Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - Lina

Sivuja: [1]
1
Matkaseuraa / Kukaan Hong Kongissa 23.10-26.10?
« : 15.10.2009, 13:40:54 »
Kukaan tuolloin yksin tai ryhmässä liikkeellä Hong Kongissa? Seuraa kaipailisin museoihin ja yleiseen kaupungin ihmettelemiseen :)

2
Junamatkustus / Hong Kongista Hanoihin?
« : 27.08.2009, 13:31:56 »
Onko kenelläkään kokemusta junailusta Kiinasta Vietnamin puolelle? Onko mahdollista? Kauanko mahtaa kestää ja paljonko maksaa?

3
Hei, onko kenelläkään tietoa tai kokemuksia n. kuuden kuukauden työskentelystä Japanissa? Mitä mahdollisuuksia olisi? Olen katsellut joitain englanninopettajan töitä, mutta niissä kaikissa minimi soppari tuntuu olevan vuoden mittainen. Onko Japanista ulkomaalaisen helppo hakea muita töitä? Onko esim. call center-töitä tai suomalaisille asiakkaille suunnattuja tukipalveluita jne.? Työpaikan olisi hyvä olla Tokiossa. Onko kukaan ollut kielikurssilla Japanissa? (Kurssin pitäisi olla siis Tokiossa ja syys->)
Kiitän kauniisti kaikkia vastaajia jo valmiiksi :) Ja saa ohjata johonkin jo valmiiseen keskusteluun, jos sellaista en itse ollut huomannut.

4
Hei, olen lähdössä ensi lukuvuodeksi. Onko muita lähtijöitä? Tai siellä mahdollisesti jo asuvia suomalaisia? Miten olette aatelleet hoitaa asuntoasiat? Tai miten olette löytäneet asunnon? Paljonko pitää laskea kuukauden budjettiin?

5
Junamatkustus / Realistista?
« : 26.02.2008, 10:29:58 »
Olen suunnitellut lentäväni esim Ateenaan, josta tarkoitus olisi tulla ylöspäin Euroopan itäpuolta. Onko realistista ajatella pääsevänsä kuukaudessa kuinka ylös? Takaisin Suomeen ajattelin lentää esim. Berliinistä. Onko koko kuukausi pelkkää matkantekoa vai ehtiikö nauttiakkin? En ole "itäpuolella" vielä reilannut, joten tiedot esim. yhteyksien toimivuudesta yms. ovat heikohkolla pohjalla..kits jo etukäteen =)

6
Asian vierestä ja vieläkin kauempaa / Veroehdotus
« : 24.04.2006, 13:54:45 »
Postiluukusta kolahti juuri veroilmoitus...Miten voi kädestä suuhun elävä opiskelija, joka viime kesänä (onneksi) sai töitä, joita teki 2,5 kk saada yli 400euroa mätkyjä.......!!!? Ma ei ymmarra...  :evil:
Taitaa ne kaikki haaveitteni matkat jäädä tekemättä...

Korjasin otsikkoa hieman aihetta kuvaavammaksi. -phanatic-

7
Aasia / joulu jossain
« : 14.04.2006, 11:55:45 »
On tarkoituksena lähteä ensi jouluksi jonnekin Thaimaan suuntaan...mistä kannattaisi lippuja, suht koht halpoja, katsella?

8
Asian vierestä ja vieläkin kauempaa / nettisivustoja
« : 30.12.2005, 12:32:50 »
Missä nettisaiteilla surffaatte? Esim. viime yönä en saanut unta ja kun ei television chatti kiinnosta yritin surffailla netissä...En ikinä löydä kivoja sivuja tai ei tule mieleen juuri sillä hetkellä missä haluaisin käydä..Kysyisin siis teitin lemppareita? Missä saatte aikanne kulumaan?

9
Ulkomailla asuminen ja työskentely / Motivaatio
« : 22.12.2005, 11:21:29 »
Tuota tuota, olen monasti aika laiska ihminen ja olen ajatellutkin, että jos lähden vaihtoon niin jäävätkö opiskelut sitten siihen ja innostun vaikka muuttamaan kyseiseen maahan...Miten teidän muiden vaihto on vaikuttanut tuohon opiskelumotivaatioon? Onko se lisännyt intoa vai aiheuttanut kyllästymisen..Vai onko uusi koti juuri löytynyt tuon vaihdon ansiosta?

10
Minut itseni on ulkomaille asumaan vienyt rakkaus ja toisena kertana työ..Olisi mukava kuulla mistä syystä muut ovat lähteneet ulkomaille (asumaan)?

11
Yleinen / enemmän kuin 4 jalkaa
« : 07.07.2005, 13:34:48 »
Yritin ottaa juuri aurinkoa takapihalla, mutta kaikenmaailman paarmat, kärpäset, hyttyset, koppakuoriaiset ja ampiaiset yms...saivat mut palaamaan sisälle...Siitä tulikin sitten mieleeni, että mikä on ötökkävapain mesta jossa olette matkustaneet?

12
Ulkomailla asuminen ja työskentely / ulkomaille.
« : 26.05.2005, 12:46:45 »
Olisin halukas lähtemään myös ensi vuodeksi ulkomaille..Onko mahdollista lähteä vaihtoon tai harjoitteluun ilman että on koulussa?..Jalat ovat vielä liian levottomat pulpetille. Erityisesti Japani olisi mieluisa kohde. Onko kenelläkään ideoita miten sinne pääsisi tai mistä ehkä saisin infoa asiasta?

13
Eurooppa / Halvalla Ateenassa?
« : 18.04.2005, 17:38:27 »
Kertokaapa joku asiasta enemmän tietävä, missä Ateenassa voi yöpyä halvalla? Myös muut säästövinkit olisivat tervetulleita. KIITOS :)

14
Yleinen / Innostus/ahdistus
« : 17.12.2004, 10:37:20 »
Onko teillä muilla ennen matkaa sellaista sekavaa tunnetta? Olen yleensä aina hirveän innoissani matkoista, mutta nyt tuntuu myös pientä ahdistusta, koko ajan mietin lähteäkkö vai ei....johtuu varmaan pitkälti siitä, kun olen töihin menossa ja ehkäpä hieman sitten jännään millaista tulee olemaan, kun on kuitenkin viidestä kuukaudesta kysymys ja ilmoituksen sain vasta edellispäivänä...ja lähtö viikon päästä...Päätänkö asioista liian hataramielisesti?.... :?

15
Tyhmät kysymykset / Hilfe- lipuista pulaa!!
« : 16.12.2004, 12:51:50 »
Mun olisi todennäköisesti tarkoitus lähteä Itävaltaan lähitulevasuudessa ja lentoni pitäisi mennä Innsbruckiin, mutta menolippu maksaa vaihdolla Frankfurtin kautta 1110.99e!!!!
En ajatellut aivan noin paljon pelkkään menoon investoida...Tietääkö joku hyviä vinkkejä?
Junamatka Wienistä Innsbruckiin taitaa kestää 5-7 tuntia...Mitäköhän tuollainen junamatka maksaa? Entä Salzburgista junalla Innsbruckiin? :shock:

16
Eurooppa / Itävalta
« : 15.12.2004, 12:21:43 »
Kertokaas hieman Itävallasta...Lähtö sinne olisi noin viikon päästä..

17
Yleinen / "ammattina" matkustus
« : 29.09.2004, 19:15:09 »
Ajattelin, että onko täällä sellaisia ihmisiä, jotka eivät oikeastaan tee mitään muuta kuin reissaavat? En oikein itse tiedä mitä opiskelisin tai tekisin ja jalkoja polttaa niin julmetusti..
Tekisi mieli vain pakata laukut ja lähteä kiertoon, jonkinlaiselle maailman ympärysmatkalle, tehdä pieniä töitä siellä täällä kun rahasta on puutetta...mennä ja nähdä ja kokea..mutta entä koulutus? Ehtiikö sitä todella sitten myös myöhemmin opiskelemaan vai onko sitten jo joka ammattiin liian vanha....
Kadehtien aina luen kertomuksia kuinka jotkut ovat reissanneet maailman ympäri 9 vuotta yms..Kokemuksia? Mielipiteitä?

18
Junamatkustus / reilin kesto?
« : 29.09.2004, 16:58:22 »
Haluan lähteä ensi kesänä reilaamaan ja tarkoitukseni olisi mennä Italiaan ja todennäköisesti pelkkään Italiaan. Ensin lentää sinne ja oleilla Roomassa noin viikon, sitten muualle junalla. Olen vain miettinyt noita päiviä..jos on yksi vyöhyke niin päiviä on 22 (jos oikein muista) Paljonko teillä on kokemuksia noista 22 reilipäivistä..riittääkö se alkuunkaan...? Olen erittäin kiinnostunut arkkitehtuurista ja taiteesta, joten todennäköisesti haluan viettää monia hetkiä museoissa..en halua juosta paikasta toiseen vaan nauttia pastani rauhassa.
Miten teillä, kokeneemmilla reissaajilla, yleensä tuo aika jakautuu? Monessako paikassa ehditte käymään ilman suurta stressiä?

Sivuja: [1]