Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - carrus301

Sivuja: [1] 2
1
Aasia / Salekhard, Ob-joen suisto ja helikopterilennot
« : 23.11.2016, 03:26:43 »
Heippa!
Mulla on ihan päätön idea. Ajattelin ensin puksutella junalla Moskovasta Vorkutaan ja siellä kammeta itseni jotenkin Salekhardiin. Sieltä sitten haluisin ottaa helikopterilennon ihan mihin tahansa lähikaupunkiin tai kylään ja tulla vaikka samana päivänä takaisin. Tai jos kylä on mielenkiintoinen, toki vois olla siellä yötäkin. Mutta nyt tuli vaan mieleen karmiva ajatus että mahtaako Venäjänmaalla olla alueita mihin turisteilla ei ole mitään asiaa? Eli mahtaako ajatus lennosta Mil Mi-8:lla romuttua tähän? Ja niin kauan kun olen siitä haaveillut...  ::)

2
Lentomatkustus / Rinkka American airlinesillä
« : 21.09.2016, 22:17:35 »
Heippa pitkästä aikaa! Nonih, eli suoraan ongelmaan. Ensinnäkin mulle tuli yllärinä että AA:lla pitää maksaa erikseen ruumaan tsekattavista laukuista. Mutta sitten luin ohjeita eteenpäin, niin siellä sanottiin että rinkka luettaisiin urheilutarvikkeisiin, eli olisi korkeampi maksu. Ihanko oikeasti?? Onko joku lentänyt AA:lla rinkan kanssa? Paljonko ovat velottaneet? Niin ja lennän yhden USA:sisäisen lennon, ja toinen lento Mexico Citystä Dallasin kautta New Yorkiin. 8)

3
Eli siis myydään vuoden vanha kapistus, varjopuolina (jos niitä siksi voi lukea  ;D ) on jenkkinäppäimistö ja englanninkielinen Windows 7 startet käyttis. Ollut reissuissa mukana lähinnä netin selailua ja kuvien latailua kamerasta varten. Muuten toimii kuin junanvessa  ;)  Hinnaksi ajattelin 120e? Jos moinen kapistus kiinnostaa laita viestiä carrus502(ät)gmail.com
Kone sijaitsee Mäntsälässä.

4
Jos olet menossa Sveitsiin ja aiot kayttää siellä rautateitä, minulla olisi 107 CHF= n. 85 euron arvoinen lahjakortti. Se on voimassa 31.12.2012 asti eli ei edes kiirettä käyttää. En ihan ilmaiseksi ajatellut siitä luopua, saattaa olla että eksyn itsekin sinne vielä ennen tuota määräaikaa, joten hinnaksi ajattelin 70 erkkiä.

5
Yleinen / Virkavallan kusettaminen?
« : 05.08.2010, 21:28:11 »
Jokainenhan tietää että virkavalta köyhemmissä maissa yrittää kusettaa parhaansa mukaan tallaajapoloista saadakseen pienen lisän olemattomaan palkkaansa. Nyt olisi mukava kuulla tarinoita kuinka olette tilanteesta selvinneet ilman isompien lahjuksien maksamista (jos ylipäätään olette selvinneet) ja vinkkejä vastaavien tilanteiden varalle.

Itselläni on vain yksi ikävämpi kokemus miliisien kynsiin joutumisesta jossa olen joutunut maksamaan lahjuksia. Tämä tapahtui Kirgisiassa. Kävelin muina miehinä Bishkekin torille päin kun 2 miliisiä pysäytti minut ja alkoivat kysellä papereita. Minulla oli esittää vain passin kopio koska passi oli Kazakhstanin konsulaatissa viisumihakemusta varten. Minulta puuttui kopio Kirgisian viisumista ja tästähän show alkoi. Pyysivät hieman sivummalle ja alkoivat kysellä kameralaukun sisältöä. Esitin mitä siellä on ja sen jälkeen oli vaihtoehtoina antaa 50e "kahvirahaa"  ??? tai lähteä asemalle. Ajattelin että se 50e olisi minulle nopeampi ja kivuttomampi vaihtoehto joten hampaat irvessä annoin sen heille. Mahtavat saada vielä tänäkin päivänä juoda torikahviossa kahvia sillä 50 eurolla, on se sen verran suuri raha heille  ;D ;D

6
Lentomatkustus / Lentokoneiden matkustamoluokitukset
« : 18.07.2009, 18:21:13 »
Siis tiedän kyllä että mikä on Economy ja business luokat, mutta mikä ihme on "Shuttle service" ??? Tällainen löytyy Russian airlinesiltä, muilla ei ole osunut kohdalle.

7
Lentomatkustus / Lufthansa suorat lennot Berliini-Hki??
« : 24.03.2009, 23:59:36 »
Siis nyt olen yhtenä isona kysymysmerkkinä ??? Eikö Lufthansalla tosiaan ole yhtään suoraa lentoa Berliini-Helsinki välillä,, heidän nettisivuilta olen yrittänyt metsästää eri tavoilla, mutta joka kerta tarjoaa vaihtoa Frankfurtissa tai jossain muulla pikkukentällä? Onko tosiaan niin että ainoastaan Finski ja Airberlin lentää tuota väliä suorana? Kun tarttis varata yhdelle ihmiselle lentolippua tuolle välille, ja hänen yksin matkustamisensa lentäen rajoittuu hyvin vähäiseen kokemukseen enkä millään raaskisi laittaa seikkailemaan monelle eri kentälle.

8
Osta, myy, vaihda, vuokraa, lahjoita / O: LP Central Asia
« : 03.03.2009, 01:22:40 »
Otsikko kertoo kaiken,, tarjoukset yv  :)

9
Junamatkustus / höyryjunia?
« : 01.02.2009, 21:03:58 »
Suunnittelen tässä ensi kesän lomamatkaa ja kiinnostuksen aiheena olisi säännöllisesti liikennöivät höyryjunat. Onko niitä enää missään päin tätä meidän palloa? USA:ssa näyttää olevan kovasti museojunia, mutta en tarkoita yksin niitä, vaan ihan normaalireittiä liikennöiviä. Mahtaisiko jostain kaakkois-aasiasta löytyä tai etelä-Amerikasta? Onko kokemuksia?

10
Yleinen / Passissa silmälasit, päässä ei?
« : 10.12.2008, 21:19:08 »
Mahtaako moisesta tulla ongelmia? Minulle tehtiin juuri tänään laserleikkaus ja passissa on silmälasit ja niille ei enää ole tarvetta. Vai pitäisiköhän laittaa lasit päähän aina passintarkastuksen ajaksi?  ;D Kellään kokemuksia?

11
Osta, myy, vaihda, vuokraa, lahjoita / Annetaan LP India
« : 04.12.2008, 15:41:42 »
Annetaan hyvään kotiin postikulujen hinnalla LP India, pari kertaa Intiassa käynyt ja siistinä säilynyt. Ei siis viimeisin versio vaan sitä edeltävä, 2005 mallia.

12
Olettekos kuulleet... / Mongoliassa levotonta,,
« : 02.07.2008, 19:48:45 »
http://www.mtv3.fi/uutiset/ulkomaat.shtml/arkistot/ulkomaat/2008/07/668617

Onko kukaan tallaajista nyt paikan päällä? Ikävää luettavaa tuollainen,, viime kesänä oli niin rauhallista että,, niin se maailma muuttuu  :-\

13
Olettekos kuulleet... / Junarata Tiibetistä Nepaliin??
« : 26.04.2008, 16:22:57 »
Tästäkö se jatkuu,, Kiinan maailmanvalloitus  ???

http://www.hs.fi/ulkomaat/artikkeli/Kiina+rakentaa+rautatien+Tiibetistä+Nepaliin/1135235894122?ref=rss

14
Asian vierestä ja vieläkin kauempaa / Eka kännysi?
« : 15.02.2008, 22:49:19 »
Kas vain,, tästä en vielä löytänyt ketjua,, valaiskaa joku viisaampi jos on  8)   Eli kysymys kuuluu otsikon mukaisesti mikä oli eka kännysi? Mun aikakausi alkaa jo ihan tuolta taskupiippareiden ajalta. Sillä olin aina tavoitettavissa, näppärää. Eli joku soitti mun piippariin, juoksin puhelinkioskiin, soitin oman piipparin numeroon ja sieltä sain numeron josta oli yritetty tavoittaa. Sen jälkeen soitin henkilölle joka halusi saada minut kiinni. Juu, ja tämä oli joskus 80-luvun puolivälissä  :D  

Sen jälkeen tein sijoituksen ja ostin kiinteäasenteisen Philipsin NMT-puhelimen autoon. Mallimerkintää en muista mutta se oli sellainen vaakaan asennettava luuri jossa oli kahdessa rivissä numerot. Oli muuten aikas modernia muotoilua sen aikakauden luuriksi. Kuvaa en osaa tähän liittää joten laitan linkin kuvasta:

http://oh3tr.ele.tut.fi/~ftp/modifications/ap/ap4112/kuvat/handset.jpg

Sen jälkeen siirryinkin jo kännyaikakauteen,, eka tais olla Nokia 2110. Voi sitä tekstiviestien määrää kun keksin sellaisenkin ominaisuuden kännyssä olevan  :lol:

15
Eurooppa / Junalippuja Kiovan (Borispol) kentältä?
« : 14.02.2008, 21:36:11 »
Oikein tiedä mihin osastoon tämän olisi lykännyt,, joten kokeillaan täällä.. Eli Borispolin kentällä näyttäisi olevan junalippujen myyntipiste mutta mahtavatko myydä lippuja kansainvälisiin juniin? Tulen Kiovaan niin myöhään etten ehdi lippuja ostamaan keskustan lippumyynnistä ja parin päivän oleskelu on niin tiukka aikataulultaan (vierailu Tsernobylissä  8)  )  en löytänyt lentokentän infosivuilta edes mitään yhteystietoja tuohon myyntipisteeseen,,  :?

16
Ostin ja jäi siihen vielä arvoakin,, muistaakseni 7-8 puntaa,, Loput jäi tarpeettomaksi eikä ole tarkoitus ainakaan lähitulevaisuudessa lähteä Lontooseen joten osta pois! Tarjouksia vastaanotetaan  :!:

17
Mieluiten uusin versio,, ja mahd pian  :)

Vastaukset YV,,,

Ostettu on  :)

18
OIkein tiennyt mihin kategoriaan tämä kuuluisi joten heitin tänne. Siispä, mulla olis tarkoitus ostaa Suomesta VR:n kautta ennakkoon liput välille Bucurest-Sofia ja Sofia-Beograd ihan vaan siitä syystä että vaihtoajat junien välillä ovat niin tiukat, noin reilun tunnin luokkaa että voi tulla kiire ostaa paikan päältä liput ja vielä jos sattuu juna olemaan myöhässä tai seuraava yhteys täynnä,, Mutta ymmärtävätkö jossain itäeuroopassa suomalaisen junalipun päälle mitään? Saako selvittää oikein urakalla että juu,, kyllä tämä on ihan oikea junalippu? Oli jo viimeksi kun matkustin ennakkoon ostetulla lipulla Pietari-Moskova välin niin tarpeeksi kyseisen junan konnarilla ihmettelemistä lipun kanssa,, Joten, onko kokemuksia?

19
Matkaseuraa / Chernobyl helmikuussa?
« : 28.09.2007, 22:17:18 »
Luit aivan oikein  :D  Lennän Kiovaan 25. helmikuuta ja tarkoitus olisi vierailla kyseisessä paikassa joko 26 tai 27 päivä. Matka sinne on vaan niin turkasen kallis joten jos joku sattuu pyörimään siellä päin ja olisi myös kiinnostunut käymään Chernobylissä niin kulut olisi mukava jakaa. Olen ajatellut lähinnä tämän http://www.tourchernobyl.com/  palveluita mutta kaikki muut ideat miten mennä sinne ovat tervetulleita  :)

Sivuja: [1] 2