Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - Bigi

Sivuja: [1]
1
Australia ja Oseania / NZ hostellit
« : 06.02.2008, 20:40:48 »
Niin tiedustelisin kun olen parin viikon päästä lähdössä Uuteen-Seelantiin että olisiko maassa aikasemmin kiertäneillä suosituksia paikallisista hostelleista.Itse mietin,että hankkisin YHA hostelliketjun hostellikortin.Haukut ja kehut ja onko tuo hostellikortti ylipäänsä tarpeen hankkia etukäteen.

2
Australia ja Oseania / Tax file number
« : 30.12.2007, 23:19:53 »
Terve

Niin sellainen tyhmä kysymys taas,että tarvitseeko tuo tax file number olla jo ennen kun saavun maahan.Vai haenko sen sitten paikanpäältä.Kohde maa on Uusi-seelanti

3
Australia ja Oseania / WH-viisumi
« : 29.11.2007, 20:03:23 »
Voipi olla vähän tyhmä kysymys,mutta lähetin viisumihakemuksen ja se meni läpi.Mutta maksaako tuo viisumi mitään ja mihin se sitten maksetaan.Kun hakemuksen päätöksessä ei maksusta mainita mitään.

4
Australia ja Oseania / Aktiv-Resor vs Allianssi
« : 30.08.2007, 21:47:09 »
Hola

Elikkä näistä kahdesta järjestöstä mahdolliset kehut ja haukut.Pikaisen vertailun jälkeen Aktiv-Resor taitaa hitusen halvempi olla ja vaikutti että rahoille saa enempi vastinetta,mutta kaipailen kommentteja näitä järjestöjä käyttäneiltä,että kumman järjestön kautta kannattaa WH matkalle lähteä.Tarkoituksena olisi Uuteen-Seelantiin lähteä tammikuussa ja tulla (näillä näkymin) takaisin kesäksi nauttimaan Suomen suvesta.Kiitoksia kommenteista.

Sivuja: [1]