Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - Lissukka

Sivuja: [1]
1
Yleinen / Äkkilähdöt?
« : 26.03.2018, 20:54:37 »
Moikka!
Osaako joku sanoa, onko ns. äkkilähtökonsepti vielä voimissaan? Olen ottanut joskus 15v sitten äkkilähdön ja se oli oikeasti edullinen (noin 250e/vko), mutta silloin ei ollut samassa mittakaavassa halpalentoyhtiöitä kuin nyt.

Suunnittelemme reissua elokuun loppupuolelle Etelä-Eurooppaan ja mietin, kannattaako jäädä odottamaan viime hetken tarjouksia, vai varata matka etukäteen? Onko kukaan seurannut valmismatkojen hintakehitystä loppukesästä, ovatko ne oikeasti halpoja (alle 400€/vko siistissä hotellissa)? Olemme tähän asti matkustelleet omatoimisesti, joten en ole ikinä seurannut pakettimatkojen hintoja.
 Mukana matkassa on 2 aikuista ja 2 pientä lasta, määrittelemätön majoitus ei sovi.

2
Ollaan vuokraamassa auto heinäkuussa Toscanasta, ja turvaistuinasia vähän mietityttää. Osaako joku suositella kokemuksen perusteella autovuokraamoa, missä päivitetyt turvaistuimet 1,5- vuotiaalle (ei siis mahdu enää kaukaloon)? Hertzin ja Budgetin sivuilla oli valikoimissa yli 1-vuotiaiden istuimet, osalta vuokraamoista ei löytynyt mitään tietoa aiheesta..

3
Kiva juttu :)
http://www.finavia.fi/fi/tiedottaminen/ajankohtaista/2016/uusi-lentoyhtio-helsinkivantaalle-qatar-airways-avaa-reitin-dohaan/

Kerran lentänyt yhtiöllä Singaporeen vuonna 2007 ja kokemus oli mainio!

4
Hei,
onko jollain kokemusta seuraavasta (itselle toivottavasti hypoteettisesta) tilanteesta:
miten lentoyhtiö toimii jos laukut jäävät syystä tai toisesta koneesta, ja tulevat kohteeseen pari päivää myöhässä, mutta matkustaja on jo vaihtanut maisemaa, eli kuinka pitkälle kuljetetaan myöhästyneet matkatavarat?
Esim. meillä on Aasian sisäinen lento Malaysianilla Singaporeen, ja lennon saapumisesta 10h päästä uusi lento eri lipulla Australiaan (eli vaihtoaikaa teoriassa riittävästi). Jos matkatavarat eivät ehdi mukaan, niin tuskin MAS tuo niitä Australiaan asti, mutta taas pari viikkoa Australiassa ilman matkatavaroita muodostuu ongelmaksi..

5
Heips,
olen kiinnostunut ostamaan hyväkuntoisen Lonely planetin uusimman Singapore, Malaysia & Brunei-oppaan.

6
Onkohan kellään nurkissa tarpeetonta Tjäreborgin matkalahjakorttia? Saimme kutsun häihin eteläiseen Eurooppaan, ja paras tapa päästä lähimmäksi hääpaikkaa on Tjäreborgin pakettimatka. Lahjakortin arvo saisi olla mitä tahansa 100-1000e:n väliltä.

Kiitos etukäteen!

7
Heips!
Aiemmista keskusteluista ei juuri löytynyt tietoa Curacaosta, etenkään majoituspuolesta. Olisinkin nyt tiedustellut missä siellä käyneet ovat majoittuneet? Kohtuuhintaisten hotellien valikoima ei ole suuren suuri, ja haluaisimme rannalla sijaitsevan hotellin..
Muitakin vinkkejä otetaan mielellään vastaan :)

8
Lentomatkustus / Tekninen välilasku Hong Kongissa
« : 26.08.2009, 23:16:35 »
Hei!

Olemme lentämässä Qantaksella Lontoosta Melbourneen, ja lennolla on tekninen välilasku Hong Kongissa. Onkohan kellään kokemusta, pääseekö koneesta ulos terminaaliin jaloitteleen (22,5h lennon aikana se tulis ihan tarpeeseen :) ). Lentolipussa ei kerrota koska Honkkariin saavutaan ja koska lento jatkaa matkaansa, vaan mainitaan ainoastaan että "1 stop".

Kiitos etukäteen jos joku tietää :)

9
Lentomatkustus / Lennot Shanghai- Hong Kong
« : 03.01.2008, 12:46:50 »
Heips!
Teiltä kokeneemmilta tiedustelisin, mistä ootte varailleet lentoja välillä Shanghai- Hong Kong? Itse olen googlaillut ja usean eri lentoyhtiön sivuilta etsinyt, mutta hinta on yhteen suuntaan noin 200 euroa! Onko niin, että sen halvemmalla on turha haaveillakkaan tätä matkaa lentäen taittavansa? Lähtöpäivään on parisen kuukautta aikaa, eli mistään äkkilähdöstä ei ole kyse...
Lisäksi jos jollain on tietoa jostakin yhtiöstä, millä EI kannattaisi lentää, niin senkin tiedon ottaisin mielelläni vastaan :D

Kiitos etukäteen  :)

10
Lentomatkustus / Halvalla Portugaliin?
« : 16.05.2007, 21:50:56 »
Olen tässä koittanut metsästellä halpoja lentoja Faroon, Portugaliin ensi syksylle, mutta tuntuu että hinnat ovat joka paikassa noin 350e tai jopa enemmän! Matkustuspäivät ovat huonot, sillä siellä olisi tarkoitus viettää lauantaista lauantaihin, joten lennot ovat senkin puolesta kalliit. Sterling näkyy lentävän Tukholmasta reilu 200e:lla, mutta lennot Ruotsiinkin ovat reilusti satasen paremmalla puolella.. Eli nyt kyselisinkin josko joku tietää jonkun piilevän halpisyhtiön tai jonkin muun jolla voisi olla tarjouksia Faroon. Ryanair oli myös älyttömän kallis..

Kiitos paljon etukäteen  :D !

11
Aasia / Majoitus Singapore ja Malesia
« : 06.03.2007, 12:18:59 »
Hello!

Olemme kesäkuussa suuntaamassa Singaporeen, Tiomanille ja Kuala Lumpuriin. Kaikissa kolmessa kohteessa olisi tarkoitus viettää muutama päivä. Haussa olisi edullista hotellimajoitusta, esim. 2 tähden hotellissa, mutta Tiomanilla olemme aatelleet bungalow-tyyppista majoitusta. Jonkin verran olen löytänyt 2hengen huoneita 25-30 euroa yö esim. Singaporesta. Tiedustelisinkin nyt, onko jommassa kummassa suurkaupungissa joku alue, jota kannattaa vältellä, esim. josta on huonot kulkuyhteydet ydinkeskustaan tai muista syistä? Tai onko joku hotelli jota voisi ehdottomasti suositella? Esim. Singaporesta bongasin Hotel Harbour Villen, joka on lähellä Sentosan saarta, mutta Orchad roadille matkaa kertyy 15km.. hmm. Lisäksi edullisia hotelleja on paljon Gaylangin alueella, joka on ilmeisesti kuuluisa prostituutiostaan...:shock:

Eli kaikki majoitus- ja muutkin vinkit Singapore, Kuala Lumpur ja Tioman-aiheista otetaan vastaan :D

KIITOS!! :)

12
Aasia / Malesiassa Taman Negara VS Cameron Highlands
« : 28.02.2007, 16:49:01 »
Kesäkuussa olis tarkoitus reissata Malesiassa ja aika on rajallinen. Alustavasti lähdemme Tiomanilta kohti Kuala Lumpuria ja aikaa on 5 päivää, joista pari-kolme päivää haluaisimme viettää Kuala Lumpurissa ennen lentoa Suomeen. Kannattaisikohan meidän Tiomanilta lähtiessämme tehdä 1 yön reissu Taman Negaraan vaiko Cameron Highlandseille? Millaisia kokemuksia ko. paikoista, tai jos joku onnekas on käynyt molemmissa, niin kumpaa näin lyhyelle visiitille suosittelisitte? Cameron Highlands taitaa olla lähempänä KL:ää, että ajan puolesta se voisi olla kannattavampi vaihtoehto. Haluaisimme siis nähdä luontoa/viidakkoa ja vähän siellä vaellella, mutta ei mitään kovin extremeä   :wink:

13
Aasia / Vaatteiden teettäminen Malesia / Singapore
« : 28.02.2007, 16:41:01 »
Heissan  :lol:

Sattuisiko kellään olemaan vinkkejä naisten juhlavaatteiden/ miesten puvun teettämisestä ko. alueella. Olemme menossa ainakin Singaporeen, Kuala Lumpuriin ja Tiomanille. Tiomanilla ei taida olla räätäliä, mutta kummassakohan kaupungissa (KL tai S-pore) kannattaisi teettää mekko? Onko tietoa kauanko koko lystissä kestää ja paljonko se maksaa?

Iso kiitos etukäteen  :D olis kiva saada kaverin häihin uus kolttu päälle  :wink:

14
Lentomatkustus / Stockan Hullujen päivien lennot
« : 15.02.2007, 23:41:09 »
Oltais lähdössä Malesian suuntaan alkukesästä ja tässä pähkäillään sopivia lentoja. Halvimmaksi ilmeisesti tulee lentää Singaporeen ja sieltä sitten koittaa sompailla Malesian puolelle (ja näkeehän siinä samalla Singaporeakin  :D ).
Tiedustelisinkin nyt että onko kellään muistikuvaa onko Finnairilla tapana myydä Singaporen lentoja Hulluilla päivillä tai muutenkaan edulliseen hintaan esim. viikkotarjouksina? Mietitään tässä vaan että kannnattaisiko nyt jo varailla lentoja, että onko tarjousten odotteleminen turhaa..
Tietysti kaikkia muitakin Malesia-vinkkejä otamme vastaan  :) Ollaan menossa lähinnä itärannikolle ja Kuala Lumpurissakin olis tarkoitus pistäytyä. Tioman erityisesti kiinnostaa  :D

Sivuja: [1]