Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - Zaza

Sivuja: [1]
1
KAIKKI EHDOTUKSET OTETAAN VASTAAN ...tai ainakin harkintaan :)

Kiinnostaisiko esim. kämpän vaihto Tallinnassa sijaitsevaan mukavaan 40m2 kaksioon...? Olen nimittäin tulossa ooperafestivaalille töihin, ja sillä aikaa "opiskelulukaalini" Tallinnassa jää tyhjäksi... (Kyseessä on oikeesti remontoitu, siisti asunto kaikilla perusmukavuuksilla :) ) Tosin jos olet muuten vain lähdössä reissuun, tai kaipaat kesäksi vuokralaista/kämppistä täyttämään asuntosi tyhjiötä ;)... ota yhteyttä!

msn: [email protected]

-Eeva

2
Iso-Britannia / Vinkki: ilmaiseksi Stonehengeen 6.-7.11
« : 05.11.2004, 01:57:33 »
...Kaikille onnekkaille jotka ensi viikonloppuna sattuvat nailla tienoilla liikkumaan. Itse jatin kyseisen muinaismuiston nakematta taalla ensikertaa kaydessani, silla lipuista kiskotaan yleensa 8£. Nyt bongasin tuon ilmoituksen paikallisesta lehdesta, ja aion ainakin itse hyodyntaa oivan tilaisuuden... :)

3
Yleinen / Kauanko yhdessä kaupungissa?
« : 09.06.2004, 20:45:42 »
Seurailin tässä kun ihmiset kirjoitellessaan sivuavat matkasuunnitelmiaan... Kovin moni tuntuu varaavan vain päivän/kohde. Itse olen kesällä lähdössä autolla matkaan ja tehdessäni alustavaa suunnitelmaa tajusin että paikkoja on aivan liikaa nähtäväksi yhdessä kuukaudessa!!!
Tein helmikuussa omatoimimatkan Slovakia/Tsekki-alueelle ja valitsin kymmenelle päivälle kolme kaupunkia+lentojen tulo/lähtökaupunki Wien. Tuntui että neljäkin päivää samassa kaupungissa meni äkkiä ja taas täytyi istua junassa... Tyypillinen aloittelijavirhe ehkä, mutta tuntuu että maailmassa on aivan liikaa ihanaa nähtävää pienelle eliniälle (ja kukkarolle).
Kertokaahan siis kokemuksia: kuinka paljon keskimäärin varaatte aikaa kohdekaupungeissanne?

Sivuja: [1]