Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - tintti89

Sivuja: [1]
1
Olen lähdössä kuudeksi viikoksi Jerusalemin eläintarhaan työssäoppimaan ja mieleeni vain yhtäkkiä putkahti, että mahtaakohan tuohon tarvita jonkinlaisen työviisumin? Periaatteessahan tuo ei työtä ole kun en siitä palkkaakaan saa. Jos joku tietää, niin olisin kiitollinen vastauksista, vaikka täytyy sitä varmaan maanantaina ottaa ulkoministeriöön yhteyttä..

2
Lentomatkustus / Malevilla Israeliin
« : 19.05.2008, 14:11:50 »
Onko kenelläkään kokemusta Israeliin lentämisestä Malevilla? Onko tässäkin kauheat haastattelut Budapestin lentokentällä, vai ovatko haastattelut vain El Alin lennoilla? Ei noissa kysymyksissä itsessään mitään, mutta on vain sen verran huonoja kokemuksia. :x Ekaa kertaa yksin lennolla ja enköhän se oli juuri minä joka jumittaa sekä Zürichissä että Tel Avivissa. ::)

Onko kellään muuten tietoa, miten nuo tuolla Israelin päässä suhtautuvat moneen Israelin leimaan? Lähinnä siltä kannalta, että jaksaako ne monen leiman jälkeen enää hirveästi kysellä, vai kyselevätkö vieläkin tarkemmin passintarkastuksessa? Kolmas matka Israeliin vuoden sisällä tulossa heinäkuussa. ;D

Ja vielä sekin tuli mieleen, että onko tuo Budapestin kenttä hirveän vaikeaselkoinen? Iso se ei tunnu olevan, mutta jäi Pariisin CDG:stä semmoiset kauhukokemukset, että uudet kentät hieman tuppaa jännittämään. ;D Vaikka onhan nyt sentään 4h vaihtoaikaa, niin ei haittaa vaikka eksyisikin. :D

Sivuja: [1]