ja silmiin osui Ateena.  Kreikassa kun emme aiemmin ole olleet, kaipaisimme muutamia vinkkejä kokeneimmilta.

Ajattelimme että olisimme ensin Ateenassa muutaman päivän ja lähtisimme sitten johonkin muuhun paikkaan, olisiko Mykonoksen saari hyvä?  tulisimme Ateenaan viimeiseksi yöksi, jotta lentokentälle meno ja näin olisi helpompaa, mutta muuallakin tosiaankin mieli tekisi olla, kuin vain yhdessä kaupungissa.  Vai olisiko kätevämpää yöpyä koko ajan Ateenassa ja käydä lähistöllä olevilla saarilla päivisin ja näin?

Loman tarkoitus olisi lähinnä rentoutua ostoksia tehden, hyvin syöden ja ympäriinsä kävellen, nähtävyyksiä myös voisi tutkailla.

Myös hyvistä hostelleista/hotelleista vinkkejä olisi mukava saada.  Opiskelijabudjetilla liikutaan, mutta laadusta maksaa aina mieluusti.

Sivuja: [1]