Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - liisa

Sivuja: [1]
1
Baltian maat / Euphoria hostelli Tallinnassa
« : 17.06.2008, 15:32:13 »
Onko kellään kokemuksia Tallinnassa sijaitsevasta Euphoria hostellista? Ollaan sinne kaverin kanssa piakkoin majoittumassa ja olisi kiva kuulla hiukan ennakkoon mielipiteitä jos sellaisia löytyy. Toki laitan sitten omatkin kommenttini tuonne majoitus-osioon :)

2
Miitissä virisi keskustelua kulttuuriharrastuksesta. Meitä oli moni vailla seuraa teatteriin, balettiin tai muuhun tapahtumaan, joten ajattelimmekin hyödyntää foorumia ja kerätä kokoon poppoon kulttuurista kiinnostuneita.

Tarkoitus olisi siis yhdessä mennä katsomaan milloin mitäkin esityksiä hyvässä seurassa. Jos oikein paljon innokkaita löytyy, pääsisipä hyödyntämään myös ryhmäalennuksia :D Ja löytyyhän niitä ilmaisiakin huvituksia.

Elikkäs nyt vain katsastamaan mukavia esityksiä ja sopimaan ajankohtaa. Ilmoitelkaahan kiinnostuksistanne niin törmätään katsomossa  ;D

3
Osta, myy, vaihda, vuokraa, lahjoita / M: LP India
« : 13.04.2008, 16:09:50 »
Myynnissä olisi siis Lonely Planet India vuodelta 2005 (11. painos).

Kirja on kulkenut mukana yhden reppureissun, eli siinä on muutama kulma taiteltu, mutta hyvässä kunnossa edelleen. Hintaa sille voisi sanoa vaikkapa 10 euroa.

Kirja majailee tällä hetkellä eteläisessä Helsingissä. Sen voi noutaa tai maksamalla postikulut sen saa kotiovelleen  :)

Sivuja: [1]