Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - manbiz

Sivuja: [1]
1
Etsimme pariskuntana kämppää Helsingistä kalustettuna tai kalustamattomana.

Olemme työsskäyviä, siistejä ja luoettavia.

Olemme aikatauluista, sijainnista ja kämpän koosta todella joustavia.

Jos olet lähdössä esim. reissuun tai vaihtoon niin pistä sähköpostia [email protected]

2
Terve,

Onko teillä minkälaisia omakohtaisia tai kuultuja kokemuksia e-baysta ostamisesta paypalin/visan avulla?

Ajattelin ostaa sieltä yhden kameran objektiivin, joka tulisi postikuluineen maksamaan noin 100 euroa vähemmän kuin Suomesta ostettuna. Tuote sijaitsee Japanissa, kaupassa joka on saanut yli 200 positiivista kommenttia ebayn käyttäjiltä. (0 negatiivista).

3
Osta, myy, vaihda, vuokraa, lahjoita / Xbox 360
« : 15.07.2008, 12:56:28 »
Myyn erinomaisen Xbox360 konsolin hyvillä varusteilla:

-Konsoli
-Kovalevy 20 gigaa
-Kaksi ohjainta
-Kuulokkeet ja mikrofoni
-Pelejä (mm. NHL07, Guitar Hero II, PES6)
-HD-liitännät ja johdot

Tässä upea paketti halpaan hintaan 250 €!

Laita yksityisviestiä jos kiinnostuit.

4
Varusteet ja pakkaaminen / Kameralaukku / - reppu
« : 15.07.2008, 08:42:56 »
Haluisin herätellä vähän keskustelua kameralaukuista ja kamerarepuista. Olen yrittänyt epätoivoisesti pärjätä halvalla kameraolkalaukulla, mutta nyt on melkein pakko ostaa uusi, koska tila ei enää riitä. Itsellä siis laukkuun 1 järkkärirunko, 3 objektiivia, pieni videokamera, akkuja, latureita, suotimia, pieni jalusta ja puhdistussälää.

Kameralaukut tuntuu olevan kaikki aivan järkyttävän näkösiä, epäergonomisia ja kalliita. Vain Katan National Geographic earth explorer -sarja miellyttää minua, paitsi tietenkin hintansa puolesta. Joku tietenkin sanoisi että tässä(kään) asiassa ei kannattaisi pihtailla, mutta per*aukisen matkabudjetilla...

En oikeastaan edes ole päättänyt olisiko parempi ostaa laukku vai reppu. Molemmissa omat puolensa. Tässä mun prous änd koons:

Kamerareppu:
  + Erinomainen kantaa pitkilläkin vaelluksilla
  + Toimii paremmin myös päiväreppuna
  + Vaikeampi nushia nappaamalla selästä

  - Vaikea kaivaa tavaraa pysähtymättä
  - Kallis
  - Yleensä ruma ja näyttää kamerarepulta
  - Yleensä vie enemmän tilaa rinkassa

Kameralaukku:

  + Helppo kaivaa tavaroita, ja vaihtaa objektiivejä
  + Yleensä kätevän kokoinen
  + Halvempi hinta kuin repulla

  - Lentelee valtoimenaan jos vaikeakulkuinen maasto
  - Remmi saattaa hiertää kaulaa
  - Helpompi saalis varkaalle


Itse en lämpene pahemmin myöskään millekään virityksille, tyyliin nasselaukku repun sisällä. Kameran pitää olla hyvin pehmustettuna ja helposti saatavilla.

Mielipiteitä?

EDIT: Tässä olis aika unelma periaatteessa, jos vaan viittis maksaa ittensä kipeeks:
http://www.bhphotovideo.com/c/product/428388-REG/National_Geographic_NG_5162_NG_5162_Earth_Explorer_Medium.html

5
Yleinen / Reissukateus
« : 10.06.2008, 13:27:14 »
Onko muilla kokemusta inhottavasta kateudesta lähipiirissä reissaamista kohtaan. Itse kärsin tästä henkisestä väkivallasta. Monet lähipiirissä ovat niin kateellisia että ne ei halua kuulla mitään reissusta, ne ei halua varsinkaan nähdä mitään valokuvia, ne suhtautuu kuin olisin jotenkin etuoikeutettu kun pääsen maailmalle. Minä ainakin mielellään kyselen ihmisiltä asioista joita he ovat saavuttaneet elämässään, ja ovat heille tärkeitä: kuten työ, opiskelu, harrastukset. Mä ainakin osaan olla ilonen toisten puolesta, kovin moni ei tähän kuitenkaan pysty!

Kaikkiin reissuihin on aina liittynyt isoja uhrauksia ja luopumisia. Travellaus on myös iso valinta kaikessa elämässäni. Nämä kateelliset eivät kuitenkaan ole tehneet mitään sen eteen että pääsisivät matkustamaan. Silti aina kommentointi on ylimilistä "no sulla nyt on tsägää..." ja asenne on sellanen että olisin joku yhteiskunnan hylikiö joka ei täytä minulle asetettuja normeja tyyliin: koulu nopeasti ohi ja työelämään ja uraputkeen tuottamaan kansantaloudelle rahaa, ja lapsia jotka sitten tuottavat taas jotain lisäarvoa... puuh.

Myös se ärsyttää että pyrin minimoimaan kulutukseni kaikissa asioissa, ja se ei vaan monille sovi. Pitää osallistua synttäri-, nimppari-, tupari-, vuosipäivä-, ystävänpäivä-, joulu-, äitienpäivä-, isänpäivä ja muutenvaanpäivälahjoihin, ja AINA yli 50 eurolla!!! Tämä on minulle aivan käsittämätöntä. Lahjoihin (joita ei edes avovaimoni kanssa toisillemme ostella) menisi vuodessa toista tonnia. Kommentti siihen että meillä ei ole varaa lähteä tällaisiin yhteislahojihin oli "ottakaa matkakassasta". MurrrRR!!

Älytöntä että muiden pitäisi elää samalla tavalla kuin niiden joilla on "hyvä työ" ja "hyvät tulot" ja tuhlata rahansa kapitalismiin. Miksi joittenkin ökylahjojen pitäisi mennä reissaamisen edelle? Itse en ainakaan tarvitse mitään lahoja keneltäkään. Tekstiviesti tai puhelu voi olla paljon palkitsevampikin lahja kuin joku älytön härpäke. Kuitenkin monta kertaa vuodessa tuntee häpeää kun ei ole hankkinut mitään ylikallista isänpäivälahjaa, ja saa kuulla kettuilua kahvitilaisuudessa.

6
Aasia / Välilasku Hong Kong, ostoksille?
« : 09.06.2008, 12:18:39 »
Howdy,

Lennän Denpasariin Cathay Pacificilla, ja kone tekee välilaskun honkkariin. Mahtaakohan välilaskun aikana pystyä shoppaamaan mp3 soittimelle kaiutintelakan, vai onko siellä millanen proseduuri?

7
Varusteet ja pakkaaminen / Suomen lippu rinkkaan, mistä?
« : 03.06.2008, 08:37:35 »
Moi,

Minulta varkaat veivät rinkan, johon olin ommellu paitsi Suomen lipun, myös kaikkien maiden liput missä olin rinkan kanssa käynyt.

Nyt olisi tarkoitus ostaa uusi rinkka, mutta en ole löytänyt mistään tarpeeksi isoa ja hienoa brodeerattua lippua, jonka voisin uuteen rinkkaan ommella. Tietoa mistä tällaisia saisi?

8
Tyhmät kysymykset / Parkkisakot maksamatta!
« : 03.06.2008, 08:35:33 »
Heippa kaikki,

Onko kellään kokemusta siitä kun palaa johonkin maahan, mistä on jättänyt parkkisakot maksamatta, jos on ollut itse auton rekisteröityneenä omistajana?

Itsellä taisi jäädä useampikin maksamatta Australiassa, ja olin ainakin saanut karhukirjeitä siitä lähdettyäni maasta.

Olen varma että palaan Australiaan, mutta onkohan mahdollista että joudun tullissa tai muuten johonkin ongelmiin.

Yksi tutun-tuttu oli saanut ainakin Yhdysvalloista postia Suomeen, jossa sanottiin että ei tarvitse pariin vuoteen tulla takasin. ;D

9
Tyhmät kysymykset / PLO-huivit matkalla
« : 02.06.2008, 14:53:38 »
Termospullo,

Onko kellään tietoa tai kokemusta siitä miten esim. islamilaisissa maissa suhtaudutaan ns. PLO-huiveihin. Suomessakin nuo olivat/ovat aika kuumaa
tavaraa nuorison keskuudessa.

Sivuja: [1]