Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - Andrell

Sivuja: [1]
1
Intia / Goa ja finanssit
« : 23.10.2008, 02:13:45 »
Olen lähdössä joulua karkuun Goan auringon alle. Ajattelin nauttia joulun valkeudesta hiekkarantojen muodossa. Goan kävijöiltä kaipaisin vinkkejä raha-asioihin liittyen.

Ensinnäkin kiinnostaa miten valuutta-asiat ovat. Eli onko primäärinen maksuväline teillä ollut matkoillanne euro vai rupia? Eurot vissiin käyvät aika laajalti, jos olen oikein ymmärtänyt. Minkälaisissa tilanteissa on paikallinen valuutta ainoa oikea? Eli minkälaisin rupiavarannoin on syytä matkaan lähteä?

Toisena kiinnostavana kysymyksenä on päässäni pyörinyt teinivisan pätevyys. Eli irtoaako Visa Electronilla seinästä rahaa, vai onko pusukkaan syytä livauttaa normaali Visa? Kuinka paljon ylipäätään sieltä löytyy pankkiautomaatteja vai löytyykö?

Te matkailun henkisen pääoman suuromistajat, pumpatkaa markkinoille piristykseksi henkistä pääomaa, jotta Intian amatöörikin saa hieman tiedon kultajyväsiä, eikä tietokriisi yllätä.
Minä kiitän!

2
Terveys ja turvallisuus / Ruokavaliot Aasiassa
« : 15.02.2007, 14:12:39 »
Tervehdys. Haaveissani siintelee parin kuukauden reissaus Kaakkoisaasiassa, suunnitelman mukaan pääosin Indonesia-Thaimaa-akselilla. Mahdollisesti myös Laos tai Malesia osuisi reitille. Mieltäni kuitenkin askarruttaa, miten saa kala-allerginen vatsansa täyteen tuossa maailmankolkassa.

Olen allerginen kaikille vedeneläville ja olen kuullut, että tuolla alueella melkein kaikki ruoka on enemmän tai vähemmän merestä nostettua. Osaatteko tuolla alueella reissanneet kertoa, kuinka vaikeaa on löytää ruokaa, jossa ei kalaa missään muodossa ole? Kun nuo alueen kieletkään eivät aivan taitu niin vähän askarruttaa kuinka siellä saisi sitten itselleen tilailtua kalatonta sortimenttia. Kertokaa ruokailukokemuksianne. Kiitos.

Sivuja: [1]