Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - näkkileipä

Sivuja: [1]
1
Australia ja Oseania / M: auto Uusi-Seelanti Auckland
« : 22.02.2015, 23:54:02 »
Meillä ollut viisi viikkoa alla seuraavanlainen kärry, joka olisi nyt myytävänä Aucklandissa.

Mitsubishi Galant -96
-230.000km
-manuaali
-bensa
-2,0l
-keskuslukitus
-sähköoiset peilit ja ikkunat
-Ilmastointi
-WOF (katsastus) 7/15
-renkaissa hyvät profiilit ja kontista löytyy vararengas tunkkeineen.

Olemme nukkuneet autossa takapenkit alhaalla ja mukaan saa ostamamme pienen runkopatjan, joka on ajanut asiana hyvin. Yhdelle oikeinkin luksus, mutta emme mekään toisiamme ole tappaneet vaikka kaksi ihmistä on samalla patjalla nukkunut.


Hinta: 2200 NZD, mutta vastaanotetaan mielellään myös euroja tai USD. Vaihtokurssin mukaan. :)

Jos siis olet autoa vailla tai tiedät kaverin olevan tulossa Auclandiin lähipäivinä pistä viestiä ja pyydä kuvia.

2
Australia ja Oseania / Sukelluskurssi itä-rannikolla
« : 10.11.2014, 19:33:52 »
Tammikuun puolessa välissä olisi tarkoitus olla 11pv ausseissa ennen siirtymistä uuteen-seelantiin ja suorittaa tänä aikana sukelluskurssi. Olen tässä nyt pari päivää tutkinut eri sukellusfirmojen sivuja ja haitari tuntuu olevan 350-550$Au. Onko suurta eroa suorittaako PADI vai SDI sertifikaatin?

Saavumme Gold Coastille ja koska maassa olo päiviä ei ole montaa, pohdimme kurssin suorittamista tälläalueella Cairnsin sijaan (joka kylläkin tuntuu olevan se number 1 paikka sukeltaa). Riittäkö myös etelämpänä nähtävää, vaikka ei ihan suurelle valliriutalle päästäisi?

Paikan olisi hyvä olla sellainen, jossa hintaan kuuluu KAIKKI varusteet, koska ymmärrettävästi ensikertalaisilla ei omia varusteita ole eivätkä ne tuohon rinkkaan mahtuisikaan.

3
Onko kukaan Turun suunnalta lähdössä omalla autolla kohti Tampere-Pirkkalan kenttää. Lento lähtee 10.05. Ellei kyytiä löydy ystäväni tulee junalla, joka on perillä TRE:n keskustassa 8.47, josta poimisin hänet kiireellä kyytiin ja kentälle. Aika tiukalle menee. Online Check-in kyllä tehdään, joten sinänsä on pelivaraa. Boarding gate, kun sulkeutuu, oliko se nyt 10 min ennen lähtöä.

Joten ilmoittakaahan, jos teillä on sama osoite.

4
Iso-Britannia / Portobello road yms muut markkinat
« : 06.07.2008, 11:26:23 »
Haluaisin tietää Lontoon kirpputoreista. Olen hurahtanut englanninkieliiin hömppä romaaneihin ja mikä olisikaan parempi/ halvempi paikka ostaa niitä kuin paikallisilta kirpputoreilta.

5
Miten hotellien varauskäytäntö menee.

Esim. Matkustan TRE-STN ja olen lentokentällä perillä 10.4  klo 23.45. Hotellin olen varannut ajalle 11.4-15.4. Olettaen että ehdin viimeiseen junaan, olen perillä hotellilla 11.4 klo 01.00. Check-in aika on määritelty klo 13. Jos siis haluaisin saapua jo aamuyöstä onko se mahdollista. Vai olisiko minun tällöin pitänyt varata jo 10.4 päivä hotelli, vaikka en edes ole paikalla 10. päivän aikana vaan vasta 11. päivänä.

6
Olen ajoissa liikkeellä, mutta aikainen lintu madon nappaa. :) Olen ensivuonna päättävällä kokkiluokalla oleva opiskelija ja haaveenani olisi mennä 2-3kk työssäoppimisjakolla Lontooseen töihin.

Onko joku ravintola-alan ihminen ollut työssäoppimassa Lontoossa? Millaisessa paikassa olit, miten asuntojärjestyi jne. Saitko palkkaa (vaikka sopimuksessa sanotaan että harjoittelu on palkatonta) vai elitko korotetulla opintotuella?


Sivuja: [1]