Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - Willie_R

Sivuja: [1]
1


  ELl onko Big Surissa yöpyneitä? Ilmeisesti pitäisi aiankin retkeilyalue löytyä ja telttailuun mahdollisuus. Mitä muuten piditte ja kuinka kauan mielestänne alueelle tulisi varata aikaa?

2
Väli-Amerikka ja Karibia / St Thomasilla käyneitä?
« : 28.08.2008, 08:31:22 »

  Keväällä 2009 Väli-Amerikan turneella olisi tarkoitus viettää hetki aikaa St Thomasilla, muuten ei varmaan tulisi mentyä mutta majoitus on ilmainen. Onko kukaan käynyt? Onko millaiset yhteydet lähisaarille? jotain tietoa löytyi googlettamalla mutta lähinnä kiinnostaa jos laivamatkoja muille saarille löytyisi ja hinnatkin kiinnostavat. Puerto Rico ainakin on siinä lähellä ja Neitsyt saaret.

3
Yleinen / Yliaikaa EU alueella, mitä tapahtuu?
« : 25.08.2008, 11:38:39 »

  Terve!

  Nyt tarvitsisin pikaista apua seuraavaan kysymykseen, haulla etsiskelin jo vastaavaa kysymystä mutta vastausta ei oikein löytynyt.

 Ystäväni on saapunut EU-alueelle 12.6 ja poistuu EU-alueelta 18.9 eli n. viikon verran tulee tuosta overstayta/yliaikaa. Hän on Yhdysvaltain kansalainen. Ei ollut ajatellut koko hommaa lippua varatessaan ja nyt sitten vasta tajuttiin kun lähtö lähestyy. Mitä tuosta yliajasta seuraa? sakkoa vai häkkiä? millaisella summalla selviää ja onko haitallinen vaikutus jatkovierailua ajatellen. Venäjälle ei ehditä lähtemään laskuria nollaamaan joten mitä voisimme tehdä?

Paljon kiitoksia jo etukäteen vastauksista!

4
Vuoden 2009 keväällä suuntaan tuohon maapallon osaan ja purjelautailu kuuluu rakkaisiin harrastuksiin. Googlettamalla jotain selvisikin, mutta onko kenelläkään käytännön kokemusta hinnoista ja suositeltavia vuokraajia? Kummalla rannikolla,länsi vai itä puhaltaa paremmin? Sekin tieto riittää jos joku on rantakohteissa nähnyt vuokraajia.

Maat jossa lähes varmuudella kierrän: Costa Rica,Nicaraqua,Honduras,Guatemala ja Belize. Meksiko mahtollisesti, jopa Kuubakin jos rahat riittää.

5
Kanada ja Yhdysvallat / USA:sta Kuubaan
« : 30.07.2008, 15:21:18 »
Moi matkatoverit!

Vuoden 2009 alkupuolella on tiedossa matka Jenkkilään ja suunnitelmissa on Road Trip. Alueella kun tulee pyörittyä niin lähimaatkin kiinnostavat ja erityisesti Kuuba. Miten tai minkä maan kautta kannattaa Kuubaan matkata kun Jenkkilästä ei suoraan pääse? Tietenkin halvin vaihtoehto myös kiinnostaa.

Entä kun palaa takaisin USA:han niin katsovatko passintarkastajat pahalla Kuuban leimoja? Kyllä pahasti saa katsoa mutta kunhan maahan päästävät.


6
Etelä-Amerikka / Allianssi Nuorisovaihto/ Costa Rica
« : 26.06.2008, 09:30:33 »
Hei

Haulla en löytänyt aiheeseen liittyviä aiempia keskusteluja, mutta korjatkaa jos sellainen kuitenkin jo löytyy.

Eli haluaisin kuulla kokemuksista yleisesti Allianssin järjestämistä työharjoitteluista ulkomailla ja erityisesti jos löytyy Costa Rican työharjoittelussa käyneitä. Millainen lafka tämä Allianssi on? onko paljon pettyneitä asiakkaita Pallontallaajien keskuudessa?


7
Aasia / Saigonista Hanoihin ja sieltä Laosiin
« : 13.01.2008, 14:45:16 »
Elikkä tämmöstä kysyisin että mitä vaihtoehtoja suosittelette tolle reitille? Saigonista(Ho Chi Minh) kun lähden niin viisuamia on viikko jäljellä. Eli miten matkaisitte?, jos lentokonetta ei lasketa. Oisko Saigon-Hanoi junalla? kannattaako matkalla pysähtyä johonki? Miten pitkään Hanoissa ootte jaksanu olla? Onko Emerald Bay maineensa veroinen?

Mites Hanoista Laosiin, oisko dösä? tolla välillä on kuuleman mukaan useita kusetettu bussifirmojen toimesta, yhdyttekö tähän? Paljon kysymyksiä, mutta luotan teihin.

8
Aasia / Kuala Lumpur ja lähialueet, what to do?
« : 08.01.2008, 08:23:30 »
Terve kanssamatkustajat!

  Olen Aasian-tourneellani Kuala Lumpurissa n. viikon helmikuun lopussa 2008. Nyt minua kiinnostaisi tietää noita must see-paikkoja tuosta lähialueelta. Cameron Highlands ilmeisesti olisi kokemisen arvoinen?? ja on sopivan kantaman sisällä. Miten nuo rannat, mistä löytyisi lähimmät hyvät rannat? purjelautailu mahdollisuus olisi suuri plussa. Kaikenlainen tieto lähialueiden tarjonnasta kelpaa, kuin myös matkaseura jos satutte noille nurkille samoihin aikoihin. Kiitos jo valmiiksi!

  Willie R

Sivuja: [1]