Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - Londra

Sivuja: [1]
1
Aasia / Western Union
« : 22.12.2005, 07:21:38 »
Eli tilanne on seuraava: olen Thaimaassa ja mulla on kateisena 10 000 bahtia "liikaa". Siis raha ei sinansa ole ylimaaraista, mutta en haluaisi sita kuljettaa kateisena ympariinsa. Harkitsen, etta josko pitaisi ryhtya Western Unionin palveluja kayttamaan. Miten huono idea tama on? Siis lahinna se, etta tuleeko suhteettoman kalliiksi lahettaa rahat Suomeen. Yritin Western Unionin sivuilta loytaa jotain hinnastoa, mutta en onnistunut. Voi olla, etta olin vain huono etsija, joten vastaukseksi kelpaa myos linkki hinnastoon.

Vai pystyisinkohan paikallisen pankin kautta lahettamaan rahat kohtuullisen edullisesti Suomeen omalle tilille, vai pitaisiko vaihtaa ne rahat matkashekeiksi vai...? Mielipiteita?

Kaikki muutkin ideat on toki tervetulleita. Siis vinkit siita, miten varmistan, etta ma saan kayttaa ne rahat, ei joku napparasorminen taskuvaras.  :)

2
Pohjoismaat / Mitä tehdä Tukholmassa aamuvarhaisella?
« : 25.07.2005, 15:27:27 »
Ollaan lähdössä pienen ryhmän kanssa elokuussa Turusta iltalaivalla Tukholmaan. Koska Viikkari on perillä jo 6.30, mutta nähtävyydet aukeaa vasta 10 aikoihin, niin kaipaisin vinkkiä siihen, mitä Tukholmassa voisi tehdä aikaisin aamulla. Jos joku vaikka tietää jonkun mukavan kahvilan, jossa voisi nauttia edullista/kohtuuhintaista aamiaista, vinkit olisivat tervetulleita. Laivasta ei tietenkään ole pakko lähteä heti kun se tulee satamaan ja Gamla Stanissa on aina mukava käyskennellä, mutta onhan tossa aika monta tuntia tapettavaksi...

3
Thaimaa / Mitä Thaimaasta EI kannata ostaa?
« : 09.07.2005, 20:06:12 »
Olen menossa syksyksi Thaimaahan. Aikaisemmin en ole maassa käynyt, mutta kovasti on joka paikassa kehuttu, että halpaa on. Nyt kysyisinkin teiltä arvon Thaimaan-matkaajat, että onko jotain, mikä on Thaimaassa kalliimpaa kuin Suomessa. Kaikenlaista pitäisi ostaa, mutta ajattelin, että tekisin hankinnat vasta Thaimaasta. Olen mm. ajatellut hankkia Thaimaasta uudet silmälasit. Onko tämä kuolleena syntynyt idea? Onko thaimaalainen silmälasimuoti lähelläkään suomalaista?

Jos jollakulla on vinkkejä, kokemuksia tms. Nakhon Ratchasimasta (Khoratista), niitä toki mielelläni myös lukisin.

Ja jos nyt sattuu jossain olemaan joku upea lentolipputarjous Bangkokiin, niin siitäkin saa mulle kertoa...  :) Yritin selailla noissa aiemmissa topiceissa mainittuja sivuja, mutta en mitään kovin halpaa löytänyt.

Iso kiitos jo etukäteen!

Sivuja: [1]