Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - skavoovie

Sivuja: [1]
1
Äh, mitä näitä hautomaan, vanhenevat niin nopeasti: eli annetaan halukkaalle:

Uusin, 19. painos (ilmestynyt 3.2.2011 sanoo amazon) Time Out Paris matkaoppaasta.

Nouto Helsingistä tai saaja maksaa postikulut. Ihan hyvässä kunnossa, muutama kynämerkintä kartoissa.2
Lentomatkustus / Tarjouslennot ja maksimiperilläolo?
« : 11.02.2009, 23:35:33 »
Haussa on nyt lennot kahden kuukauden reissua varten kesällä.. Nyt tuntuu siltä, että kaikissa tarjouskampanjoissa on yhden kuukauden maksimiperilläoloaika. Näin ainakin KLM:llä, Lufthansalla ja nyt Finnairillakin. Onko tämä käytäntö nykyisin aina?

Suuntana on siis Kaakkois-Aasia, ei niin tarkkaa minne päätyy. Asia kiinnostaa siksi, että jos ei tarjouslentojen odottelu kannata, niin voisi saman tien ottaa Air Asian Lontoo-KL -lennot, joiden hinta on ihan ok. Mutta silti kaikkineen vähän kalliimpi kuin nuo tarjoukset..

3

No hei.
Ei valitettavasti koske itseä, mutta perheessä on sellainen ongelma, että pitäisi päästä Buenos Airesiin joulun tienoilla. Homman nimi on se, että BA:ssa pitää olla 29.12.-8.1., ja ryhmän kanssa lennot noille päiville maksaisi n. 1120€, mutta halua olisi jäädä vähän pidemmäksikin aikaa, ja ehkä jopa lentää jostain muualta pois. Esim. vierestä Montevideosta, aikaa ei kuitenkaan ole hirvittävän paljon, vaikka noista päivistä voi molempiin suuntiin joustaa ehkä viikon verran.

Ei tuntunut minun hakutaidoillani löytyvän kovin erikoisia diilejä. Katsoin hakukoneet ja sellaiset yhtiöt joiden ajattelin tuonnepäin lentelevän, ml. AirComet, joka on listattu whichbudgetissa, mutta edes ihan lähelle tuota hintaa ei HEL-BUE-HEL onnistunut. Eli jos on ideoita miten tuonne pääsisi halvemmalla, tai edes (suunnilleen) samaan hintaan joustavammilla päivillä, niin vinkit olisivat tervetulleita.

Kallistahan noin kauas on mennä, mutta kiitos kuitenkin,

p.s. äitini ei vihjailuista huolimatta suostunut tekemään omaa pallistiliä  ;)

4
Eli myynnissä Lonely Planet Thailand vuodelta 2005, eli toisiksi uusin, 11. painos. Normaaleja käytön jälkiä, kansissa kontaktimuovit. 12€. Nouto Helsingistä tai hintaan lisäksi postikulut.

Kaupan päälle (haluttaessa) Nancy Chandler's Map of Bangkok - the Market Map and Much More. Piirretty tori-, shoppailu-, ravintola- ja nähtävyyskartta. Ei varsinainen suunnistuskartta, mutta paljon hauskoja paikkoja, joita ei muuten tulisi bongattua. 23rd edition. Lisäinfoa http://www.nancychandler.net/
sekä
Guide Map of Koh Pha-ngan & Koh Tao. 100 bahtia, rahanarvoinen kylkiäinen siis ;)

Vaihdossa kävisi LP Eastern Europe/Europe on a shoestring/Let's go Europe tai vastaava, suht uusi (2003 painos on jo plakkarissa). Ehdota.

5
Heippa!

Suunnittelen tässä kesälomareissua Itä- ja Keski-Eurooppaan, ja ajattelin laittaa alustavan reittisuunnitelmani teillekin kommenteille. En ajatellut reilikorttia ostaa, mutta tuntui tämä ryhmä silti sopivan paremmin kuin tuo yleinen eurooppa.. Jos oli paha sääntörikkomus, niin moderaattori voinee siirtää/poistaa/bannata ;D

Kaikki kommentit, kokemukset, hyvät paikat poiketa reitin varrelta ovat tervetulleita.
Kuumeisesti on myös meneillään kotiinpaluun suunnittelu, joka pitäisi varata tänä viikonloppuna, eli siihen jos keksitte nopeasti jotain niin hienoa.

Muutamia peruskohteita on jätetty pois, kun niissä on jo käyty, ainakin  Praha, Budapest, Ljubljana, ja Tallinna.

Eli 6-7 viikkoa on aikaa, lähtö 6.6.
Pärnu
Riika/Jurmala
Siauliai
Vilna
Pohjois-/Koillis-Puola
 - tähän yritän keksiä jotain ulkoiluaktiviteettia esimerkiksi Masurian järvillä, vinkit olisivat erinomaisen tervetulleita. Melontareissuista lähetin pari spostikyselyä jo.
Varsova (Auschwitz)
Krakova
Zakopane?
- ehkä joku pikainen vuoristovisiitti? Mistähän olisi helppo jatkaa suoraan etelään, ilman että pitää palata Krakovaan?
Bratislava
Wien
- jos tänne ehtis ennen futiksen EM-finaalia 29.6., niin voisi vähän käydä tsekkailemassa kisahuumaa. Majoitusongelmat saa kyllä sitten ihan uusia ulottuvuuksia.
Graz
Klagenfurt/Wörthersee
Udine
Treviso
Venetsia
Verona
Padova
Bologna
Firenze
Pisa
Genova
- Italian kaupungit on muuten vielä ihan arvottuja, paitsi että pohjoisessa olisi tarkoitus pysyä, ja Venetsiassa käydä.

Sitten pitäisikin jo päästä kotiin. Ryanairin Milano-Tre –lennoista kaikkein halvimmat menivät päältä. Air Berlin sanoo 109e Milano-Helsinki. Se on jo aika halpa, joten sen varmaan buukkaan viikonloppuna, jos en muuta keksi.

Kiitos vinkeistä/kommenteista/kritiikista etc.

Sivuja: [1]