Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - californiagirl

Sivuja: [1]
1
Australia ja Oseania / Sydney
« : 22.10.2003, 11:41:14 »
Osaisko joku kertoa kyseisestä kaupungista jotain infoa? Ainaki näitä 'pakollisia' nähtävyyksiä ja muita oleellisia asioita  :D  Entä millasta säätä vois käytännös odottaa tammikuussa?

2
Tulipa mieleeni kysyä, että mikä on yllättävin paikka jossa olet törmännyt suomalaiseen/johonkin peri suomalaiseen asiaan?

Itsellä tulee pari tällaista tilannetta heti mieleen. Kerran kävelin Santa Barbaran laiturilla ja kuulin kahden naisen juttelevan suomeksi ja menin puhumaan heille, toisesta kerrasta on vasta pari viikkoa, kun olin Rion Copacabanalla, kuulin kahden pojan puhuvan suomea ja menin kysymään et: mitä kello on?, en tiedä kummat hämmästyivät enemmän  :lol:  Kerran yhden baarin seinällä Salvadorissa näin ison Olvi-mainoksen, täytyihän siitä kuva ottaa  :wink:

3
Reilu kuukausi takana taalla Brasiliassa ja enaa kaksi viikkoa edessa...  :o Suomeen paluu alkaa hiipia pelottavasti mielessa  :'(
Ajattelinkin kysya, etta miten te olette selvinneet ku palaatte takaisin Suomeen? Mulla ainakin menee aina pidempien matkojen jalkeen tosi pitka aika ennen ku paasee takasin kiinni arkirutiineihin...
Olisko teilla jotain hyvia vinkkeja muille jakaa miten selvita masennuksesta? Tietysti alkaa suunnitella uutta matkaa  :D mutta mitaan muita keinoja?

4
Asian vierestä ja vieläkin kauempaa / Juhannus
« : 10.06.2003, 22:24:07 »
Ajattelinpa kysyä teiltä että mitä aiotte tehdä juhannuksena?

5
Tehdäänpä tällainen gallup, että mitä olette vieneet (tai veisitte) tuliaisena Suomesta? Mikä kuvais hyvin Suomea ja olis kiva lahja ulkomaalaiselle?

Itse olen vieny yleensä Suomikirjan (löytyy tosi monen kielisinä), Fazerin suklaata, vihreitäkuulia, tietty salmiakkia, pari kuksaa on lähteny joskus mukanani, cd:itä, käsintehtyjä kynttilöitä, servettejä, just nyt en muista enempää  ::)

Millasta musiikkia veisitte Suomesta??

6
Asian vierestä ja vieläkin kauempaa / Formula-kisat
« : 22.03.2003, 12:44:04 »
Mietin hetken et kuuluisko tää paremmin omatoimimatkailuun, mutta päätin sitte laittaa sen kumminki tänne. Nii, onko kukaan ollu koskaan seuraamassa F-1 kisoja paikan päällä? Olis kiva, jos joku kertois millanen oli tunnelma ja etenki paljoko joutu pulittaa euroja, että pääsi sinne? Itse oon sellanen formula fani et tekis mieli joskus päästä seuraamaan niitä kisoja paikan päälle  :D Kuitenki mieluummin jonneki muualle kuin Hungaroringille josta on tullu suomalaisten 'oma' rata....  ::)

7
Pohjoismaat / Kokemuksia scanrailista?
« : 06.08.2002, 21:20:57 »
Siinähän se kysymys oikeestaan olikin.... Vähä tarkennusta: Tuleeko paljo lisämaksuja junis? Minkä hintasia hostellit on yleensä ja kuinka helposti niitä löytyy? Kiitos vastauksista  :)

8
Etelä-Amerikka / amazoninristeilyt
« : 26.05.2003, 22:23:50 »
Onko kenelläkään kokemuksia muutaman päivän Amazonin risteilyistä? Käsittääkseni niitä pitäis lähteä ainakin Manauksesta, mutta osaako kukaan kertoa niistä mitään sen enempää, onko hintansa arvoisia, millaset hytit yms. yms.

9
Saksa / Frankfurt
« : 14.06.2003, 22:03:09 »
Osaisiko joku kertoa, että onko jotain tiettyä mitä Frankfurtissa pitäisi nähdä? Aikaa olisi 11 tuntia, lentoni saapuu aamulla ja jatkolento on vasta kymmeneltä illalla  >:( En ole aikaisemmin käynyt Frankfurtissa (muuta kuin lentokentällä), eli olisiko kenelläkään ideoita miten viettää 11 tuntia ko kaupungissa? Ideoita otetaan vastaan  ;)

10
Onko kellään kokemuksia?? Onko tosiaan niin upea paikka kuin mainostetaan? Kuinkahan helposti/nopeasti sinne pääsee Sydneystä? Onko Australiassa helpompi kulkea junalla vai bussilla ja mikä on hintataso? Tällasia perusjuttuja, mutta en muista niistä aikaisemmin puhuttaneen...
Kiitos kaikille jotka viitsii vastata  :-*

11
Ulkomailla asuminen ja työskentely / São Paulo
« : 07.07.2003, 21:11:47 »
Onkos ketããn muuta tããllã ko kaupungissa?

12
Italia / Minne mennä Pohjois-Italiassa?
« : 13.10.2002, 17:23:09 »
Elikkä mä oon lähdös ens perjantaina kahdeks viikoks kiertelee Pohjois-Italiaa italialaisen kaverini kans  :) Nyt kiinnostais tietää et onko kellää mitään ideoita minne mennä? Pienet idylliset paikat kiinnostais....

13
Varusteet ja pakkaaminen / aikataulukirja
« : 06.08.2002, 21:49:04 »
Oon kuullu et Thomas Cook European Timetable-kirja ilmestyy joka kuukausi ja et suurimmat muutokset tapahtuu kesäkuun alus, jote mistä sen kirjan ehtii saamaan, jos on lähdös kesäkuun alus? Löytyykö kuinka helposti rautatieasemilta?

14
Australia ja Oseania / Uusi-Seelanti
« : 06.02.2003, 18:33:17 »
Onko kukaan käynyt Uudessa-seelannis? Olis kiva jos joku vaivautuis kertomaan minkälainen hintataso siellä on ja kuinka kallista/helppoa on kulkea junalla/bussilla? Olisin tosi kiitollinen tiedoista!

Sivuja: [1]