Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - Siisu

Sivuja: [1]
1
Aasia / Malesia kesäkuussa 2009, Tioman vai Langkawi
« : 08.10.2008, 11:47:17 »

Hei

Meillä on suunnitteilla parin viikon reissu Malesiaan kesäkuussa 2009. Alustavana ajatuksena KL - Taman Negara ja/tai Cameron Higlands n.10 päivää (pääpaino luontokohteilla) + parin päivän rentoutumisosuus joko Langkawilla tai Tiomanilla. Kaikenlainen tekeminen kiinnostaa, ei niinkään yöelämä taikka ostokset. Niitä ehtii tehdä muuallakin, vaikka toki kokemus sekin sellaisenaan :)

Aasian matkailukokemus on meillä molemmilla matkaanlähtevillä puhdas nolla reissua, joten täysin omatoimireissua ei olla tekemässä. Keskustelupalstoilta ja netistä olen saanut jonkinlaisen kuvan Tiomanista ja Langkawista, ja muista Malesian saarikohteista. Turistirysää haluaisimme välttää, mutta tokkopa se onnistuu missään tuon tyyppisissä kohteissa. Rentoutumiskohteessakin saisi olla jotain tekemistä, pelkkä ranta ei riitä. Melomaan menisimme mieluusti, samoin kuin snorklailemaan. Patikointiosuus hoitunee esmes tuolla Cameron Highlandseilla..?

Eli kommentteja toivotaan täälläkin. Mitä mieltä olette tuosta ajankohdasta (säät, sesonki..) ja Tiomanista ja Langkawista?

Kiitos.

ps. Millaisia kokonaishintoja olette muuten maksaneet noin 2 viikon reissuistanne tuolla suunnalla? 

2

Hei,

onko kellään kokemuksia islantilaisen Cintamanin (http://www.cintamani.is/?) varusteista? Mielipiteet eritoten takeista ja housuista kiinnostavat.

Vaikuttaisi edukkaammalta kuin toinen paikallinen, 66 North.

Suomesta mukaanlähteneet varusteet taitavat antaa periksi paljon ennen talvea, joten uutta varustetta lienee hommattava jos sää jatkuu yhtä kauniina kuin tähän asti.


3
Hei Islannin kävijät!

Vaikka Islannista on jo keskustelua, ajattelin silti kysyä tätä omalla otsikollaan:

Tulen reissaamaan Reykjavikiin syksyn 2008 & syksyn 2009 välillä opintojeni vuoksi 4-5 kertaa, ja viivyn yhdellä visiitillä 2-6 viikkoa. Olen kovasti pohdiskellut järkevää majoitusmuotoa - hostelli, yksityismajoitus jne. Majoituksen ei välttämättä tarvitse olla Reykjavikissa, mutta bussiyhteyden päässä kuitenkin.

Löytyisikös käytännön tietoa erilaisista, hieman pidempiaikaisista majoittumisvaihtoehdoista?


Sivuja: [1]