Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - Valzu

Sivuja: [1]
1
Noniin! Huomenna se vihdoin alkaa. Nimittäin kauan odotettu Intian reissu.

Lentoliput ostettiin Stockan hulluilta päiviltä keväällä; 360 e menopaluu Helsinki-Mumbai-Helsinki.
Tässä on kesän mittaan joutunut ostamaan matkaa varten kaikennäköstä kampetta, lääkettä ja rokotetta, että niistä on helposti tullut matkakustannuksiin lentolippujen hinnan verran lisää. Luultavasti enemmänkin.

Alustava matkasuunnitelma:
Mumbaista olisi tarkoitus lähteä jotakuinkin heti (parin päivän sisällä) junalla Chennaihin. Siellä pari päivää, jonka jälkeen käydään tsekkaamassa Mamallapuram ja Pondicherry. Sitten Bangaloreen ja Mysoreen. Sen jälkeen Hampin kautta Goalle, ja sieltä Mumbaihin takas. Täytyy toivoa että Mumbaissa ois sitte elokuun lopulla parempi tilanne tulvien suhteen, että pääsis sielläkin kiertelemään.
Vajaat 4 viikkoa voi olla liian lyhyt tällaseen suunittelmaan, mut mennään ihan fiiliksien ja mahdollisuuksien mukaan ja jätetään jotain paikkoja väliin, jos aika ei tunnu riittävän.

Saa kirjottaa vinkkejä paikoista, missä kannattaa käydä, missä ei, ja muutenkin kaikesta matkustamiseen liittyvästä!

Tää on mun ensimmäinen matka Intiaan, ja toinen Aasiaan (kävin 2005 Guangzhoussa ja Hong Kongissa), joten vähän jo jännittää mitä tuleman pitää. :)
Matkaan lähtee mun lisäksi siskoni Elisa ja hänen saksalainen ystävä Neele.

Tässä siis lähtöasetelmat. Kirjottelen reissun kulusta tänne säännöllisen epäsäännöllisesti, aina kun on tilaisuus.

Nyt pakkaamaan! :D

2
Intia / Intia + malarialääkitys
« : 12.07.2007, 17:58:12 »
Moro!


Ollaan lähdössä 7.8. Intiaan noin neljäksi viikoksi. Lennot Mumbaihin ja siitä jatketaan luultavimmin Bangaloren kautta Chennaihin. Takas tullessa ehkä pistäydytään myös Goalla.

Mitä mieltä ootte, kannattaako malarialääkitystä käyttää? Terveyskeskuksessa kirjoittivat Lariam-reseptit, mutta sen mahdolliset haittavaikutukset kuumottavat sen verran, että olisin mieluummin ottamatta. Eikös se paras keino suojautua malariaa vastaan oo kuitenkin pitkähihaiset vaatteet ja hyttyskarkotteet ja -verkot?

Sivuja: [1]