Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - Ruuhkis

Sivuja: [1]
1
Meindl Lhotse MFS GTX saappaat myyntiin.

Vahat pinnassa, koko 10,5 ja poiketen linkin saappaasta jäykkyys on B/C.

Muutaman kerran olleet jalassa "kokeiluluonteisesti". Kuvia tulee mikäli joku niitä kaipaa ostopäätöksen tekemiseen.

Hinta:120 € + lähetyskulut.

2
Kellään ylimääräistä lippua kyseiselle keikalle? Ostan ja noudan ovella ennen keikkaa.

T. Ruuhkis

Ps. Yksärillä kiinni.


3
En tiedä mihin tämä pitäisi laittaa  ??? mutta pistetään nyt vaikka tänne eli

https://www.st-christophers.co.uk/specials/competitions

Tuolla hostelliketjulla on näemmä kilpailu missä palkintona 2 yötä itselle ja kamulle ketjun hostellissa.

Lisäksi kirjoituskilpailu missä palkintona myös pari yötä itselle ja kaverille ketjun paikoissa. Lisäksi saapi kirjoituksensa ketjun julkaisuun ja jonkinlaisesta kustannusdiilistäkin näytti olevan puhetta.

Kirjoituskilpailun aiheet yllättäen matkailuun liittyviä!

Ps. Ovat näemmä aloittaneet oman Hostel Big Brothersin, jos nyt jotain sellainenkin kiinnostaa........... :-\

4
Saksa / The Frisian Islands
« : 17.06.2009, 23:53:08 »
Onkos kellaan tietoa kyseisista saarista?

The Frisian Islands

Amsterdamista olisin menossa ja muutama paiva olisi aikaa ennen lentoa Bremenista.

Kaupunkikohteet.......haukotus..........

5
Pallontallaajaklubi / Tallaajia Vaasassa?
« : 27.07.2008, 22:45:03 »
Eli löytyykös Vaasan suunnalta tallustelijoita? Itselläni iskee duuninakki päälle Vaasassa ja ajattelin että jos porukkaa löytyisi niin voisi kehittää jonkinlaista tapaamisen tyyppistä. Elikkäs mikä mahtaa tilanne olla?

6
Elikkäs tarkoitan sellaista pussia mikä vedetään makuupussin päälle ja jonka pitäisi mahdollistaa nukkumisen lähes tulkoon vesilammikossa eikä itse pussi kastu. Onko käyttökokemuksia? 

7
Matkaseuraa / Wien/ Budapest
« : 29.06.2008, 16:43:14 »
jep! tommoset paikat olisi kiikarissa, lento Wien, siitä paatilla Budaan ja sieltä lento takas. 250 euroa, noin, näytti olevan lentolippu, hostelleja 20 euroa yö, viikko kummassakin paikassa. Lähtö heinäkuun kymmenennen päivän tienoilla. Kahviloita( Niitä aivan mahtavia suklaakakkuja  :D) pubeja, nähtävyyksiä jonkin verran, keikkojen tsiikailua, pakollinen visiitti maaseudulle lehmiä tölläämään etc. Miltäs kuullostais? Niin joo, ite olen 36 vuotias ikiteini rumemman sukupuolen edustaja, ja niin kummalta kuin se tähän tuntuukin kirjoittaa, niin hetero olen. Mitäs muuta, joo, itseksenikin pääsen, mutta kamun kanssa on mukavempi reissata, kun tulee vähän toisenlaistakin näkökulmaa juttuihin ja tulee mentyä paikkoihin mitä ei itse tullut miettineeksikään. Niin ja sen tähän vielä nakkaan että palasin just 2 viikon autoreissulta euroopasta, matkakaverin tapasin tuntia ennen laivaan menoa ja hyvin meni! Ei mitään suurempaa hässäkkää tulekkaan kun ei ala pikkujutuista valittamaan.  Jos jotakuta nyt kiinnostais moinen reissu niin yv:nä saapi kiinni!   

8
Osta, myy, vaihda, vuokraa, lahjoita / Jalaksen maiharit
« : 27.06.2008, 14:06:38 »
Myynnissä olisi Jalaksen 05 maihari. Mallihan on tuo mitä Suomen armeijalla on nykyään käytössä. Saapas on lähes uusi( pari viikkoa oli käytössä, mutta ei käy meikäläisen jalalle  >:() Koko on 43 ja lesti on leveä. Itse maksoin saappaasta 120 euroa ja pois myyn 80 euroon plus lähetyskulut. Rahat tilillle ja saappaat lähtee liikeelle. Kuvaakin löytyy jos kunto huolettaa. Niin ja saappaiden nykyinen asemapaikka on pohjanmaalla jos nouto/kokeilu kiinnostaa. Yv:nä saapi kiinni.

Sivuja: [1]