Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - Kayla

Sivuja: [1]
1
Otsikostahan se jo selviääkin, eli seuraava miitti olisi luvassa lauantaina 22.2. klo 17 alkaen, paikkana perinteisesti Bakers.

Uudet ja vanhat pallontallaajat tervetuloa, varmaankin jonkinlainen lappunen meidän pöydästä taas löytyy  :)

2
Kesäkuinen piknik peruuntui sateesta johtuen, joten elokuun 1. lauantaina uusi yritys.

Aika: Klo 17
Paikka: Jossainpäin Helsinkiä, ehdotuksia voi laittaa ketjuun

Mikäli sade pilaa suunnitelmat jälleen, tapaaminen varmaankin Baker'sissa.

3
Edellisessä Pallismiitissä tuli esiin mielenkiintoa lähteä Linnanmäelle. Ajankohdaksi ehdotettiin ensi sunnuntaita 15.8.10 ja ajaksi klo 19-22 (jolloin iltaranneke 26 eur).

Ketkä lähtee mukaan?  ;)

4
Vappu oli ja meni, seuraava miitti siis launtaina 8.5.2010 klo 17 Bakerssissa, ellei joku keksi jotain muuta mullistavaa.

5
Pallontallaajaklubi / Maaliskuun miitti 6.3.10 lauantaina
« : 25.02.2010, 11:52:19 »
Maaliskuun ensimmäinen lauantai lähestyy uhkaavasti, eli olisikos taas miitin aika? Eli 6.3.2010 klo 17 ja paikkana perinteinen Baker's :)

6
25-vuotias tyttönen Espoosta etsii matkaseuraa jonnekin syksyllä  :) Tarkoitus olisi siis pitää pidennetty viikonloppu, ja lähteä käväisemään jossakinpäin Eurooppaa. Todennäköisesti loka-marraskuussa voisin pitää pitkän viikonlopun (esim. to-su) verran vapaata lähes milloin vain, joten aikataulu on hyvin joustava. Kohteista esimerkiksi Amsterdam, Pariisi tai Wien kiinnostaisivat, mutta myös muita ehdotuksia saa heittää.

Jos kiinnostaa, laita viestiä.

Sivuja: [1]