Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - Anacon

Sivuja: [1]
1
Yleinen / Maailman rumin kaupunki
« : 08.04.2010, 05:22:52 »
Laitetaan tällainen ketju pystyyn, kun kauneimmille kaupungeille löytyy jo ketju. Tarkoitus on siis listata omasta mielestä esteettisesti rumimpia kaupunkeja missä on ollut. Huom. ideana ei siis ole listata kaupunkeja joista on vähiten tykännyt (vaikka voi olla yhtä kuin) vaan ihan siis rumumpia kaupunkeja. Nehän saattavat joskus olla vaikka kuinka hauskoja paikkoja (kuten Haikou tuossa omassa listassani)!

Oma viiden rumimman kaupungin lista (satunnaisessa järjestyksessä)

Haikou, Hainan, Kiina
Grimsby, Englanti
Podgorica, Montenegro
Dakar, Senegal
Kalibo, Filippiinit 


2
Kiina / Sanya, Hainan
« : 27.01.2010, 14:01:50 »
Olen lähdössä puoleksi vuodeksi Sanyaan Hainanille töihin hotelliin! :D Lähtö ensi viikon torstaina. Onko kellään kokemuksia kyseisestä paikasta? Kaikenlaiset ajatukset ja mielipiteet olisi ihan mukava kuulla. Tai erityisiä vinkkejä jonkin asian suhteen? Olen hyvin innoissani tulevasta reissusta, vaikka toki tiedän paikan olevan aikamoinen turistirysä. Mutta ihan kivaa vaihtelua sekin on, ja saanpahan hyvää oman alani (matkailu) työkokemusta!

Niin ja jos joku on paikanpäälle tulossa helmi-elokuussa, niin laittakaa vaan viestiä jos haluutte laittaa hynttyyt yhteen! ;)

3
Olen lähdössä maaliskuussa 6-7kk työharjoitteluun Kiinan muurille Pekingin lähelle Mutianyu nimiseen kylään. Onko kellään kyseisestä paikasta kokemuksia? Olen itse ollut Kiinan muurilla, mutta en tuossa kohdin. Entä löytyisikö kellään käytännön vinkkejä asumisesta Kiinassa? Toivottavasti viisumin hankinta nyt onnistuu...

4
Terveys ja turvallisuus / Keltakuumerokotus!
« : 25.04.2008, 17:46:06 »
Tietaako joku, onko siita haittaa jos ottaa keltakuumerokotuksen kahdesti?

Tarvitsen nimittain virallisen todistuksen siita Liberian viisumia varten, ja sellaista ei ole.. Tai on jossain Suomessa, mutta olen Englannissa ja pitaisi menna piakkoin se viisumi hankkimaan.. Joten tarvitsen todistuksen. Hankalaa.

5
Iso-Britannia / Asunto Lincolnissa!?
« : 02.04.2007, 17:39:56 »
Hei kaikki!

Olen syksyllä muuttamassa vuodeksi Lincolniin Englantiin, onko kellään tietoa mistä saisin löydettyä vuokra-asunnon sieltä (kaksio)? Mistä kannattaisi etsiä? Onko kellään kokemuksia Lincolnista? Minkälainen paikka se on? Vinkkejä? Kiitos avusta!

Sivuja: [1]