Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - Katriikko

Sivuja: [1]
1
Aasia / Miten päästä Hanoista Halong bayhin?
« : 26.06.2014, 21:41:19 »
Olen yrittänyt etsiä netistä tietoa , että mite hanoista pääsee halong bayhin. Kaikkialla vaan kehoitetaan ostamaan matka Hanoin hotelleista ja matkatoimistoista. Mutta, entäs jos haluaakin suoraan lentokentältä matkata halong payhin? Miten silloin pitää toimia? Ja vielä yksi kysymys onko hanoissa useampia lentokenttiä kuin yksi? Sitäkin tietoa olen yrittänyt etsiä. Matkalipuista lukee Hanoi (HAN). Soitin air asianillekin ja kysyin, että mikä tämän lentokentän nimi on ja että onko tämä ainoa lentokenttä Hanoissa. Sanoivat etteivät tiedä :/  Sen verran olen saanut selville myös, että ilmeiseti Gia Lam bussiasemalta pääsisi bussilla. Mutta mitään muuta tietoa en ole löytänyt, esim. aikatauluja ja missä tämä asema on...

2
Afrikka / Matkailua Malawissa autossa olisi tilaa!
« : 30.08.2010, 19:49:06 »
Olemme 3 naishenkiloa ja olemme tallahetkella Lilongwessa Malawissa. Yksi meista on taalla tyoharjoittelussa, yhden vanhemmat asuvat taalla ja yksi on lomailemassa. Olemme suunnitelleet matkaa taalla Malawissa, koska olemme opiskelijoita ja budjettimme on pieni. Olemme vuokranneet auton ja autossa olisi siis tilaa viela 1-2 henkilolle. Joten henkilo tai kaksi jakamaan matkakuluja kanssamme olisi vain hyva juttu. Ja olisihan se kiva, jos joku viela hyotyisi meidan matkastamme, koska autossa nyt kumminkin viela olisi tilaa :)

tassa matkasuunnitelmat.
Lahdemme Lilongwesta 30.9 kohti Nkopola Lodge (mangoshi) yopyminen siella maksaisi 100dollaria huoneelta, jonka jakaisimme keskenamme. Taman lisaksi kuluihin tulee maksua ruoasta. Paikassa voi myos esim. snorklata varikkaiden kalojen seassa, josta tulee vahan lisakuluja Siella olemma 3.10 tai 2.10asti. Eli 2-3 yota. Huone on tosi hieno! Takaovesta paasee suoraan rannalle ja muutenkin huone on ihan luksus luokkaa. Oikealta hinnaltaa huone maksaisi 200e yolta mutta olemme saaneet tehtya diilin paikan kanssa. Iltaisin hotellilla esiintyy esim. perinteisia ja kulttuuri tanssioita.

Paikan lahella on myos mahdollisuus kayda krokotiilifarmilla jonne paasymaksu on jotain 0.50e luokkaa

Taman jalkeen olemme menossa liwonde kansallispuistoon. Missa olemme paivan. Maksua sille tulisi 30 dollari per henkilo

Taman jalkeen olemme menossa Blantyreen, joka on Malawin ainoa kaupunki, joka nayttaa oikealta kaupungilta. Siella on myos suuri ostoskeskus nimelta Game. Olisimme silella halvassa hotellissa, joka maksaisi n. 2000-3000mkw. eli 10-15e.

Ennen Nkopolaa kaymme tutustumassa Mua Mission, joka on kulttuurimuseo malawin historiasta. Sisaanpaasy on noin 4e.

Salimassa kaymme myos ainakin isossa puuveistosmarkkinoilla, jossa hinnat ovat monta kertaa halvempia, kuin esim. Lilongwessa

Mikali kiinnostaa ota yhteytta yksityisviestilla tai [email protected]

3
Tiedän että tämä kysymys on hiukan epämääräinen mutta... Eli opiskelen ammattikorkeakoulussa ja ensi syksynä olsi mahdollisuus päästä vaihtoon ulkomaille. Tuo raha vaan tässä hiukan mietityttää. Eli osaakos joku sano että tarviiko ennen vaihtoa säästää paljonkin rahaa vaihtoa varten että siellä pärjää? Vaihtokohteeksi olen ajatellut jotain euroopan maata.
Kysyn asiaa siksi koska olen myös ajatellut lähteväni ensi kesänä 4H-liiton Japani vaihtoon, joten siihenkin kyllä uppoaisi sitä rahaa. Mietin tässä nyt vaan että riittääköhän rahani sekä japanin matkaan että vaihdossa olemiseen. Vai pitäisikö tuosta Japanin reissusta kokonaan luopua. Opintolainaa en kyllä haluaisi ottaa...

4
Matkaseuraa / Matkaseuraa New York 19-24.8
« : 04.08.2007, 16:51:48 »
Tyoskentelen taalla Amerikassa leiriohjaajana ja leirin jalkeen jaan viela vahaksi aikaa porraamaan tanne amerikkaan. Mutta kun Nykiin paasen niin ei ole minulla porraysseuraa sinne. Ajattelin yopya hostelleissa ja kayda tutkailemassa pakkoja. Mutta jos siella pain joku liikkuu niin ota rohkeasti yhteytta. Porukassa on aina mukavampi reissutunnelma :)

5
Matkaseuraa / USA matkaseuraa
« : 01.07.2007, 01:04:44 »
Hei! Olen talla hetkella leiriohjaajana USAssa Grand rapidin lahella Greenvillessa. Tyoskentelyni paattyy 15.8 ja lentoni lahtee New Yorkista 24.8. Joten 15.8-24.8 valisen matkan aion kayttaa matkustelu varten. Vain matkaseura puuttuu. Niin ja suunnitelmat ovat viela aika avoinna. Kun toiltani ehdin olen yrittanyt selailla matkaoppaita ja muuta sellaista mutta mitaan suuria suunnitelmia matkalleni en ole viela keksinyt. En myoskaan viela ole varannut minkaanlaisia lentolippujakaan taalta pois pain koska en ole viela paattanyt mita tehda toitteni loputtua. Mutta hienoa olisi kylla saada seuraa ettei ihan yksikseni tarvitsisi  taalla matkustella :)

6
Onko kenelläkään kokemuksia Alliansin  Camp Counselors USA-vaihdosta? Allianssin sivulle on kerätty vaihdossa olleiden kommentteja, jotka kaikki tietysti ovat positiivisia. Eli haluaisin kuulla lisää muiden kokemuksita kyseisestä vaihdosta :)

Sivuja: [1]