Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - -x-x-

Sivuja: [1]
1
Terveys ja turvallisuus / Vauvan malarialääkitys
« : 02.05.2012, 12:10:37 »
Onko kellään kokemusta vauvojen/pikkulasten kanssa matkustelusta malaria-alueilla?

Tarkoitus olisi lähteä reissuun, kun pikkumies on n. 9 kk ja nyt matkakohdetta mietittäessä pitäisi ensin päättää, että ovatko kaikki malarian kannalta riskimaat poissuljettuja vaihtoehtoja. Malarialääkitys tuntuu kyllä melko rankalta setiltä noin pienelle ja eipä siitä lomailusta taida hirveästi mitään tulla, jos menee sivuoireiden takia pelkäksi kiukutteluksi koko matka.


2
Intia / Mumbai-Cochin junalla
« : 27.08.2008, 10:38:19 »
Moi,

Onko kenelläkään kokemusta junamatkaisusta Intian länsirannikolla? Ajattelimme, körötellä noin parissa viikossa Mumbaista Cochiniin pysähdellen välillä eri paikoissa. Must stoppeja olisivat ainakin sukelluskeikka Netranilla ja Keralan backwatersit. Mitkä muut paikat olisivat pysähtymisen arvoisia? Aikaa on kuitenkin rajallisesti, joten läheskään kaikissa mielenkiintoisissa paikoissa ei voi pysähdellä.

Lisäksi onko kellään havaintoa matkojen pituuksista ja lippujen hinnoista? Yritin selvittää asiaa Indian railwayssin sivuilta, mutta niistä en oikein saanut mitään irti. Kaikille mahdollisille yhteyksille ilmoitus oli, että tällä välillä ei liikennöi junia. 

Jatketaan keskustelua tässä Vinkkejä Intiaan -ketjussa. Tämä menee lukkoon. -Milma/mode

3
Australia ja Oseania / Maisteriksi Uudessa-Seelannissa?
« : 25.07.2008, 11:36:35 »
Moi,

Onko kellään kokemusta maisterinopinnoista Uudessa-Seelannissa? Paperisodan määrä, sisäänpääsyn vaikeus, lukukausimaksut yms. pakolliset kulut? Pohjana on siis kauppatieteiden kandin paperit.

Tiedän, että immigrationin ja yliopistojen sivuilla on asiasta enemmän tietoa, kuin ihminen pystyy elämänsä aikana lukemaan, mutta olisi hauska kuulla jonkun omakohtaisia kokemuksia.

4
Varusteet ja pakkaaminen / Leatherman Skeletool
« : 12.05.2008, 21:51:17 »
Moi,

Onko kellään vielä käytännön kokemusta kyseisestä työkalusta. Pitäisi kadonneen Swisstoolin tilalle ostaa uusi monitoimityökalu ja keveys, yhdellä kädellä aukeava puukko ja kiinteä karabiini tekisivät tästä mielenkiintoisen. Onko kukaan huomannut mitään lastentauteja, joita ei ole kaupassa hypistelemällä näkynyt.

http://www.leatherman.com/products/tools/skeletool/default.asp

5
Löytyisikö keltään Intian Lonely Planetia tai muuta vastaavaa. Uudempi on parempi. Kirjassa pitäisi olla mahd. paljon juttua Andamaaneista.

6
Lentomatkustus / Intian halpalennot jouluna
« : 25.04.2008, 12:33:10 »
Tietääkö kukaan, koska intialaisten halpalentoyhtiöiden (Deccan, Spice Jet yms.) joulunajan lennot tulevat myyntiin? Tällähetkellä näyttää, että lippuja saa vain loka- tai marraskuuhun saakka. Haluaisin olla ensimmäisten joukossa kärkkymässä tarjouksia.

Tällä hetkellä halvimmat Mumbai-Port Blair-Mubai liput, mitä on löytyneet, ovat olleet luokkaa 450 USD :-\.

Sivuja: [1]