Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - londi

Sivuja: [1]
1
heipä hei...

onko kellään tietoo että mistä noita säilöttyjä viininlehtiä vois ostaa...? tarkotus olis tehä itse viininlehtikääryleitä, mutta niiden teko on tyssännyt siihen etten ole niitä lehtiä löytänyt... :cry:

2
Lentomatkustus / lentolippujen ostaminen lahjaksi
« : 21.05.2007, 07:53:07 »
niin siis...voiko lentolippuja ostaa toiselle esim. lahjaksi? Miten silloin varauksen yhteydessä menetellään nimen kanssa ja miten se lahjan saaja saa lentoliput itselleen?

kiitoksia vastauksista jo näin etukäteen...:)

3
Tyhmät kysymykset / Bodrum-Kos
« : 19.01.2007, 01:35:22 »
Näin yöiaikaan tulee todella fiksuja kysymyksiä päähän....Elikkäs...onko kellään tietoo siitä että tarttenko viisumin ku mieli tekis Turkista Kosille matkustaa jokskuks pariks päiväks? (todennnäkösesti en tartte mut en löytäny mistää tietoo vaik yritin ettii joten aattelin ihan varmistaa....) :oops:

siis ajankohta olis 15.4-3.5.07 välisenä aikana..

ja sit toine kysymys....mikä olis halvin mahdollinen majotusmuoto siellä Kosilla? ja minkäköhän hintasii ne on...?noita hostelleja en löytäny...jonku B&B paikan löysin mut siit ei ollu kuvaa/kuvauksii/varausjärjestelmää...etc...aika outoo...jos oli vaikka vanhentunu tieto...?!

joo ja mielellää läheltä sitä baarikatuu...:)

kolmas kysymys....kulkeeks niit paatteja useesti päivässä vai ainoostaa tiettyinä viikon päivinä?

kiitän jo näin etukäteen kaikista vastauksista...:)

4
Matkaseuraa / ja se Istanbul taas...:)
« : 17.01.2007, 03:21:32 »
tuli vaa sellane ajatus päähän näin yöaikaan, että jos joku sattuu liikkumaan Istanbulissa/lähi kaupungeissa 15.4-3.5.07 välisenä aikana niin vois vaikka törmäillä jossakin päin...:) en tarkota et pitäs hengailla koko aikaa yhes vaan vaikka ainoostaan tavata ja vaihtaa kuulumisii/käydä syömäs jossai etc....

oliskohan tää pitäny liittää siihe aikasempaan viestiini..?(siihe Istanbul 2007)

5
Tyhmät kysymykset / lentokenttäverot
« : 12.01.2007, 21:51:27 »
tuli vaa tällänenki tyhmä kysymys mieleen, että pitääkö mun maksaa lentokenttäverot Prahassa ja Istanbulissa....?? varasin siis travellinkin kautta lentoliput ja määränpää on siis Istanbul, mutta koneen vaihto on Prahassa...Ku siellä sivuilla lukee vaan, että hinnat sisältävät verot yms....

siis kuuluuku toi lentokenttävero noihin veroihin...?? ja jos ne pitää maksaa erikseen niin kuin paljo ne lentokenttäverot on? ja millä valuutalla ne pitää maksaa?

on varmaa iha tyhmä kysymys ja nolottaa jo etukätee mutta mitäs teen ku oon ihan untuvikko näis asiois... :oops:

6
Eurooppa / istanbul 2007
« : 09.01.2007, 20:18:44 »
heissan....taas yksi uusi aloittelija...:) menen suoraan asiaan....
tarkoitukseni olis siis lähtee Istanbulii huhti-toukokuussa, yksin ja vaaleana.....joten te jotka olette käyneet siellä, kaikki kokemukset ja vinkit siitä mitä kannattaa varoa ja ei-varoa on tervetulleita... :D
Joo ja minkähän lainen ilma siellä on siihen aikaan vuodesta? etten kanna turhia vaatteita mukana.... :)

ja sekin vielä että kuinka paljon kannattaa varata rahaa siellä olemiseen...?tarkoitukseni on olla siellä 2 viikkoa (en ole mikään hirveä shoppailija)....ja ehkä piipahdan myös Ankarassa...tai jossain muussa kaupungissa...Joten onko bussilla matkustaminen miten kallista/halpaa?

Hostellissa (seka majoitus) on tarkoitus yöpyä, sillä lukemieni juttujen perusteella se on kokemuksen arvoinen asia.... :oops:
joten mitä hostelleja voitte suositella...? jotain halpaa, sillä rahaa ei ole äärettömästi... :( toivon erityisesti, että jotain tän sivuston hostellia...tai siis joo...toivottavasti ymmärsitte mitä yritän selittää.... :lol:

Joo ja tietysti sekin vielä, että millä lentoyhtiöllä olis halvimmat lennot? ja mitä matkustuspäiviä kannattaa välttää et sais mahollisimman halvalla lennot? ei oo välii vaikka olis koneen vaihtokin edessä...mukava olis jos lennot sais alle 300 €....

Toivottavasti en oo asialla liian myöhään sillä meinasin varata lennot sekä hostellin jo helmikuun aikana....

Sivuja: [1]