Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - yeren

Sivuja: [1]
1
Lentomatkustus / USB-ladattava sähkösytkäri
« : 18.03.2019, 18:29:11 »
Kysymys kuuluu, että onko USB-ladattava sähkösytytin sallittua ottaa koneeseen mukaan? Näissä ei ole kaasua ollenkaan, vaan pieni kierukka joka hehkuu sen verran, että tupakin saa sytytettyä.

2
Kiina / Paras reitti Kiinaan lentäen?
« : 17.02.2014, 23:01:32 »
Taas olisi reissu suunnitteilla. Mutta jäin vähän miettimään, että mikä olisi kätevin kenttä, kun määränpää on Nanning of Guangxi
Kotimaisella pääsee: Peking, Chongqing, Shanghai ja Hong Kong.
Peking on menty pari kertaa, muuten ok paitsi pakollinen yöpyminen takaisin tullessa. Jatkolento perille mennessä, 4 tuntia, lyö jalat hapoille.
Shanghai menty kerran. Ei hyvä. Pakollinen yöpyminen on huono, ja kotimaan ja ulkomaan kentät eri puolilla kaupunkia.
Chongqing on kokeilematta. Plussaa olisi lyhyt lento perille, miinusta taas pakollinen yöpyminen takaisin tullessa. Tekisi mieli olla pari päivää, mutta kun ei tunnu olevan mitään erikoista näkemistä kylällä toisen topikin mukaan. Lento olisi kaiketi halvin.
Hong Kong olisi hyvä paikka viettää pari päivää ennen kotimaan lentoa....mutta aika kalliita lennot on sinne. Ja en ole tarkastanut odotusaikoja.

Eli mitä reittiä olet käyttänyt, ja mitä kokemuksia on?

3
Ostettu Pekingin lentokentältä, ladattua puheaikaa sisällä varmaaan luokkaa 100-130 rmb. Numeroon yhdistetty alennuskortti joka pudottaa Suomipuhelujen hintaa huomattavasti. Numero toimii koko kiinan alueella, mutta ei Hong Kongissa eikä muissa maissa, esim Suomessa.
Saldoja ei pysty tarkistamaan täällä mutta viimeisin noteeraus Kiinassa oli 150rmb ja alennuskortin saldosta en saanut havaintoa.
HUOMAA: GPRS kulkee tällä kortilla HETI, jos ostat uuden kortin Kiinassa, niin joudut odottamaan GPRS-kytkentää seuraavan kuukauden alkuun. Oli minulla Nokia 9300i commarissa ja GPRS/EGPRS kulki kuin suomessa konsanaan ja netti pelasi hienosti.
Kannattaa ladata Pekingin lentokentällä lisää rahaa sisään, postitoimiston tytöt auttavat mieluusti. Ja ilman latausta kortti menee vanhaksi vuoden lopussa.
Kortti on CMCC Easy own ja alennuskortti on China Telecom.
Hintaa pyydän kortilla 20eur+ kirjepostimaksun. Vastaukset YV:nä

4
Kiina / Liuzhou
« : 12.07.2008, 21:25:00 »
Onko kukaan käynyt tuolla? Onko käymisen arvoinen paikka? Hintataso kiinostaa ja mitä kannattaa nähdä? Netissä on kivasti aiheesta, mutta kiinostaa silminnäkijän tiedot.
http://en.wikipedia.org/wiki/Liuzhou
http://www.liuzhou.co.uk/liuzhou/tourism.htm

5
Kiina / HK ja elektroniikka?
« : 03.07.2008, 21:22:36 »
Muutaman viikon päästä olen Hong Kongissa ja tarkoitus olisi katsella digijärkkäriä ja miniläppäriä. Onko siellä ketään paikan päällä kertomassa hintoja?
Eli lyhyesti: kannattaako shoppailu siellä?

6
Kiina / mobiili data kiinalaisilla operaattoreilla?
« : 03.07.2008, 21:17:50 »
Kovin on palstalla hiljaista, taitaa porukka olla reissussa. Toivottavasti joku on Kiinan maalla ja pystyy vastaamaan tähän.
Mikä kiinalainen operaattori tarjoaa mobiilidatan halvimmalla? Ja sisältyykö se kaikkiin liittymiin?
Ajatuksena on hoitaa valtaosa nettisurfaamisesta vanhalla commarilla ( 9300i), kun läppäriä ei vaan jaksa kantaa......
Ajattelin ostaa kiinalaisen sim-kortin commariin. Saa samalla hoidettua puhelut kiinalaisille kavereille yms vähän halvemmalla.Ja kiinalaiset saa minut kiinni paremmin..........heillähän on yleisesti estot päällä ulkomaan puheluihin.
Viime reissulla talvella commari pelasi Saunalahden liittymällä moitteettomasti etelä-Kiinassa, mutta ei pätkääkään Pekingissä. Pekingin lentokentän WLAN ei myöskään pelittänyt.....aktivointi tekstiviestillä ei toiminut.


7
Kiina / Nanning-kokemuksia?
« : 28.01.2008, 22:17:24 »
Tuossa reilun parin viikon päästä pitäisi olla tallaamassa Nanningin katuja. Kiinnostaisi tietää porukan kokemuksia sieltä??
Onko siellä mitään nähtävää tai muuta kiinnostavaa?

Sivuja: [1]