Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - mustek

Sivuja: [1]
1
N:nnes paluumuutto Suomeen edessä työpaikan perässä ja sitä myöten asunto taas haussa. Asun väliaikaisasunnossa kesä- ja heinäkuun, jonka jälkeen  tarve olisi mielellään väh. n. 30 neliön asunnolle ainakin vuoden loppuun, ja mahdollisesti pidempään mikäli työsuhteen jatko varmistuu. Toive olisi että asunto sijaitsee Hki-Vantaa junaradan varrella, sillä käyn töissä Tikkurilassa. Vaihtoehtoisesti asunnot Vantaalta n. 30 minuutin kävelymatkan päässä Tikkurilan asemasta ovat ok. Asunto saisi erittäin mielellään olla ainakin osittain kalustettu, sillä kroonisena expattina en omista juurikaan muuta kuin vaatteita. Myös lyhyempiä vuokrauspätkiä voi ehdottaa. Laita yksityisviestiä jos sulta löytyy jotain tämän suuntaista niin neuvotellaan!

2
Moi kaikki,

Joulu ahdistaa ja uusivuosi on usein aika eeppinen pettymys, joten tänä vuonna reissuun. Israel ja Jordania ovat vielä käymättä, ja löysin halvat lennot juuri joulun ja uudenvuoden aikaan, joten näin matkakohde on lyöty lukkoon. En olekaan aiemmin hakenut matkaseuraa foorumilta joten katsotaan miten käy!

Tykkään itse matkoilla harrastaa kaikenlaisia aktiviteetteja, joten kiinnostaisi vaikkapa Eilatissa sukellus/leijalautailu/jonkinlainen haikkaus jossain vähän mahdollisuuksien mukaan. Lisäksi kulttuurimatkailua Petrassa, länsirannalla jne. En ole uskonnollinen tai aateradikaali ja olisi hyvä jos matkaseuralta löytyy myös diplomaattinen ote näihin aiheisiin. Reissu on tarkoitus tehdä kengännauhabudjetilla.

Olen itse 28v, aika paljon matkustanut nainen, ja etsin mielellään suurinpiirtein samanikäistä seuraa, jolla olisi myös melko kattavaa matkustuskokemusta tai vaihtoehtoisesti hyvät hermot jos hommat ei menekään ns. putkeen. Halu kokeilla uusia juttuja ja jousto oman mukavuudenhalun suhteen olisi myös tarpeellista. Biletys ei ole ykkösenä agendassa, mutta oluen, viinin, viskin jne maistelu kuulu toki olennaisesti matkailuun. 

Vinkki vitosena että juuri nyt Ryanairilla lennot Kaunas-Eilat esim. 22.12-5.1. n. 60€.

3
Palasin juuri vähän pidemmältä reissulta ja hämmentävän paljon aikaa meni näennäisen pienestä asiasta stressaamiseen/hermostumiseen, nimittäin korvatulppien kanssa säätämiseen. Olen huono nukkumaan, ja siinä missä luonnon tai liikenteen äänet eivät minua juurikaan häiritse, en yksinkertaisesti SIEDÄ kuorsaamista ja herään siihen aina. Niimpä dormimajoituksessa on  pääsääntöisesti käytettävä korvatulppia, mikä on lähtökohtaisesti inhottavaa ja nyt haluaisinkin kuulla kokemuksia siitä, millaiset korvatulpat mielestänne ovat toimineet parhaiten nimenomaan nukkumiseen - eli blokkaavat puhumisen ja kuorsaamisen hyvin.

Olen itse kokeillut vähän kaikkea, ja ehdottomasti mukavimmat ovat silikonikorvatulpat, mutta niiden ongelma on huono korvassa pysyvyys. Lisäksi niiden tunkeminen korviin ja pois ottaminen on hirveä operaatio, tai sitten en vaan osaa. Lisäksi silikoninjämiä tuntuu jäävän korviin. Toiset hyväksi koetut ovat speedon uintikorvatulpat, jotka on helppo laittaa korviin, mutta ovat vaan kamalat epämukavat eivätkä blokkaa ääntä täydellisesti.

4
Ostetaan LP South America on a Shoestring, mieluiten uusin painos. Yhteys YV:llä.

5
Myynnissä LP India 13. painos (2009) eli toiseksi uusin. Kerran viety rinkassa Intian reissu, hieman nuhjuinen nurkista mutta kaikinpuolin hyvässä kunnossa. S-E Asia on 15. painos (2010) myöskin minulla kerran mukana rahdattu, mutta sen ostin käytettynä joten enemmissä määrin hioutunut sekä ihan vähän vesivahinkoa etunurkassa. Luettavuuden kannalta edelleen täysin kunnossa, eli damage käytännössä vain ulkokuorella ja esteettistä. H: 5€ per nide + pk.

Lisäksi kaksi vähän vanhempaa kaupunkiopasta, Time Outin Istanbul (2007) ja DK Eyewitnessin Prague (2006). Käytettyjä mutta hyväkuntoisia, Istanbulissa joitain merkintöjä. á 2,5€.

Kirjat noudettavissa Tampereelta. EHKÄ myös Turusta/Helsingistä jos olen käymässä tai asia muuten järjestyy.

PM/marjamaj ät tcd.ie      

6
Tämä ei liene ihan luvallista tai ainakin on melko kaukaahaettua, mutta toisaalta olen myös epätoivoinen. Olen myöhään liikkeellä, ja pitäisi päästä lennolle Skavstalta ja sitämyöten ensiksi Tukholmaan, ja risteilyt on loppuunmyyty ja reittihinnat pilvissä.

Mikäli siis jollain sattumoisin on hytti ostettuna joko Helsingistä iltapäivästä 14.6 tai Turusta 14.6. illalla tai 15.6. aamulla lähtevään risteilyyn, ja siellä tyhjä peti niin ostaisin ilomielin käyttöoikeuden siihen. Rajoituksena olkoon ettei hinnaksi tule enempää kuin reittimatkana ostettaessa eli 44€ helsingistä/23€ turusta. (matkustajatietoja voi varmaan edelleen muuttaa maksutta?)

PM/sposti tavoittaa.
[email protected]

7
Kävi niin, että pitkän Suomenlomani aikana roinamäärä jotakuinkin kaksinkertaistui eikä näin ollen millään mene rynkyn käsimatkatavaroissa enää Dubliniin takaisin. En ole vakuuttunut siitä että noita kannattaa alkaa lähettelemään, mutta kivahan ne olisi kotio viedä.

Joten: olisiko joku halukas "vuokraamaan" tilaa matkalaukussaan, joko ruumaan menevään tai hattuhyllylle -ko. tavara on lähinnä vaatteita joten kulkee kummassa hyvänsä. En ole vielä tarkkaan mitannut paljonko tuosta kasasta tilavuudeltaan tai painoltaan tulee, mutta siitä paljonko pistetään voidaan tietty neuvotella.

Lennän itse 29.9. joten otollisinta kuskausaikaa olisi muutama päivä ennen- tai jälkeen, mutta mikäli joku nyt vaan tuota väliä lentelemässä niin ota yhteyttä, eihän tällä nyt tulipalokiire ole. Voidaan myös esim. jakaa ruumalaukun kustannukset?

YV:llä yhteys tahi johanna30000 -ät- gmail.com 

8
Kierrätän tätä samaa ilmoitusta ekologian nimeen.

En etsi enaa. Muutin pohjoiseen Dubliniin.

Sivuja: [1]