Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - Starkko

Sivuja: [1]
1
Matkaseuraa / Thaimaa 29.12.08 - 8.2.09
« : 13.08.2008, 13:32:12 »
Hei vaan kaikille reissareille!
Matka tuli juuri varattua, mutta matkaan yksin, joten olisi hienoa treffata joku jossain päin thaikkuja. Mitään paita/peppu meininkiä en kuitenkaan kaipaa, vaan muutaman päivän hengailut ja kenties jokin pieni etappi yhdessä. Ihan vaihtelun vuoksi. Matkani starttaa Bangkokista ja lähtee siitä sitten alaspäin. Ei sen kummosempia suunnitelmia, yleensä mahtavimmat paikat tulee eteen ihan yllättäen! Olen 25v. rento kaveri. Tarkoitukseni on olla suht alhaisella budjetilla, joten sen mukaan sitten mentäisiin. Baarittelua en kuitenkaan kammoksu, joten ainahan sitä voi muutaman juoda  ;) Ei muutakun rohkeasti vain yhteyttä mailitse tai tähän ketjuun!

2
Osta, myy, vaihda, vuokraa, lahjoita / O: LP Thailand
« : 21.07.2008, 13:12:33 »
Ostettais kyseinen opus. Tarjokkaa mieluiten mailiin: [email protected]

3
Myynnissä oli muutaman reissun käytetty laadukas rinkka. Hyväkuntoinen!

Kuvia voin lähettää sähköpostiin.

Hinta: 140€ + postit

4
Tuli tuossa kuultua seuraavanlaista, että olisi joillakin lentoyhtiöllä mustalla listalla sellaiset rinkat, missä on esim tukiputket? Itselläni on FinnSavotta rinkka, ja siinähän noita putkia riittää. Olisi hyvä saada varmuus asiasta, koska reissuun on aikaa 10 päivää nyt. Joten kaikki neuvot ovat tervetulleita.

5
Aasia / Sadekausi indonesiassa?
« : 10.10.2007, 16:41:52 »
Matka varattu indonesiaan 28.12-25.2 Ja olen lukenut, että sadekausi on juuri tammikuu-maaliskuussa kovimmillaan. Onko jollain kokemusta, että kuinka tuolloin indoissa sataa? Sataako pääasiassa illasta vai?

Sivuja: [1]