Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - Apeli

Sivuja: [1]
1
Australia ja Oseania / Uuden-Seelannin taala
« : 09.09.2007, 23:56:29 »
Reissuun lähtö lähestyy, joulukuun alussa nousee kone. Oon ajoittain kattellu noita valuuttakursseja ja nyt näyttäis aika hyvältä kun eurolla saa jo melkein kaks nz rahaa. Vähän aikaa sitten kurssi oli vielä luokkaa 0,6. Onko kellään tarkempaa mutu-tuntumaa et kannattaisko käydä hakemassa rahat ja/tai matkashekit jo nyt? Vai oisko kurssit muuttumassa entistäkin paremmiksi? Jos ne nimittäin pomppaa takas tolle 0,6 -tasolle niin tuhat rahaa maksais taas sata euroa enempi.

2
Lentomatkustus / Jäikö Uusi-Seelanti haaveeksi?
« : 03.04.2007, 16:07:42 »
Saatiin tyttökaverin kanssa idea - lähdetään Uuteen-Seelantiin! Jes! Mahtavaa! Ajankohdaksi valittiin sitten tämän vuoden joulunseutu, koska se oli ainoa vaihtoehto joka kävi mun duuneihin ja tyttiksen opiskeluihin. (Tai no, pomo ei oo vielä sanonut lopullista hyväksyntää...)

No, nythän on vasta huhtikuu, aattelin mut sit alko ihmettely kun nyt on käynyt ilmi, että alle 1500 ei irtoa lentoja mistään. Käykö tässä nyt sitten niin, että jos vielä kuukaudenkin odottaa (rahoja pitäis vähän keräillä), niin sit liput onkin 2500 per naama? Ja toi 1500-1700 per tiketti on sekin aika lailla kipurajoilla.

Älytöntä stressata 8 kk päässä tapahtuvaa reissua jo nyt näin paljon...

Sivuja: [1]