Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - veevee

Sivuja: [1]
1
Yleinen / mihin kesäkuussa?
« : 11.04.2015, 22:28:15 »
Meille arvottiin myöhäisessä kesälomarvonnassa kesälomaksi kesäkuu. Nyt pitäisikin päättää mihin mennä. Mielellään halpaa ja lämmintä, toivotaan levyttelymahdollisuuksia, muttei myöskään haluta olla koko kuukautta autiosaarella vaan mielellään välillä kohdataan muitakin ihmisiä. Mitään superbilehileitä ei kuitenkaan olla vaan mieluummin juodaan oluemme rantabaarissa/pubissa. Jonkun verran aktiviteetti mahdollisuuksia ois kanssa kiva olla vaikkapa snorklausta, surffausta, kevyttä patikointia, pyöräilyä tms. aikaa siis maksimissaan neljä viikkoa ja lähtö jo kesäkuun alussa. valinnan vaikeus on suunnaton! Mihin siis menisit ja miksi?

2
Thaimaa / Trang ja Trang islands
« : 11.06.2013, 20:54:15 »
Onko kellään kokemuksia Trangin alueesta ja saarista? kovin vähän tuntuu tietoa mistään löytyvän, mutta mielenkiintoiselta kohteelta vaikuttaa. Low seasonilla ollaan menossa (heinä-elokuun taitteessa) ja tarkoituksena ois löytää joku paratiisi saari thaimaan rannikolta ja sen jälkeen suunnata malesiaan ja indonesiaan, oisko joku noista saarista siis hyvä vaihtoehto? Toiveena olis siis katto päänpäälle, ranta ja pari palmua joihin ripustaa riippumatto, mieluummin valitaan rauhaa kuin massaturismia ja paitakauppiaita =)

3
Eurooppa / leiripaikka belgiassa
« : 31.05.2008, 15:38:45 »
Tilannehan on se että olen opinnäytetyönäni tekemässä leiriä ulkosuomalaisille nuorille, ja nyt tarvitsisin apua sopivan leiripaikan löytämiseksi. Tavoitteena olisi saada leiri belgian maaperälle, koska sinne on hyvät kulkuyhteydet keski-euroopassa ja tiedän potentiaalista asiakaskuntaa löytyvän paljosti lähistöltä. Jos siis tiedät jonkin paikan belgiassa minne mahtuu majoittumaan 20-35henkilöä ja jossa on majapaikan lisäksi mahdollista saada käyttöönsä jonkin lainen tila aktiviteetteja varten sekä mahdollisuus ruokailuun vinkkaa ihmeessä!

4
Tyhmät kysymykset / suomen viisumi ja kutsukirje
« : 28.12.2007, 15:28:29 »
Onko kellään kokemusta tuollaisen kutsukirjeen kirjoittamisesta? Olisi nimittäin sellainen tilanne että pitäisi yksi ihminen saada afrikasta suomeen kyläilemään ja siihenhän tarvitsee viisumin. Tuo viisumin saaminen suomeen ei käsittääkseni niitä maailman helpoimpia asioita ollut niin kysynkin siis teiltä tietääkö joku mitkä taikasanat siihen kutsuun pitää kirjoittaa jotta hakemus menee läpi. kiitoksi kovasti jo näin etukäteen

5
Afrikka / Sambia
« : 12.02.2007, 21:04:10 »
kovasti koitin etsiä sambia aiheista keskustelua mutta suureksi ihmetyksetykseni ei löytynyt muutamaa sivumainintaa lukuun ottamatta.. eli olen lähdössä sambiaan ensi syksynä kolmeksi kuukaudeksi työharjoitteluun, mitä tosennäköisimmin asun tuolloin Lusakassa ja työskentelen lastenkodeissa. aikaa pitäisi kuitenkin jäädä myös reissailuun (tai jossei muuten jää kukaan ei estä olemasta maassa hetkeä kauemminkin) kaikki vinkit ja kokemukset kyseisestä maasta (ja miksei lähialuestakin) ovat enemmänkuin tervetulleita! niin ja osaako kukaan sanoa onko oikeasti olemassa mitään muuta sambiasta kertovaa opaskirjaa kuin bradtzin kirja..parissa lontoolaisessa kirjakaupassa  käytyäni vaikuttaisi uhkaavasti tältä..

6
Varusteet ja pakkaaminen / mistä varastotilaa?
« : 14.11.2006, 12:37:30 »
nyt on sellaine tilanne että kamat pitäisi saada jonnekin varastoon kun puolenvuoden reissu on edessä.. edullisen varastotilan etsiminen osoittautui yllättävän haastavaksi eli onko jollain kokemuksia omaisuutensa varastoinnista uudellamaalla?

7
noniin elikkäs lontooseen olen puoleksi vuodeksi muuttamassa vapaaehtoistyöhön siten että saan ilmaisen asumisen ja aamupalan ja lounaan päivittäin.

eniten askarruttaa tässä vaiheessa liikkuminen, eli millainen julkistenliikkumisvälineiden kortti tuonne kannattaa hommata kun kämpältä on kävely matka töihin (n.500m) ja lähin metroasema on rotherhithe?

toki otan käytännön vinkkejä myös monissa muissa asioissa vastaan =) kiitoksia jo etukäteen.

8
en haulla löytänyt  aiheesta vielä keskustelua.. elikkäs kysyisin että onko teillä kellään kokemusta lontoon merimieskirkosta..mulle tarjoutui mahdollisuus lähteä sinne puoleksi vuodeksi vaapaaehtoiseksi/harjoittelijaksi ja kovin innoissani olisin menossa (yksi välivuosi koulusta sinne tai tänne) =) haluisin kuitenkin ennen lopullista päätöstäni kuulla että millasiin hommiin siellä oikeasti joutuu ja millaisella budjetilla uskaltaa lähteä (kirkko tarjoaa majoituksen ja yhden lämpimän safkan työpäivina (5pv/vko)) Elikkäs kertokaa kaikki kokemuksenne kyseisestä paikasta!kiitoksia jo etukäteen =)

9
Baltian maat / Latvian hintataso?
« : 01.10.2004, 14:22:57 »
onkohan tuo latvian hintataso minkälainen...ollaan kaverin kanssa sinne marraskuussa menossa vajaan viikon visiitille...mahdollisesti myös liettuan puolella piipahdetaan jos hyviä kulku yhteyksiä löytyy eli minkäköhän laisella budjetilla tuonne uskaltaa lähteä...? ihan kokoreissua ei haluttais vyötäkiristellä mutta tuskimpa me ihan herroiksikaan eletään..entäs osaatteko sanoa miten hyvin hostelleja löytyy riian ulkopuolelta? lennot on jo varattu ja maksettu mutta nyt mietitään kuinka pienellä budjetilla eletään ennen reissua jotta siellä pärjää..itseni ja kaverini tuntien shoppailu tulee jäämään minimi tasolle... :D

Sivuja: [1]